martaMarcia 23.08.2015 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 A ja bym nie zawracała sobie głowy szukaniem używanych łóżek, przepłacaniem kosztów dostawy, nerwami, bo często są w gorszym stanie, niż opisują. Wiem, co mówię. Kupiłabym proste, tanie łóżka Fjellse, tanie materace i tyle Przeglądam w drodze olx w moim mieście i za ciekawie to nie wygląda,z kolei te Fjellse - jak dodam dno łóżka to 250 zł wychodzi, więc nie wiem czy coś bardziej masywnego nie lepiej przynajmniej dla chłopaków; ) zobaczę na miejscu w I jak te łóżka wyglądają,bo nigdy się za łóżkami pojedynczymi tam nie rozglądałam,więc nie wiem jak na żywo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Tomkowa dlatego pisalam o olx, zeby byly na miejscu czyli bez kosztów wysylki w moim mieście tylko 2 strony mi wyświetla,ale może coś na kom źle ustawiłam w wyszukiwaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.08.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Moze chociaz częśc sie uda taniej? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Przeglądam w drodze olx w moim mieście i za ciekawie to nie wygląda,z kolei te Fjellse - jak dodam dno łóżka to 250 zł wychodzi, więc nie wiem czy coś bardziej masywnego nie lepiej przynajmniej dla chłopaków; ) zobaczę na miejscu w I jak te łóżka wyglądają,bo nigdy się za łóżkami pojedynczymi tam nie rozglądałam,więc nie wiem jak na żywo wyglądają Zobacz na żywo, rama 109 zł, dno łóżka Luroy 50 zł Najdroższy w I będzie zakup materacy i te kupiłabym gdzie indziej Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Moze chociaz częśc sie uda taniej? :/ Znalazlam materace po 150 zł na alle,bo w Ikei to ponad 300zł:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Zobacz na żywo, rama 109 zł, dno łóżka Luroy 50 zł Dzięki tego nie zauważyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Znalazlam materace po 150 zł na alle,bo w Ikei to ponad 300zł:/ No właśnie, pisałyśmy jednocześnie Marta, a zerknij na TO Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 No właśnie, pisałyśmy jednocześnie Marta, a zerknij na TO Jesteś wielka:) dziękuję! ! chyba je zamówimy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Moja znajoma kupowała w tej firmie materace i jest bardzo zadowolona A łóżko wygląda na bardzo solidne. 2,5 godziny wycieczki autostradą i możecie je obejrzeć na miejscu (gorzej na odcinku Katowice-Kraków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Marta, chińskie stołki SĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Marta, chińskie stołki SĄ Dziękuję Aniu,ale ten zakup chyba muszę na razie odpuścić, za dużo wydatków przewidzianych na sierpień/wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.08.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 O tych stołkach mówią w obecnym numerze Moje mieszkanie - akurat z westwing mi się nie podobają*:/ a cena fajna jak na nie :/ Dzięki na namiary na łóżka. Znowu chyba trzeba będzie jechać do Krakowa (a mam na niego teraz poważnego focha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jestem padnięta po zakupach:) chyba nie ja jedna wpadłam na pomysł spędzenia niedzieli zamiast na świeżym powietrzu, to na zakupach:) mąż skręca,a ja poukładałam cześć książek na półkach i zrobiłam obiad na jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ale co udało się kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ale co udało się kupić? zaraz pokażę powiem tylko, że nie były to łóżka, ponieważ kupimy po podpisaniu umowy te podlinkowane przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 23.08.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Melduję, że rajd po sklepach meblowych nieudany, nic nam się zbytnio nie podobało, a to co mogłoby być, było grubo poza naszym budżetem:o (piękny stół Miloni za 6tys z hakiem:sick:) Wyjazd do I. na razie przełożony, jeżeli w poniedziałek podpiszemy umowę z nowymi lokatorami, to i tak czeka nas wycieczka po łóżka i szafę. Musimy salon umeblować, bo będzie mieszkało aż 6 osób:D Dziś przyszło również oglądać 5 chłopaków, pierwszoroczniaków, ale od razu pomyślałam o tych imprezach i zabawach:lol2: to już wolę 6tkę pracujących, w tym 3 dziewczyny:yes: super Marta, że się udało tak szybko wynająć, ale ja wiedziałam że tak będzie:) Nie wykosztowuj się tylko na razie za bardzo. Co w końcu robisz z drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 zaraz pokażę powiem tylko, że nie były to łóżka, ponieważ kupimy po podpisaniu umowy te podlinkowane przez Ciebie Obyście byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 super Marta, że się udało tak szybko wynająć, ale ja wiedziałam że tak będzie:) Nie wykosztowuj się tylko na razie za bardzo. Co w końcu robisz z drzwiami? Nawet nie wiesz jak ja się cieszę, pełna radość będzie jak podpiszą umowę jutro pojadę dowiedzieć się w sprawie drzwi, otwór jest 202×110, przesuwne odpadają,bo z jednej i drugiej strony za mało miejsca?bo jest załamanie korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Obyście byli zadowoleni Aniu wyślę Ci zdjęcie przez fb,jak będziesz miała chwilę i to nie problem,to proszę wklej, bo nie wiem czemy zablokowało mi się dodawanie zdjęć z tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Z przyjemnością wrzucam Wyszło pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts