martaMarcia 08.03.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 hej ho hej ho, przyszłam pomachać w swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.03.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 hej ho hej ho, przyszłam pomachać w swoim wątku A jak się czujesz?? Wszystko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.03.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Kogo to moje oczy widzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 08.03.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Czekalismy tu na Ciebie Edytowane 8 Marca 2016 przez Magdalena74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.03.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Marta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.03.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 o, gospodynię przywiało mam nadzieję, że wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.03.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Przywiało i wywiało też mam nadzieję, że wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2016 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dzień dobry:) już jestem tęskniłam u mnie wszystko dobrze, mały ma już 9 tygodni, rośnie, uśmiecha się, jest radość ze spraw mieszkaniowym to dopieszczam pokój synka, jeszcze trochę brakuję, ale jak się zmobilizuję to jakieś zdjęcia będą no i dostałam wycenę zabudowy pod schodami, w przyszłym tygodniu zamawiamy:) co u Was? muszę tyle wątków nadrobić. Jak się z kolkami uporamy mam nadzieję, że będę miała więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.03.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 oh..teskno bylo za toba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2016 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 oh..teskno bylo za toba:) oj tak, czas wrócić a przede wszystkim czas wziąć się za wykańczanie mieszkania... wiszące kable zaczynają powoli irytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 15.03.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 no i klops. MArta ma zawalona skrzynke. priva nie bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 no i klops. MArta ma zawalona skrzynke. priva nie bedzie;) Proszę jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.05.2016 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 hej:) nie wiem, czy ktoś tu jeszcze w ogóle zagląda, ale donoszę, że żyjemy i mamy się dobrze:) pod koniec maja będzie zabudowa pod schodami, rozglądam się (NADAL) za dywanem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.05.2016 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Zagląda, zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.05.2016 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Robisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 oj robi robi Czesc Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 25.05.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Robi[ATTACH=CONFIG]356648[/ATTACH]się czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga1719514586 09.06.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 hej:) nie wiem, czy ktoś tu jeszcze w ogóle zagląda, ale donoszę, że żyjemy i mamy się dobrze:) pod koniec maja będzie zabudowa pod schodami, rozglądam się (NADAL) za dywanem:) Hej Marta! Za jakieś 2 miesiące odbieramy klucze do naszego wymarzonego mini-domku, całe urządzanie przed nami i poszukując inspiracji trafiłam na Twój wątek. No i... przepadłam! Tak bardzo podoba mi się Twoje mieszkanie, że od kilku dni siedzę z nosem w kompie i czytam wątek od początku i w końcu postanowiłam się zarejestrować i ujawnić, żeby nie być tylko ukrytym obserwatorem Masz cudowne mieszkanie, wszystko mi się podoba, taki bardzo "mój styl", w kilku rozwiązaniach widzę nawet odbicie niektórych z moich pomysłów na urządzenie i mam nadzieję, że się nie obrazisz jeśli kilka z Twoich rozwiązań podkradnę jako inspirację? Gratuluję pięknego mieszkania i świetnego gustu (no i powiększenia rodziny- bo tyle doczytałam ). Będę obserwować dalej. Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AD2015 14.06.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Dobry wieczór Przez przypadek trafiłam na zdjęcie zabudowy pod schodami, gdzie zobaczyłam to czego szukam od miesiąca - moja inspiracja barierkowa w realu Czy mogę prosić o poradę jak się zabrać za szukanie człeka/firmy, który zrobi takie cudo? Czy to "zwykła" = nie nierdzewna stal lakierowana proszkowo? Przeglądnęłam sporo stron firm oferujących balustrady i nie widzę takich realizacji - a potrzebuję właśnie takiego minimalizmu na schody i antresolę. Z góry przepraszam za tak postawione pytanie, u nas budowa jeszcze na etapie grubych prac i nie bardzo orientuję się w "wykańczaniu". Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts