Tomkowa 09.08.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 To ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 To ja poczekam jestem i ja bo ciekawa jestem ktore, bo tez patrzylam tam sobie czym zastapic mojego lacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 nazywają się Svalsta:) czuję, że przy mojej wielkiej kanapie będą jak dwa mikruski:) ciekawe czy da się im przemalować nogi na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Marta, wszystko się da przemalować, mówię Ci Ale czy to konieczne? Ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 nazywają się Svalsta:) czuję, że przy mojej wielkiej kanapie będą jak dwa mikruski:) ciekawe czy da się im przemalować nogi na biało? wspólnie ocenimy jak będzie złożony i cyknę zdjęcie, ale jakoś chcialam białe lub czarne,żeby się z podłogą nie gryzły lub nie zlały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 wspólnie ocenimy jak będzie złożony i cyknę zdjęcie, ale jakoś chcialam białe lub czarne,żeby się z podłogą nie gryzły lub nie zlały;) wiesz ze my tu pierwsze żeby "zdecydować " o malowaniu heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 wiesz ze my tu pierwsze żeby "zdecydować " o malowaniu heheh no właśnie liczyłam, że Tomkowa zaproponuje szachownicę a Ty poprzesz;) miałabym i czarny,i biały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dziewczyny, tak jeszcze oglądając u Inki ławeczkę do wiatrołapu przypomniało mi się, że i u mnie tego brakuje, tyle, że do przedpokoju. zabudowa ma szerokość 90 cm, jak byście widziały jakąś pasującą u mnie ławkę (najlepiej szarą) to pamiętajcie o mnie:) a może dwa pieńki takie jak w sypialni lub dwa małe stołki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 no właśnie liczyłam, że Tomkowa zaproponuje szachownicę a Ty poprzesz;) miałabym i czarny,i biały;) Milczę na temat szachownicy, bo jestem podejrzewana o maniakalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dziewczyny, tak jeszcze oglądając u Inki ławeczkę do wiatrołapu przypomniało mi się, że i u mnie tego brakuje, tyle, że do przedpokoju. zabudowa ma szerokość 90 cm, jak byście widziały jakąś pasującą u mnie ławkę (najlepiej szarą) to pamiętajcie o mnie:) a może dwa pieńki takie jak w sypialni lub dwa małe stołki? U mnie "na tymczasem" jako ławka robi Lack stolik telewizyjny za całe 39 zł. Ma dokładnie 90 cm Jak się na niego podusie położy to nawet, nawet Wszyscy na nim spokojnie siadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 U mnie "na tymczasem" jako ławka robi Lack stolik telewizyjny za całe 39 zł. Ma dokładnie 90 cm Jak się na niego podusie położy to nawet, nawet Wszyscy na nim spokojnie siadają w sumie niezły pomysł, ewentualnie te pieńki, bp mam ich jeszcze 3 lub 4,tylko musiałabym je "obrobić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 siedzisko/stolik http://static1.9design.pl/pol_pm_Kare-design-Stolik-siedzisko-Face--3808_1.jpg http://static3.delife.pl/pol_pm_Kare-design-Stolek-Stolik-Twisted-2842_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Mmelisa, ten pierwszy do straszenia niegrzecznych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ahaa zrodlo to klikk na zdjecie tej twarzy to nie wiem, ale chyba sie boje:rolleyes: moze dlatego, ze przed chwila filma ogladalam i sie balam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Mmelisa, ten pierwszy do straszenia niegrzecznych dzieci noo, wlasnie o tym napisalam.. nie moglam pod zdjeciem, bo mi sie link ciagnal ale pomysl zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 haha niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 oj tak se je wrzucilam na ich stronie jest wiecej propozycji, ale nie ma szarosci :/ a ceny niektorych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 jak uruchomię kompa (chyba już nie dziś) to pokażę Wam te stołki,o których jeszcze myślałam:) a stoliki kawowe zaraz będą złożone,mąż sie właśnie za nie zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 5 minit i jeden gotowy:) uroki sklepu na I;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 A ja już może jutro będę siedziała na stołku pod prysznicem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts