martaMarcia 23.08.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Dziękuję Aniu:) Powiem Wam Dziewczyny,że wybór Billego podyktowany był ceną (350 zł) a efekt przerósł nasze oczekiwania, bardzo jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Dziękuję Aniu:) Powiem Wam Dziewczyny,że wybór Billego podyktowany był ceną (350 zł) a efekt przerósł nasze oczekiwania, bardzo jestem zadowolona:) Catti i Ivy miały rację Efekt jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Skoro nabrałam rozpędu, to jutro poproszę o radę w sprawie lamp wiszących do kuchni:) teraz poszperam trochę w poszukiwaniu inspiracji :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.08.2015 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 zazdroszczę, że tak szybko od planów do realizacji u mnie od lutego leżą i czekają fronty do szafy - trzeba dorobić tylko wnętrze samemu i nie ma chętnych billy bardzo się wpasował nawet wysokość jak drzwi, no idealne wymiary mieliście tego kącika dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.08.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Marta super pasuje, jest miejsce na książki i papierowy nieład schowa się za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.08.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Mnie też bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.08.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Powiem Wam Dziewczyny,że wybór Billego podyktowany był ceną (350 zł) a efekt przerósł nasze oczekiwania, bardzo jestem zadowolona:) super wygląda i świetnie tam pasuje i teraz patrzę, że komoda nie miałaby tam szans (jest na nią za płytko ) za tą cenę genialny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 24.08.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja również dołączam się do pochwał. Super pasuje. Ikea rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.08.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Wygląda super Marta super pasuje, jest miejsce na książki i papierowy nieład schowa się za drzwiami Mnie też bardzo się podoba. super wygląda i świetnie tam pasuje i teraz patrzę, że komoda nie miałaby tam szans (jest na nią za płytko ) za tą cenę genialny wybór Ja również dołączam się do pochwał. Super pasuje. Ikea rządzi Dziękuję za pochwały, które tak naprawdę należą się moim super doradcom, którym bardzo dziękuję to forum jest niezastąpione:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.08.2015 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 zazdroszczę, że tak szybko od planów do realizacji u mnie od lutego leżą i czekają fronty do szafy - trzeba dorobić tylko wnętrze samemu i nie ma chętnych billy bardzo się wpasował nawet wysokość jak drzwi, no idealne wymiary mieliście tego kącika dla niego Karolina, tym razem zadziałałam ekspresowo, ale jak widać po moim wątku ja działam zrywami, albo długo nic się nie dzieje i nie przeszkadza, albo nagle chcę mieć na już i zaczynam kombinować teraz czuję potrzebę uporządkowania przestrzeni i udomowienia mieszkania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.08.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Też mi się bardzo podoba, rzeczywiście idealnie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.08.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Karolina, tym razem zadziałałam ekspresowo, ale jak widać po moim wątku ja działam zrywami, albo długo nic się nie dzieje i nie przeszkadza, albo nagle chcę mieć na już i zaczynam kombinować teraz czuję potrzebę uporządkowania przestrzeni i udomowienia mieszkania:wiggle: U mnie jest tak samo, albo pospolite ruszenie, albo długo długo nic...Szczególnie, że mój mąż nie zaproponuje żebyśmy coś kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Karolina, tym razem zadziałałam ekspresowo, ale jak widać po moim wątku ja działam zrywami, albo długo nic się nie dzieje i nie przeszkadza, albo nagle chcę mieć na już i zaczynam kombinować teraz czuję potrzebę uporządkowania przestrzeni i udomowienia mieszkania no ja taką potrzebę czuję od początku! bo mi brakuje szaf do pochowania wszystkiego... do tej pory nie jesteśmy rozpakowani w pełni bo nie mam gdzie upchać tych klamotów... ale sama nic nie zdziałam bo u mnie wszystko zabudowy stałe i nie jest tak łatwo że jechać do sklepu i kupić bo bym już dawno wszystko sama kupiła i skręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.08.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja znowu w Ik:) niestety musieliśmy zrezygnować z łóżek Magnat,bo nie dało się skrócić czasu oczekiwania na nie:( a lokatorzy w nd się wprowadzają. Stanęło na dwóch najtańszych sosnowych,szafie Dombas i dwóch łóżkach Malm. Materace zamówiłam na alle,a jutro zamawiam drzwi:) w weekend czeka nas wielkie skręcanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 31.08.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Martuś i jak pracowity weekend? lokatorzy już mieszkają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.08.2015 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Cześć Ola, weekend pracowity, ale głownie dla mojego M., bo męczył się ze skręcaniem wszystkiego:) lokatorzy już wczoraj przywieźli swoje rzeczy, jeszcze dziś mamy im dokupić dwa niskie materace i czekamy kilka tyg na drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 31.08.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Marta widzę, że już się zakorzeniłas pięknie się wstrzeliłaś z tym Billym z tym korytarzu, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.09.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Marta widzę, że już się zakorzeniłas pięknie się wstrzeliłaś z tym Billym z tym korytarzu, bardzo mi sie podoba Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts