martaMarcia 02.10.2015 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Proszę o radę, dostałam próbki wybarwienia stołu: 1) na tle schodów: 2) na podłodze: 3) na tle zabudowy: Który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 02.10.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.10.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.10.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 dla mnie też jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 02.10.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jaśniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.10.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Powiem Wam,że ja jestem za jaśniejszym, a mój M. za ciemniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.10.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 faceci sie nie znają na kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 02.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 jak dla mnie jaśniejszy, ale może poczekajcie jeszcze dzień-dwa, zobaczycie w świetle dziennym, może Wam to coś wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.10.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 jak dla mnie jaśniejszy, ale może poczekajcie jeszcze dzień-dwa, zobaczycie w świetle dziennym, może Wam to coś wyklaruje Obawiam się,że z tym moim chłopem, to jeszcze co najmniej miesiąc będę musiała czekać, ale za to zdążę DOBRZE przemyśleć kolor:P grunt to widzieć plusy każdej sytuacji:) na pocieszenie kupiłam wczoraj na bonami stojak na gazety i mały dywanik do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 dla mnie chyba jaśniejszy bo ciemny mimo ze moj ulubiony to chyba za ciepły/za miodowy do waszego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.10.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 02.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ja też za jasnym jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.10.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dziękuję za głosy, Dziewczyny, teraz przekonam szybko mojego małżonka do jasnego i taki zamówimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 mam mieszane uczucia... bo widzi mi sie bardziej ciemniejsza probka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.10.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 mam mieszane uczucia... bo widzi mi sie bardziej ciemniejsza probka Ciemniejsza ma chyba ładniejsze usłojenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ciemniejsza ma chyba ładniejsze usłojenie:) zależy jak kto lubi ja lubię widoczne usłojenie...wiec nie jestem obiektywna boje sie tylko, czy jasny stol nie zleje sie za bardzo? zalezy, czy chesz go bardziej wyeksponowac, czy tez schowac to są próbki dąb? jesion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.10.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 zależy jak kto lubi ja lubię widoczne usłojenie...wiec nie jestem obiektywna boje sie tylko, czy jasny stol nie zleje sie za bardzo? zalezy, czy chesz go bardziej wyeksponowac, czy tez schowac to są próbki dąb? jesion? Sama nie wiem Mel,raczej nie będzie wyeksponowany,bo niestegy brak na to miejsca, to są próbki dębowe,jeden naturalny,drugi bielony. Muszę jutro jeszcze przy świetle dziennym porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Sama nie wiem Mel,raczej nie będzie wyeksponowany,bo niestegy brak na to miejsca, to są próbki dębowe,jeden naturalny,drugi bielony. Muszę jutro jeszcze przy świetle dziennym porównać to juz wiem czemu ciemniejsza probka mi sie podobala bo uwiwlbiam ten kolor jedbak u was cgyba jest wlasnie za ciemna jak pisalam i ciepla. Zobqcz jeszcze w dzien co i jak. a jakie krzesla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.10.2015 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 to juz wiem czemu ciemniejsza probka mi sie podobala bo uwiwlbiam ten kolor jedbak u was cgyba jest wlasnie za ciemna jak pisalam i ciepla. Zobqcz jeszcze w dzien co i jak. a jakie krzesla ? Krzesła Mannequiny turkusowe .. już 4 mam:) heh zaczęłam od d... strony;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.10.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 na pocieszenie kupiłam wczoraj na bonami stojak na gazety i mały dywanik do sypialni pokaż, pokaż Nie sugeruj się usłojeniem na próbce, bo nie taka jest jej rola, ona tylko kolor pokazuje Dąb jest dębem, więc słoje będą widoczne i na jasnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts