martaMarcia 08.09.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Będzie dobrze, studentom płacą rodzice:) więc o terminowe płatności bym się nie martwiła. Jeżeli mieszkają też dziewczyny, to i może z czystością nie będzie problemu. ci moi, to pracujący, jest para i są dziewczyny, więc liczę, że będzie ok:) grzeczni się wydają, w niedzielę zadzwonili czy mogą gwoździa wbić, bo chcieliby obraz powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.09.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 aa sorrki zapomniałam, z takimi też jest ok:) tez przerabiałam, bo zanim trafiłam na spoko ludzi, to miałam identyczne przeboje do twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.09.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Melduję, że nie udało się bezy zrobić, coś czuję,że pieczenie zostanie przełożone na niedzielę, bo mam straszny młyn w pracy... tak czy inaczej... co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 już myślałam, że coś nie wyszło, ale jak tylko robota przełożona na potem to no problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Melduję, że z małych nowości - mąż montuje drzewko-wieszak z ikei, w końcu kinkiet w sypialni i przyszły dzisiaj moje poduszki z h&m - nie są rewelacyjne, ale póki co mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Marta to fajne nowości zadowolona ze wszystkich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Marta to fajne nowości zadowolona ze wszystkich ? to drzewko myślałam,że trafi do małego pokoju, ale w sumie fajnie się za drzwiami wejściowymi wpasowało:) kinkiet ... hmmm na pewno Tolomeo albo Jielde wyglądałoby lepiej niż ten wypierdek, ale to taka wersja budżetowa, a potrzebowałam tam lampkę co do poduszek, to były taniutkie, więc mi nie żal, ale docelowo chyba coś innego będę szukać ...zaraz teściowie na chwilę przyjeżdżają, jak pojadą to cyknę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 O, fajosko, będą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 O, fajosko, będą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 jest zdjęcie, ale tylko jedno, bo kinkiet wywiercony, ale nie podłączony. udało się też przymocować regał w korytarzu do ściany, więc mogę go W KOŃCU zapełniać wiem, wiem, u nas bardzo powoli to wszystko idzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Bardzo fajny ten wieszak Nie widziałam go ostatnio, jak byłam w I A może i u mnie by nieźle wyglądał, ale ja bym powiesiła dwa, jeden pod drugim Edytowane 9 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Fajny jest i tani, jest jeszcze czarny:) chciałam powiesić coś innego, taki jak ma mała mi z bonami albo takie ceramiczne z napisami MINE, YOURS I GUESTS, ale ostatecznie ten daje radę, a się wtapia w otoczenie:) Teraz czekam z niecierpliwością na meble do łazienki i będę Was prosiła o pomoc w wyborze kinkietu:) Ostatnio natknęłam sie na nowo otwarty w moim mieście sklep z wyposażeniem domu (ceramika, garnki, itd) Bardzo dużo rzeczy tam dla siebie wypatrzyłam, czekam tylko na przypływ gotówki i już się szykuję na pojemniki na kawę, herbatę, akcesoria joseph joseph Edytowane 9 Września 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Bardzo fajny ten wieszak Nie widziałam go ostatnio, jak byłam w I A może i u mnie by nieźle wyglądał, ale ja bym powiesiła dwa, jeden pod drugim i kulki z biedronki na nim:lol2: tez mi sie podoba ten wieszak, ladnie wyszlo i Marta nie tylko u ciebie tak wszystko wolno leci u mnie jest chyba gorzej, ja ma niewykonczona jedna czesc mieszkania zostala jeszcze druga (bo to sa dwa mieszkania polaczone), wiesz jaki bedzie syf wszedzie jak zaczniemy remont:) juz sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 i kulki z biedronki na nim:lol2: tez mi sie podoba ten wieszak, ladnie wyszlo i Marta nie tylko u ciebie tak wszystko wolno leci u mnie jest chyba gorzej, ja ma niewykonczona jedna czesc mieszkania zostala jeszcze druga (bo to sa dwa mieszkania polaczone), wiesz jaki bedzie syf wszedzie jak zaczniemy remont:) juz sie boje Bratka jest szansa na Twój wątek czy nie chcesz? zaciekawiły mnoe te połączone mieszkania:) a kulki mnie bardzo nęcą, chyba zamówię sobie takie na baterie i na schodach powieszę,będą jak znalazł jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 i kulki z biedronki na nim:lol2: :lol2: Bratka jest szansa na Twój wątek czy nie chcesz? Powiedz, że jest szansa i chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.09.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Marta, mogę Ci mój oddać. Za szybko kupiłam, nie przemyślałam, nie mam go gdzie użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Przemysle to:) ale moje wnetrza do. waszych sie nie umywaja. Wy to macie glowy pelne pomyslow. Potraficie zrobic cos z niczego a ja to taki szarak przy was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.09.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Marta, mogę Ci mój oddać. Za szybko kupiłam, nie przemyślałam, nie mam go gdzie użyć Dziękuję Mi, szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, teraz jak już powiesiłam ten, to mój M. by mnie ukatrupił jakbym mu kazała szpachlować i wieszać nowy:D Przemysle to:) ale moje wnetrza do. waszych sie nie umywaja. Wy to macie glowy pelne pomyslow. Potraficie zrobic cos z niczego a ja to taki szarak przy was. Nie gadaj głupot, zobacz jak Tomkowa sie broniła przed swoim wątkiem, a teraz najbardziej oblegany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.09.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 :lol2: Powiedz, że jest szansa i chcesz Tak, powiedz, że jest szansa, jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 10.09.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Przemysle to:) ale moje wnetrza do. waszych sie nie umywaja. Wy to macie glowy pelne pomyslow. Potraficie zrobic cos z niczego a ja to taki szarak przy was. eeeee to tak jak ja, na niczym sie nie znam dlatego jestem na fm, żeby się poznać Marta ładnie prezentuje się wieszaczek, czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts