martaMarcia 05.02.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dziekuje :hug:w zyciu bym nie przypuszczala ze to te same panele ) Mam jeszcze na oku dab verden sniezny classen (w zeszlym roku byl w L&M) [ATTACH=CONFIG]302920[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302921[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302922[/ATTACH] Ciekawe ktore maja cieplejszy odcien bo taki bardziej mi sie podoba Ok zmykam i nie zasmiecam watku . Te Classen również bardzo ładne, dziwne, że tak długo szukałam i nie natknęłam się ani na panele Classena, ani na te wklejone przez Magdę a naoglądałam się tylu,że już miałam dość nie zaśmiecasz wątku, wpadaj częściej do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.02.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Te ktore wkleiła Magda tez ladne ale ja wole bez "podzialu" na mniejsze klepki. Marta z mila checia przyjme namiar na sklep od paneli:yes: i obiecuje zagladac skoro mnie nie pogonilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.02.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 mi też chodzi o panele bez podziału na mniejsze klepki:) Marta ja tez mam już dość tych paneli im więcej oglądam tym większy mętlik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Marta a co myślisz u mnie o blacie egger beton jasny F274? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Marta a co myślisz u mnie o blacie egger beton jasny F274? Podoba mi się, sama się nad nim zastanawiam, widziałaś go na żywo? ps. widzę,że też nie możesz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Typy sprzętów: 1) Piekarnik Gorenje bo 73 orab Bosch HBA 43S462E 2) Zmywarka Bosch SMV 53L50 EU http://www.neo24.pl/?p=bosch_smv_53l50_eu Ktoś coś powie na temat tych sprzętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 mi też się spodobał ten blat niestety nie widziałam na żywo ale może wyślą jakieś próbki? zapytam stolarza w poniedziałek bo on mi dał próbki ale jakieś inne:)nie mogę spać szukam różnych rzeczy tylko szkoda, że tak mało w portfelu:) ja chyba będę miała mikrofale i piekarnik kompaktowy samsunga prezio ale wycofują tę serię teraz ponoć ma wejść coś nowego i nie wiem czy kupić czy czekać na nową serię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 mi też się spodobał ten blat niestety nie widziałam na żywo ale może wyślą jakieś próbki? zapytam stolarza w poniedziałek bo on mi dał próbki ale jakieś inne:) nie mogę spać szukam różnych rzeczy tylko szkoda, że tak mało w portfelu:) ja chyba będę miała mikrofale i piekarnik kompaktowy samsunga prezio ale wycofują tę serię teraz ponoć ma wejść coś nowego i nie wiem czy kupić czy czekać na nową serię Ja też początkowo chciałam 2w1, ale okazało się,że wszystkie pierkarniki z mikrofalówką, jakie znalazłam były kompaktowe, miały wymiary około 46 cm. Dla mnie to trochę za mały piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ci co użytkują taki piekarnik mówią, że spokojnie się wszystko mieści ale nie wiem jak to jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Marta zerknij u mnie na ten sufit:) powiedz mi jak daleko od ściany z oknem masz maskownicę z płyty ? i odkąd zamierzasz powiesić firany/zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 myślę, że mogłabyś miec blat betonowy bo by nawiązywał do tynku:) ale nie wiem czy z białym blatem w kuchni nie jest ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Ci co użytkują taki piekarnik mówią, że spokojnie się wszystko mieści ale nie wiem jak to jest:) taki kompakt jest u moich rodziców i jest dla nas za mały:yes: myślę, że mogłabyś miec blat betonowy bo by nawiązywał do tynku:) ale nie wiem czy z białym blatem w kuchni nie jest ładniej no właśnie, nadal nie wiem co z blatem... Edytowane 6 Lutego 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 dobrze kojarzę że zastanawiałaś się czy nie opuścić blatu/stolika w kuchni??? wpadł mi przed momentem w oko taki przykład:http://img2.lovingit.pl/u/m/v/w610/14596_mviu8kyr.jpghttp://www.lovingit.pl/zdjecie,14596,jak-urzadzic-kuchnie-w-stylu-skandynawskim.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.02.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Typy sprzętów: 1) Piekarnik Gorenje bo 73 orab [ATTACH=CONFIG]302931[/ATTACH] Bosch HBA 43S462E [ATTACH=CONFIG]302932[/ATTACH] 2) Zmywarka Bosch SMV 53L50 EU http://www.neo24.pl/?p=bosch_smv_53l50_eu Ktoś coś powie na temat tych sprzętów? Ja moge powiedziec! Wizualnie sa sliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.02.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Z blatem w kuchni nie pomoge..Ja oczywiscie przewiduje ciemny. Moja mama miala grafitowy i to byla rewelacja. Teraz ma bezowy i zawsze sie boje ze cos sie odbarwi. Strach cos postawic. Pewnie przesadzam;) Za to genialnie wyglada grzejnik....mowisz Marcia, ze kiedy bedziecie mieli juz wykonczone bo ogromnie chce zobaczyc calosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 dobrze kojarzę że zastanawiałaś się czy nie opuścić blatu/stolika w kuchni??? wpadł mi przed momentem w oko taki przykład: http://img2.lovingit.pl/u/m/v/w610/14596_mviu8kyr.jpg http://www.lovingit.pl/zdjecie,14596,jak-urzadzic-kuchnie-w-stylu-skandynawskim.html Dzięki, że o mnie pamiętałaś, niestety (chociaż mam nadzieję,że "stety") klamka zapadła, zdemontowali mi już parapet, więc zostaje blat podwyższany. Ciekawe czy się sprawdzi...? Ja moge powiedziec! Wizualnie sa sliczne:) O tak, przyznam szczerze, że najpierw mi się wizualnie spodobały, a dopiero później zainteresowałam się ich funkcjami Z blatem w kuchni nie pomoge..Ja oczywiscie przewiduje ciemny. Moja mama miala grafitowy i to byla rewelacja. Teraz ma bezowy i zawsze sie boje ze cos sie odbarwi. Strach cos postawic. Pewnie przesadzam;) Za to genialnie wyglada grzejnik....mowisz Marcia, ze kiedy bedziecie mieli juz wykonczone bo ogromnie chce zobaczyc calosc:) Kamila, kiedy? sama chciałabym wiedzieć, tak w pełni... to podejrzewam,że do końca roku, choć w marcu zamierzamy się wprowadzić, ale będzie pełna prowizorka:D już się doczekać nie mogę :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 07.02.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marcia, tak mi sie pomyslalo o tobie jak zobaczylam ten stol. Bardzo ladny. Ciekawe czy ktos by sie podjal cos takiego zrobic:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marcia, tak mi sie pomyslalo o tobie jak zobaczylam ten stol. Bardzo ladny. Ciekawe czy ktos by sie podjal cos takiego zrobic:confused: [ATTACH=CONFIG]303108[/ATTACH] świetny jest:) i jak tu wybrać zwykły stół jak takie inspiracje pokazujecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marta może mała pomoc co do wyboru blatu - szwagierka ma biały i już myśli, żeby go zmienić, nie wiem z czego ma ten blat ale po roku użytkowania jest juz troche przybrudzony dodatkowo ma listwę i wszystko wchodzi i widać brud jezdziłam dziś za panelami i trochę rozmawiałam i wszyscy mówili, że absolutnie nie łączyć paneli z kaflami korkiem, żeby nie myśleć o przyklejaniu panela, że może i to ładnie wygląda ale co się z tym stanie za jakiś czas i powiem Ci, że już zgłupiałam a Twój wykonawca co powiedział o takim sposobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 taki kompakt jest u moich rodziców i jest dla nas za mały:yes: [ATTACH=CONFIG]303002[/ATTACH] Marta a gdzie rodzice kupowali krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts