andariel 03.10.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wiem, ze już po ptakach ale mnie się jasny bardziej z tymi schodami podoba, szlachetniej wygląda jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 pokaż, pokaż Nie sugeruj się usłojeniem na próbce, bo nie taka jest jej rola, ona tylko kolor pokazuje Dąb jest dębem, więc słoje będą widoczne i na jasnym oooo tak, drewno to drewno a próbka to tylko kawałeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 i jak? Beda zdjecia "za dnia" ?nie dalo sie wiekszych probek dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.10.2015 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 i jak? Beda zdjecia "za dnia" ? nie dalo sie wiekszych probek dostac? Mel,wybyłam na caly dzien z domu i jeszcze sama nie widziałam jak to za dnia wygląda:) Tomcia,z tym usłojeniem to jasna sprawa,wiadomo,że każdy stół będzie inaczek wyglądał,w końcu to nie laminat;) ja miałam na myśli,że ta konkretna probka ciemniejsza ma ładniejsze usłojenie i tym też zyskuje:) co nie zmienia faktu,że mije serce zawsze mocniej biło na widok bielonego dębu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.10.2015 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wiem, ze już po ptakach ale mnie się jasny bardziej z tymi schodami podoba, szlachetniej wygląda jakoś Mi tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.10.2015 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 co tam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.10.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Macham do Was i przy okazji robię test, czy uda mi zalogować i coś napisać, bo wczoraj ilekroć napisałam, to mnie wylogowywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Macham do Was i przy okazji robię test, czy uda mi zalogować i coś napisać, bo wczoraj ilekroć napisałam, to mnie wylogowywało wczoraj nic nie działało Jak tam wybory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.10.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 wczoraj nic nie działało Jak tam wybory ? Chyba jasny stól, ale niestety jeszcze nie w tym miesiącu, chyba,że cud się zdarzy i jakaś dodatkowa kasa się pojawi. Musimy też powoli ruszyć z małym pokojem i jak policzyłam wydatki to głowa mała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.10.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Z dużym opóźnieniem i nie na czasie, ale muszę napisać, że zabudowa w łazience jak to ostatnio mawia mój syn- fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Przyszlam pomachac, bo malo zagladam na fm w ostatnich dniach. Na szczescie nie ma duzo wpisow do nadrobienia, wiec jestem w temacie Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.10.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Faktycznie u nas nic się nie dzieje, działamy, ale nie ma jeszcze co pokazywać zakupiłam dziś taśmy tesa i w końcu dwa plakaty na dole zawisły... hehe pędzę niczym Tomcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Marta, gdzie kupowałaś te taśmy? Z tym pędzeniem, to jak w starym dowcipie " - Gdzie pani pędzi? - W piwnicy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.10.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Marta, gdzie kupowałaś te taśmy? Z tym pędzeniem, to jak w starym dowcipie " - Gdzie pani pędzi? - W piwnicy!" haha ja to nawet w piwnicy nie pędzę, choć nie powiem, smaka mam ;P taśmy tesa kupowałam w castoramie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Hehe dobre. Takie niewidoczne roboty zabierają najwięcej czasu. Takie moje spostrzeżenie z początku wykanczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Hehe dobre. Takie niewidoczne roboty zabierają najwięcej czasu. Takie moje spostrzeżenie z początku wykanczania Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.11.2015 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wiem,że ktoś próbował do mnie pisać, ale miałam przepełnioną skrzynkę a więc już jest wykasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.11.2015 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 DAwno Cię nie było, to Ci pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.11.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Ja też macham I przytulam Dwa razy byłam na takim leżącym musie I wtedy nie było komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts