Mmelisa 10.08.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja się zastanawiam, co mnie tak uszy pieką, a tu proszę, wszystko jasne oj tam takie se babskie gadanie a Ty zaraz, ze uszy pieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Marta, te nogi są fornirowane, więc je musisz najpierw papierem drobnym zmatowić, dać podkład i akryl. Weź Flugger, chyba jest najlepszy ostudziłaś mój zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ostudziłaś mój zapał Ja metalowe nogi od stołu kuchennego pomalowałam farbą w sprayu i nic się nie dzieje Powinny być najpierw piaskowane, a potem malowane proszkowo, ale to było tak maksymalnie zniechęcające, że wyniosłam do garażu, potarłam trochę papierem, psik-psik i za godzinę były gotowe Możesz tak samo zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja metalowe nogi od stołu kuchennego pomalowałam farbą w sprayu i nic się nie dzieje Powinny być najpierw piaskowane, a potem malowane proszkowo, ale to było tak maksymalnie zniechęcające, że wyniosłam do garażu, potarłam trochę papierem, psik-psik i za godzinę były gotowe Możesz tak samo zrobić to brzmi zdecydowanie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja metalowe nogi od stołu kuchennego pomalowałam farbą w sprayu i nic się nie dzieje Powinny być najpierw piaskowane, a potem malowane proszkowo, ale to było tak maksymalnie zniechęcające, że wyniosłam do garażu, potarłam trochę papierem, psik-psik i za godzinę były gotowe Możesz tak samo zrobić u nas P. jeszcze metalowe odtłuszczał benzyną ekstrakcyjną przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja chyba tylko umyłam Ale, jak tak mocniej sobie przypominam, to chyba też podkładem jakimś psikałam, jednak Marta, właśnie wkleiłam do "zapachowego zeszytu" 33-cią nalepkę z wosku i pomyślałam o Tobie Czy Ty już wreszcie uruchomiłaś swój kominek?? Na stoliku mógłby stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.08.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja chyba tylko umyłam Ale, jak tak mocniej sobie przypominam, to chyba też podkładem jakimś psikałam, jednak Marta, właśnie wkleiłam do "zapachowego zeszytu" 33-cią nalepkę z wosku i pomyślałam o Tobie Czy Ty już wreszcie uruchomiłaś swój kominek?? Na stoliku mógłby stać wstyd przyznać, ale nie:) chyba za gorąco na razie, coś czuję, że dopiero jesienią wrócę do wosków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.08.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A co to za woski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.08.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A co to za woski? pachnące woski Yankee Candle, Woodwick i inne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Bylam w I. i widzialam te stoliczki... w realu sa znacznie piekniejsze niz na zdjeciu wiec ja bym z nimi chyba nic nie robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.08.2015 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Bylam w I. i widzialam te stoliczki... w realu sa znacznie piekniejsze niz na zdjeciu wiec ja bym z nimi chyba nic nie robila no też mi się wydaje, że w realu wyglądają znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 no też mi się wydaje, że w realu wyglądają znacznie lepiej bo ten kolorek jest niefotogeniczny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.08.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziewczyny te woski maja przyzwoity skład? Bo odświeżacze powietrza dostepne w sklepach to dla mnie syf i trucizna, woski to pewnie ciekawa alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A co to za woski? Pięknie pachnące do rozgrzewania w kominku Wrzuciłam u siebie fotkę tego, co udało mi się uzbierać Bylam w I. i widzialam te stoliczki... w realu sa znacznie piekniejsze niz na zdjeciu wiec ja bym z nimi chyba nic nie robila no też mi się wydaje, że w realu wyglądają znacznie lepiej bo ten kolorek jest niefotogeniczny chyba No i bardzo się cieszę, że zgodziłyście się ze mną, żeby nic z nimi nie robić Dziewczyny te woski maja przyzwoity skład? Bo odświeżacze powietrza dostepne w sklepach to dla mnie syf i trucizna, woski to pewnie ciekawa alternatywa? Przyzwoity, bardzo Ja jestem ich wielką fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.08.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No i bardzo się cieszę, że zgodziłyście się ze mną, żeby nic z nimi nie robić może macie rację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Moja lokatorka okazała się jeszcze większą kłamczuchą niż myślałam, a dziś zostaliśmy klucze w skrzynce,a ona się wyniosła. ehh skąd się tacy ludzie biorą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.08.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 ze cooooo?????????????? ja nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 taaak! a najlepsze,mówiła,że pracuje jako kosmetyczka w jednym z salonów niedaleko wyjamowanego mieszkania,nawet 2 razy z moim mężem się tam umawiała pod tym salonem,żeby dać kasę jak ją cisnelismy w zeszłym tyg. jak pojechaliśmy tam dziś okazało się,że ona tam nie pracuje a sobie paznokcie robi... i panie się śmiały,że ją kojarzą,bo ma skłonności do fantazjowania! brak słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.08.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 o ja nie moge brak slow, to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Już nawet do tego drugiego zakładu,który nam podała, nie jechaliśmy,bo tam pewnie sobie zabiegi robi a nie pracuje! kobieta od początku musiała być nastawiona na oszukanie nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts