Emila3000 15.07.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Piękna zabudowa i pewnie mega pojemna masz tam w środku jakieś sprytne rozwiązania. Pokażesz pokój dziecięcy? Dziewczyny Amice IN patrzyłyście, też jest chyba czarna cała, do tego matowa. sama mam ją na oku, bo to najtańsza para jaką znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.07.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Widziałam płyte i nie podobala mi sie- bardzo gruba przez to podswietlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 O piekarniku mówię a nie o płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Dobrze wiedziałam kogo zapytać Bardzo Ci będę wdzięczna za informacje Tomcia, panele to Ter Hurne - dąb naturalny, bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Wybaczcie jakość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Tomcia, panele to Ter Hurne - dąb naturalny, bardzo polecam Dziękuję!! A jakąś konkretną nazwę mają? Bo zajrzałam na TĘ stronę i się trochę pogubiłam Wybaczcie jakość zdjęć Co ja się z Tobą mam Ale warto, bo pokoik cudniusieńki Przepięknie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 jaki dopieszczony pokoik :jawdrop: cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Aniu, dziękuję)) co prawda zanim pijawiła się tona zabawek było ładniej, ale to się tak mnoży,że nie jestem w stanie tego ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Aniu te panele nazywały się właśnie dąb naturalny, przynajmniej tak na próbniku było, dokładnie to pamiętam i znalazłam również taki wpis w moim wątku. Mój mąż mówi,że ich chyba przejęła firma Astafloor i teraz już nie wiem jaka to może być nazwa, zaraz zajrzę do linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Piękna zabudowa i pewnie mega pojemna masz tam w środku jakieś sprytne rozwiązania. Pokażesz pokój dziecięcy? Dziewczyny Amice IN patrzyłyście, też jest chyba czarna cała, do tego matowa. sama mam ją na oku, bo to najtańsza para jaką znalazłam Emila, od frontu mam szafę na płaszcze i marynarki plus dwie wielkie szuflady na buty, a od strony salony składzik na odkurzacz, deskę, mopa, żelazko itd., szafę z 3 głębokimi szufladami na: zabawki, aktualnie chusty do noszenia małego, szpargały i jedna osobna tylko na buty (juuupi w końcu mam miejsce na każdą parę i jeszcze zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Aniu te panele nazywały się właśnie dąb naturalny, przynajmniej tak na próbniku było, dokładnie to pamiętam i znalazłam również taki wpis w moim wątku. Mój mąż mówi,że ich chyba przejęła firma Astafloor i teraz już nie wiem jaka to może być nazwa, zaraz zajrzę do linka. No właśnie nie mogę znaleźć tego dębu naturalnego, ale dębów mają całe mnóstwo A pamiętasz, gdzie kupowałaś? Przepraszam, że tak Cię męczę, ale ja o tym nie mam zielonego pojęcia. Te fugi 4V i cała reszta, to dla mnie czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 No właśnie nie mogę znaleźć tego dębu naturalnego, ale dębów mają całe mnóstwo A pamiętasz, gdzie kupowałaś? Przepraszam, że tak Cię męczę, ale ja o tym nie mam zielonego pojęcia. Te fugi 4V i cała reszta, to dla mnie czarna magia wiesz co, ja kupowałam w takim małym sklepiku, on miał właśnie dużo tych Ter Hurde wystawionych. Zapytam może siostra coś pamięta, bo ona ma takie w całym mieszkaniu. A może któraś z dziewczyn coś pamięta, wiem,że swego czasu kilku osobom wysyłałam próbki tych paneli...ktoś? coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.07.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 O jaaaa jaki cudny pokoik zabudowa pod schodami rownież wyszła miodzio. witaj Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.07.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta, znalazłam taki Twój dawny wpis o panelach, ale jak będziesz mogła potwierdzić u Siostry, to byłoby super co do paneli, to wcześniej było to Ter Hurde, ale z tego, co opowiadał sprzedawca, to ta firma została przejęta przez Assafloor, kolor dąb naturalny:) - na zamówieniu jest napisane - Assafloor dąb naturalny 4V BS450 - 58 zł netto/metr Twoich zdjęć już niestety nie ma, a w TYM sklepie znalazłam coś takiego: To to samo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 15.07.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Piekny pokoik- jak ja załuję że Ty juz skonczylas sie urządzać, a może w planach masz jakis domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 panele do układania w jodełkę :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Piekny pokoik- jak ja załuję że Ty juz skonczylas sie urządzać, a może w planach masz jakis domek?? oj mam, mam, nie ma dnia,żebym o własnym domku nie myślałam, tylko pewne niemiłe zobowiązanie na 25 lat mnie hamuje :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta, znalazłam taki Twój dawny wpis o panelach, ale jak będziesz mogła potwierdzić u Siostry, to byłoby super Twoich zdjęć już niestety nie ma, a w TYM sklepie znalazłam coś takiego: [ATTACH=CONFIG]361357[/ATTACH] To to samo?? TAK, Tomcia, to na pewno to, co do obrazka to hmmm nie wiem, zrobić zdjęcia paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Marta pokoik cudowny Skąd dywanik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2016 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 O jaaaa jaki cudny pokoik zabudowa pod schodami rownież wyszła miodzio. witaj Martusia hej ślicznotko :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts