Mmelisa 15.06.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 AD2015 Nie jestem pewna, ale u Martusi robil to chyba forumowy LasekD z watku schodowego Moze dziewczyny jak zerkna na watek to mnie poprawia albo potwierdza co napisalam Bo moze byc, ze Martusia sie wzorowala barierkami przez niego robionymi u dziewczyn Martusia co tam u Was? Wszystko ukonczone? Gorace buziole dla najmlodszego w rodzinie od forumowej ciotki klotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AD2015 15.06.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Mmelisa, - dziękuję pięknie za cynk - udam się do specjalisty z wątku schodowego - może pomoże w potrzebie martaMarcia, Dziewczyny - będę wdzięczna za informację w temacie Edytowane 15 Czerwca 2016 przez AD2015 uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mmelisa, - dziękuję pięknie za cynk - udam się do specjalisty z wątku schodowego - może pomoże w potrzebie martaMarcia, Dziewczyny - będę wdzięczna za informację w temacie U Marty chyba nie LasekD robił, były wzorowane na kilku innych realizacjach wiec bez problemu sa do zrobienia Moje robil Lasek D wiec pewnie specjalista od schodow kazdy ci zrealizuje albo ślusarz/ specjalista od barierek zewnętrznych itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AD2015 17.06.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 U Marty chyba nie LasekD robił, były wzorowane na kilku innych realizacjach wiec bez problemu sa do zrobienia Moje robil Lasek D wiec pewnie specjalista od schodow kazdy ci zrealizuje albo ślusarz/ specjalista od barierek zewnętrznych itp OK - dzięki bardzo za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 hej dziewczynki, przepraszam, że mnie tu tak długo nie było. Barierki i schody robił miejscowy stolarz, wzorowane na realizacjach z forum, koszt barierki to 900 zł z tego co pamiętam a u nas powoli do przodu, mamy szafę pod schodami,powiem nieskromnie,że wyszła super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Hej Marta! Za jakieś 2 miesiące odbieramy klucze do naszego wymarzonego mini-domku, całe urządzanie przed nami i poszukując inspiracji trafiłam na Twój wątek. No i... przepadłam! Tak bardzo podoba mi się Twoje mieszkanie, że od kilku dni siedzę z nosem w kompie i czytam wątek od początku i w końcu postanowiłam się zarejestrować i ujawnić, żeby nie być tylko ukrytym obserwatorem Masz cudowne mieszkanie, wszystko mi się podoba, taki bardzo "mój styl", w kilku rozwiązaniach widzę nawet odbicie niektórych z moich pomysłów na urządzenie i mam nadzieję, że się nie obrazisz jeśli kilka z Twoich rozwiązań podkradnę jako inspirację? Gratuluję pięknego mieszkania i świetnego gustu (no i powiększenia rodziny- bo tyle doczytałam ). Będę obserwować dalej. Pozdrawiam, Aga Aga, dziękuję...jak mi miło, w razie czego odezwij się na priv, to podeślę więcej fotek albo coś podpowiem jak będzie potrzeba )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 ehh już nawet zdjęcia nie umiem porządnie dodać, wybaczcie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Martusia :hug:Przepięknie wyszło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta, czy Ty u siebie masz może w jakimś pomieszczeniu panele? Szukam czegoś ładnego, niedrogiego i w miarę przyzwoitego Możesz coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.07.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta super wyszlo, Twoje mieszkanie jest dla mnie inspiracją Napisz mi jeszcze prosze jaki masz model okapu i czy jestes z niego zadowolona, a i czy jesteś zadowolona z piekarnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta, czy Ty u siebie masz może w jakimś pomieszczeniu panele? Szukam czegoś ładnego, niedrogiego i w miarę przyzwoitego Możesz coś polecić? Aniu, mam na całej górze panele i bardzo, bardzo je polecam, wyglądają ładnie i dobre wutrzymaniu, tylko nie pamiętam co to, bo są z trochę mniej znanej firmy, jak M. wróci, to Ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta super wyszlo, Twoje mieszkanie jest dla mnie inspiracją Napisz mi jeszcze prosze jaki masz model okapu i czy jestes z niego zadowolona, a i czy jesteś zadowolona z piekarnika? jejku jakąś pamięć mam dziurawą, bo nawet nie pamiętam jaki u mnie ten okap, a tak zabudowany jest, nigdzie nazwy nie ma. Bardzo dobry jest, na tyle ile używam i też był raczej z tej niższej półki cenowej. Mi chodziło o to,żeby mógł być wcięty - tzn.,żeby nie było go widać z boku, a z dołu zrównał się z szafkami Co do piekarnika, to jakoś szału nie ma, mówię czasem do mojego M.,że ten piekarnik lepiej wygląda niż działa:) no niby spełnia swoją funkcję, ale np. moja mama ma Samsunga chyba i zdecydowanie lepszy mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Aniu dziękuję za poprawienie zdjęć, haha wiem,że zawsze mogę na Ciebie liczyć w tej kwestii:) z innych nowości, to nadal szukam dywanu, coraz droższe mi się podobają, a że nie kupię dywanu wartości mojego auta, starej poczciwej zielonej strzały ... to na razie szukam dalej )) skończyliśmy pokój małego, w końcu zawisły zasłony i firanki, lampa wisząca, powiesiłam obrazki ... no w końcu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 powiem Wam jeszcze, że jak zrobiliśmy tą zabudowę to od razu fajniejsze mieszkanie się zrobiło, bo stworzył się taki mini przedpokój, a nie wejście od razu do salonu całkiem przyjemnie się mieszka jakbym miała kawałek ogródka to byłby raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Aniu, mam na całej górze panele i bardzo, bardzo je polecam, wyglądają ładnie i dobre wutrzymaniu, tylko nie pamiętam co to, bo są z trochę mniej znanej firmy, jak M. wróci, to Ci napiszę Dobrze wiedziałam kogo zapytać Bardzo Ci będę wdzięczna za informacje powiem Wam jeszcze, że jak zrobiliśmy tą zabudowę to od razu fajniejsze mieszkanie się zrobiło, bo stworzył się taki mini przedpokój, a nie wejście od razu do salonu całkiem przyjemnie się mieszka jakbym miała kawałek ogródka to byłby raj Całe Twoje mieszkanie jest rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.07.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Oj to mnie zmartwilas tym piekarnikiem, bo wybralm go ze względu na boski wygląd (wszystkie srebrne odpadają), myslalm że rowniez bosko bedzie działał. No i mam zagwostke, bo calych czarnych piekarników poprostu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Oj to mnie zmartwilas tym piekarnikiem, bo wybralm go ze względu na boski wygląd (wszystkie srebrne odpadają), myslalm że rowniez bosko bedzie działał. No i mam zagwostke, bo calych czarnych piekarników poprostu nie ma. kurcze jakiś zły nie jest, a spróbuj jeszcze popytać na forum, nie kojarzę teraz kto, ale jestem pewna,że kilka osób ma ten piekarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.07.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Tak tez zrobie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts