olalee 07.02.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marta a Ty w salonie masz oświetlenie tylko z tub czy nad stolikiem kawowym masz jakąś lampę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Marta może mała pomoc co do wyboru blatu - szwagierka ma biały i już myśli, żeby go zmienić, nie wiem z czego ma ten blat ale po roku użytkowania jest juz troche przybrudzony dodatkowo ma listwę i wszystko wchodzi i widać brud jezdziłam dziś za panelami i trochę rozmawiałam i wszyscy mówili, że absolutnie nie łączyć paneli z kaflami korkiem, żeby nie myśleć o przyklejaniu panela, że może i to ładnie wygląda ale co się z tym stanie za jakiś czas i powiem Ci, że już zgłupiałam a Twój wykonawca co powiedział o takim sposobie? Wiesz co, wiem,że fachowcy nie chcą robić korka, bo jest z tym więcej roboty, ale ja nie chciałam listwy, jeśli się nie sprawdzi, to żaden problem zerwę ten panel i dam listwę...ale wątpię... może jestem walnięta , ale po prostu ta listwa by mnie strasznie gryzła w oczy:) a tak mam o tak: taki kompakt jest u moich rodziców i jest dla nas za mały:yes: [ATTACH=CONFIG]303002[/ATTACH] Marta a gdzie rodzice kupowali krzesła? Cześć Ola, w któymś sklepie internetowym, ale niestety mama nie pamięta, w którym. Marta a Ty w salonie masz oświetlenie tylko z tub czy nad stolikiem kawowym masz jakąś lampę? Nie chcieliśmy wiszącej lampy nad stolikiem, mamy tylko mieć kinkiet z boku narożnika. Coś w stylu Jielde albo Grasa Edytowane 7 Lutego 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 No to jedziemy dalej ze sprzętem: Płyta Amica 6512http://imageshack.com/a/img540/6342/FmRkWL.jpgPłyta Amica Inaryhttp://imageshack.com/a/img538/696/HHx3VK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ładnie wygląda bez listwy:) u mnie będzie połączenie z szarymi płytkami i to w trzech miejscach:( ( 2 łazienki i wiatrołap chyba, że zaryzykować i dać w wiatrołapie też panele) ale powiedz co z tymi panelami wokół tego panela przyklejonego? bo panele to podłoga pływająca i zastanawia mnie to jak będą się zachowywały panele też mi się marzy kinkiet musiałabym przerobić elektrykę chciałabym flos 265 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ponoć dobre płyty ma bosch, siemens i whirlpool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ładnie wygląda bez listwy:) u mnie będzie połączenie z szarymi płytkami i to w trzech miejscach:( ( 2 łazienki i wiatrołap chyba, że zaryzykować i dać w wiatrołapie też panele) ale powiedz co z tymi panelami wokół tego panela przyklejonego? bo panele to podłoga pływająca i zastanawia mnie to jak będą się zachowywały panele też mi się marzy kinkiet musiałabym przerobić elektrykę chciałabym flos 265 Wiesz co Ola, ja mam na szczęscie tylko jedno takie połączenie. Na dole mam zaplanowaną drewnianą podłogę, więc tam bez problemu zrobią korek - połączenie z łazienką i kuchnią. Na górze natomiast są te panele i połączenie z łazienką (płytki drewnopodobne). Jak to będzie się sprawdzało, zobaczymy... już sporo osób tak robi:) Też mi się Flos podoba, tylko cena mniej, podobnie jak lampy Gras, dlatego też na razie nic nie kupuję, a może potem uzbieram albo jakiś zamiennik znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.02.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marta, pędzisz jak burza (nie tylko z wątkiem ) (nadrobiłam ) będziesz miała przepiękne mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) ... i końcu po małym sprzątaniu zrobiło się u mnie trochę więcej przestrzeni Edytowane 16 Marca 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 07.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 fiu fiu:yes::yes: yestem na tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marta, pędzisz jak burza (nie tylko z wątkiem ) (nadrobiłam ) będziesz miała przepiękne mieszkanie fiu fiu:yes::yes: yestem na tak:) Już nie mogę się doczekać podłogi na dole:) ociepli trochę te szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 podłoga meble wjezdzają i można mieszkać) ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marta a Ty będziesz miała meble do kuchni w macie czy na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Marta a Ty będziesz miała meble do kuchni w macie czy na wysoki połysk? W kuchni w macie (a w zasadzie to chyba półmat), zabudowa pod schodami również. Jedynie nad łazienką górną się zastanawiam.czy tam nie pasowałby połysk, ale sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 a jak się sprawują meble w macie? łatwo się je myje? też się zaczęłam zastanawiać nad matem a będziesz miała jakieś uchwyty frezowane czy może tylko klikklak do łazienki może być połysk do ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.02.2015 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 a jak się sprawują meble w macie? łatwo się je myje? też się zaczęłam zastanawiać nad matem a będziesz miała jakieś uchwyty frezowane czy może tylko klikklak do łazienki może być połysk do ceramiki Mat sprawuje sie dobrze,nie widać palców:) ja będę miała na dole frezy,a na górze w zwiazku z tą czarna obwódką muszą być klik-klaki. Chociaż wolałabym ich nie mieć. a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 u mnie będą frezowane miały być na wysoki połysk ale w związku z tym, że idę bardziej w skandynawski styl zastanawiam się nad matem(czy lepiej półmat?) chociaz stolarz mówił, że lepiej na wysoki połysk( bo są droższe? wiesz może dlaczego tak mówił?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 będziesz miała lakierowane czy okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.02.2015 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 lakier:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 polecasz półmat? masz już zamówione meble? chyba do stylu skandynawskiego bardziej będą pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.02.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 polecasz półmat? masz już zamówione meble? chyba do stylu skandynawskiego bardziej będą pasować? wg mnie bardziej:) jeszcze nie zamowilam,ale w ciągu 2 tyg mam zamiar:) czekam na meble łazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts