ivy17 25.09.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 może coś pomoże http://s3-ec.buzzfed.com/static/2015-01/29/16/enhanced/webdr08/enhanced-21685-1422568333-20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ivy... niedobrze, bo ja myśłałam,że będzie coś jak na 3cim, albo gorzej jeszcze jest opcja okrągłego jak na wizce, tyle,że mam kanapę,a nie narożnik i z okrągłymi jest problem - żadne mi się nie podobają. dodam tylko,że docelowo będzie jeszcze fotel, ale najpierw stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ivy... niedobrze, bo ja myśłałam,że będzie coś jak na 3cim, albo gorzej tez tak myslalam ale na szczescie mam u siebie obecnie jak nr2. ufff. I do THIS right Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Stolarze utknęli po drodze... ajj oni zawsze muszą się spóźnić, a ja muszę do pracy jechać pewnie dzisiaj nie skończą...ale trudno, NIE będę się denerwowała, NIE będę się denerwowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 postrasz ich !! wiesz jak? jesli nie to dam ci sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Oni i tak się już mnie boją, ostatnio jak okazało się,że ich wycena nie obejmuje lustra w fornirowanej ramie, zrobiłam minę, "delikatnie" wyraziłam niezadowolenie i wyszłam się przejść jak wróciłam mąż przekazał,że panowie się naradzili i postanowili dołożyć od siebie to lustro i jeszcze kosz na brudną bieliznę oni chyba zastanawiają się jak mąż ze mną wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ooo to ja tez tak bede "skruszona"mine robic, na piecie delikatnie sie odwracac i wychodzic tylko mysle ze w moim przypadku rusza za mna wykonawcy i nici z "gratisow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 oni chyba zastanawiają się jak mąż ze mną wytrzymuje bo Kocha <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ivy... niedobrze, bo ja myśłałam,że będzie coś jak na 3cim, albo gorzej jeszcze jest opcja okrągłego jak na wizce, tyle,że mam kanapę,a nie narożnik i z okrągłymi jest problem - żadne mi się nie podobają. [ATTACH=CONFIG]331859[/ATTACH] dodam tylko,że docelowo będzie jeszcze fotel, ale najpierw stół tez z wizki jest okropny :sick: i chyba u ciebie lepiej prostokąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 i jeszcze dwie inne podpowiedzi :http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=331753&d=1443089290 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=331754&d=1443089447 u Agi są rozważania dywanowe TUTAJmoże cos Ci wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.09.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Właśnie miałam pisać że Aga też rozkminia dywany Zdjęcia kradnę bo za jakiś czas mi się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Właśnie miałam pisać że Aga też rozkminia dywany Zdjęcia kradnę bo za jakiś czas mi się przydadzą Czestuj się Kurcze najgorzej,że taki wielki odpada, bo w ogóle to do mnie nie przemawia, że miałby być dywan na cały pokój, nawet jeśli to przeczy regułom:) najlepiej trochę tylko pod kanapę jakby zachodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dzięki za linka do dywanowych rozważań u Agi pooglądam wieczorem:) tak bym chciała, żeby stolarze dziś się ze wszystkim uporali,jutro mogłabym już wszystko posprzątać i poukładać w szafkach:) ps. Chyba w przyszłym miesiącu uda się zamówić stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.09.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Czestuj się Kurcze najgorzej,że taki wielki odpada, bo w ogóle to do mnie nie przemawia, że miałby być dywan na cały pokój, nawet jeśli to przeczy regułom:) najlepiej trochę tylko pod kanapę jakby zachodził Uff... Mnie też nie przekonują tak wielkie dywany Całe szczęście, że nie miałam pojęcia o tych "zasadach" nim kupiłam dywan (a może dywanik) Trzymam kciuki za stolarzy . A jaki stół zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Marta, te "zasady dywanowe" wcale nie są takie złe Mam porównanie u siebie. Najpierw miałam dywan mały, ot, żeby stolik na nim się ładnie prezentował. Teraz mam dywan większy i sofa oraz fotel przednimi nogami stoją na dywanie. Nie dość, że zupełnie inaczej to wygląda, to przyjemniej się mieszka. Chodzi przecież o to, żeby nie nogi stolika miały wygodnie i miękko, ale Twoje/Wasze nogi Zasada jest taka, że jak siedzisz, to nogi masz mieć na dywanie Zwróć uwagę, że na większości inspiracji tak właśnie dobrane są dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Marta, te "zasady dywanowe" wcale nie są takie złe Mam porównanie u siebie. Najpierw miałam dywan mały, ot, żeby stolik na nim się ładnie prezentował. Teraz mam dywan większy i sofa oraz fotel przednimi nogami stoją na dywanie. Nie dość, że zupełnie inaczej to wygląda, to przyjemniej się mieszka. Chodzi przecież o to, żeby nie nogi stolika miały wygodnie i miękko, ale Twoje/Wasze nogi Zasada jest taka, że jak siedzisz, to nogi masz mieć na dywanie Zwróć uwagę, że na większości inspiracji tak właśnie dobrane są dywany Zgadzam się,że dobrze mieć dywan pod stopami,al3 zupełnie nie przemawia on do mnie pod cała kanapą i fotelami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Stolarze kończą,zabudowa jest ogromna,łazienka teraz 2 razy mniejsza,nie wiem czy efekt będzie zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Stolarze kończą,zabudowa jest ogromna,łazienka teraz 2 razy mniejsza,nie wiem czy efekt będzie zadowalający :popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 :popcorn::popcorn::popcorn: Nie mogę dodać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Zgadzam się,że dobrze mieć dywan pod stopami,al3 zupełnie nie przemawia on do mnie pod cała kanapą i fotelami:) U mnie, jak napisałam stoją na dywanie tylko przednie nogi, na kawałeczku Ale, uwierz, że gdy meble stoją w całości na dywanie, wszystko prezentuje się najpiękniej Oczywiście trzeba mieć do tego odpowiedni metraż, by było widać podłogę Dla mnie najlepszy jest układ "BETTER" Stolarze kończą,zabudowa jest ogromna,łazienka teraz 2 razy mniejsza,nie wiem czy efekt będzie zadowalający A ja jestem przekonana, że będzie Tylko proszę, zrób więcej niż jedno zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts