martaMarcia 09.08.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 A ja już może jutro będę siedziała na stołku pod prysznicem! oł noł przyznaj się szybciutko JAKI i GDZIE zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 W okropnym sklepie na W upolowałam. Cena 360 za dwa Dlatego trochę drżę o jakość Jutro przyjedzie pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 W okropnym sklepie na W upolowałam. Cena 360 za dwa Dlatego trochę drżę o jakość Jutro przyjedzie pierwszy to super okazja Ci się trafiła, ja ostatnio nie wchodzę na W, ani na Bon... a chyba muszę wrócić ps. stoliki całkiem ok się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.08.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 To będzie prezentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.08.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 To będzie prezentacja? jutro będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.08.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 jutro będzie:) http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.08.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 też czekam na relację mojej mamie się podobają te stoliki i chce jej kupić właśnie... jadę za tydzień do I, więc może już z nimi wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 są i zdjęcia:) jak zwykle marne, ale lepsze to niż nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 fajne, ale ten kolor taki jakis... bedziesz je malowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 wiesz, co wydaje mi się, że na żywo są mniej żółte, nie gryzą się za bardzo z podłogą, myślę o malowaniu, ale tylko nóżek, albo o takich namalowanych "skarpetkach białych" ... chociaż coś takiego też mi się podoba źródło: trendenser.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.08.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Fajne stoliki, a nigdy nie zwróciłam na nie jakiejś większej uwagi. Ja bym chyba pomalowała nóżki na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Fajne stoliki, a nigdy nie zwróciłam na nie jakiejś większej uwagi. Ja bym chyba pomalowała nóżki na biało chyba tak zrobię,jaką farbę polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 chyba tak zrobię,jaką farbę polecacie? Tomkowa ostatnio na rauszu w malowaniu wiec na pewno poleci jakas farbe jestem za przemalowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.08.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tak Tomkowa jest na czasie z malowaniem. Ostatnio kupowałam próbki farb w LM i widziałam tam też próbki farby wielozadaniowej COLORISSIM V33, kiedyś Pestka o nich wspominała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tak Tomkowa jest na czasie z malowaniem. Ostatnio kupowałam próbki farb w LM i widziałam tam też próbki farby wielozadaniowej COLORISSIM V33, kiedyś Pestka o nich wspominała. Mam nadzieje,ze Tomkowa wpadnie i doradzi;) a malować całe nogi czy tylko dół? Blatów raczej nie ruszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.08.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tomkowa to chyba siedzi dzisiaj na tym swoim stolku pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tomkowa to chyba siedzi dzisiaj na tym swoim stolku pod prysznicem hahaha dokładnie; ) ma dwa stołki,więc pewnie nie jest tam sama:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja się zastanawiam, co mnie tak uszy pieką, a tu proszę, wszystko jasne Ja bym nie malowała tych stolików, ot, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja się zastanawiam, co mnie tak uszy pieką, a tu proszę, wszystko jasne Ja bym nie malowała tych stolików, ot, co ja tu tak ambitnie, już nawet mężowi zapowiedziałam,że będzie malował, a Ty mnie odwodzisz od tego... Ty pierwsza specjalistka od metamorfoz:))) a gdyby jednak to jaką farbę wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Marta, te nogi są pokryte okleiną, więc je musisz najpierw papierem drobnym zmatowić, dać podkład i akryl. Weź Flugger, chyba jest najlepszy Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts