Mmelisa 13.08.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 pewnie nie jestescie pierwsi a takie babsko sobie chodzi i pomieszkuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tak to wygląda Podpisywaliście umowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tak to wygląda Podpisywaliście umowę? tk,mam wszystko tak jak trzeba,umowe,zgloszenie do US, no nif... pozwiemy ją... ale w szoku jestem jacy ludzie są tragiczni, jaki ona scenariusz wymyśliła,normalnie sieć kłamstw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 ... z tego wszystkiego to dobrze,ze mąż ją w zeszłym tygodniu "zwindykował" połowę wpłaciła przynajmniej,ale trzena było jeździć za nią:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Można to nazwać złodziejstwem, a od zarania dziejów przestępstwo to traktowano z wielką surowością. Obrzydliwa kobieta Współczuję nerwów i rozczarowania rodzajem ludzkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Można to nazwać złodziejstwem, a od zarania dziejów przestępstwo to traktowano z wielką surowością. Obrzydliwa kobieta Współczuję nerwów i rozczarowania rodzajem ludzkim.. Szkoda słów na tę panią! Zostawiła słonecznika w wazonie na pożegnanie. .. Zmieniliśmy zamki i będziemy szukać nowych lokatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Szkoda słów na tę panią! Zostawiła słonecznika w wazonie na pożegnanie. .. Zmieniliśmy zamki i będziemy szukać nowych lokatorów. Masakra ale słyszalam już takie historie Trzymam kciuki zeby kolejny lokator był normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Masakra ale słyszalam już takie historie Trzymam kciuki zeby kolejny lokator był normalny Jeszcze mi się przypomniało, że oprócz kwiatów zostawiła katalog biura podróży z egzotycznymi wakacjami,wiec wnioskuję, że za zaoszczędzoną kasę wybiera się na zasłużony urlop:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Jeszcze mi się przypomniało, że oprócz kwiatów zostawiła katalog biura podróży z egzotycznymi wakacjami,wiec wnioskuję, że za zaoszczędzoną kasę wybiera się na zasłużony urlop:P Dobrze ze nie zostawiła otwartego mieszkania spotkalam się juz opowieścią z tym ze lokator zostawil otwarte mieszkanie i niestety " ktoś" na dziko mieszkal i zdewastował mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.08.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dobrze ze nie zostawiła otwartego mieszkania spotkalam się juz opowieścią z tym ze lokator zostawil otwarte mieszkanie i niestety " ktoś" na dziko mieszkal i zdewastował mieszkanie no też róźne historie słyszałam, ciekawe czy szybko kogoś nowego znajdziemy i jaka osoba tym razem nam się trafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.08.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Ja słyszałam jak lokatorka wyniosła wszystkie meble i tyle ją widzieli, a mieli stare dębowe bo sami tam mieszkali a potem do domu się przenieśli a mieszkanie wynajęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.08.2015 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Ja słyszałam jak lokatorka wyniosła wszystkie meble i tyle ją widzieli, a mieli stare dębowe bo sami tam mieszkali a potem do domu się przenieśli a mieszkanie wynajęli. Diano powiem Ci, że my wchodziliśmy do mieszkania w takim napięciu... bałam się,że mogę tam gołe ściany zastać albo zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.08.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Diano powiem Ci, że my wchodziliśmy do mieszkania w takim napięciu... bałam się,że mogę tam gołe ściany zastać albo zniszczenia. Wcale ci sie nie dziwie, nigdy nie wiadomo. Moja koleżanka teraz też wynajmuje mieszkanie, dwóch lokatorów im się trafiło masakrycznych teraz trzeci i jest ok, no ale 2 razy zamki wymieniali, trudno wiedzieć na kogo sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 no też róźne historie słyszałam, ciekawe czy szybko kogoś nowego znajdziemy i jaka osoba tym razem nam się trafi:) szybko zobaczysz, studenci już się powoli rozglądają, niektórzy mają przecież poprawki we wrześniu:) Może zrób jej jakiś czarny PR, sprawdź ogłoszenia mieszkań w internecie, tam gdzie ty zamieszczałaś ogłoszenie, pewnie będzie szukała mieszkania w podobny sposób i napisz do właścicieli, żeby uważali na tą Panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.08.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Może przychodzi Wam do głowy jakaś szafka/zamykany regał, płytki (max. głębokość 30-35 cm), wysokość 1,60-1,90, szerokość 70-80? Poszukuję szafki do korytarza na górze, jest tak dużo miejsca, a nam ciągle miejsca do przechowywania brakuje:) stolarz wycenił na 1600, moim zdaniem drogo, więc szukam czegoś gotowego:) Z gotowców myślałam o takich dwóch szafkach: Co prawda jest ona przeznaczona do łazienek, ale myślę,że to w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.08.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Może przychodzi Wam do głowy jakaś szafka/zamykany regał, płytki (max. głębokość 30-35 cm), wysokość 1,60-1,90, szerokość 70-80? Poszukuję szafki do korytarza na górze... Martuś, a nie chcesz Ikei? moja znajoma kocha się w ich płytkich szafach... powstawiała je wszędzie gdzie się dało sama dobierasz drzwi jakie chcesz do regałów Billy albo korpusów kuchennych, które też chyba mają taką głębokość, a możliwości tysiące pokaż miejsce o którym myślisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 21.08.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Szafki, które pokazała Marta to właśnie Ikea. Te szafki łazienkowe mają identyczne fronty jak system szaf Pax dąb bielony i chyba nawet Malm w tym samym wykończeniu jest (a to przecież też typowo pokojowe meble), więc to że one są do łazienki to kwestia umowna. W środku mają szklane półki (chyba dwie) więc jedynie środek zdradza, że przeznaczenie to łazienka. Są bardzo pojemne - ja kupiłam do łazienki jedną białą choć korciło mnie kupić dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.08.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Martuś, a nie chcesz Ikei? moja znajoma kocha się w ich płytkich szafach... powstawiała je wszędzie gdzie się dało sama dobierasz drzwi jakie chcesz do regałów Billy albo korpusów kuchennych, które też chyba mają taką głębokość, a możliwości tysiące pokaż miejsce o którym myślisz.... Nad Billy'm też się zastanawiam, pasowałby mi wymiarami, tylko tak się zastanawiam, czy lepiej od podłogi regał czy jednak wiszący jak pokazana przeze mnie szafka łazienkowa:) Szafki, które pokazała Marta to właśnie Ikea. Te szafki łazienkowe mają identyczne fronty jak system szaf Pax dąb bielony i chyba nawet Malm w tym samym wykończeniu jest (a to przecież też typowo pokojowe meble), więc to że one są do łazienki to kwestia umowna. W środku mają szklane półki (chyba dwie) więc jedynie środek zdradza, że przeznaczenie to łazienka. Są bardzo pojemne - ja kupiłam do łazienki jedną białą choć korciło mnie kupić dwie. Też mi się tak wydaje, że nie widać, że jest to łazienkowa szafka, a to wybarwienie dębu bielonego jest bardzo ładne. Jutro zrobię zdjęcie miejsca, gdzie szafka miałaby się znajdować, to doradzicie:) Ściany są w rozbielonym, bardzo jasnym szarym, a obok dwie pary białych drzwi, więc w sumie chyba dąb bielony ładnie by się wyróżniał myślałam jeszcze o jakiejś kompozycji z szafek kubików:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.08.2015 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Obiecane zdjęcia korytarza:) lepszego ujęcia nie będzie, bo nie ma tam za dużo miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jak dla mnie, wyłącznie szafka wisząca (wygoda w myciu podłogi) I wyłącznie biała matowa Jak szerokie jest to miejsce? 2 Godmorgon wysokie 192 cm zajmą 80 cm. Powieszone równo z framugami drzwi, będą akurat nieco nad listwą przypodłogową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts