mi_mała 12.02.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tylko nie kolejny pączek Też kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ale Marcia lecisz z postępami.. u siebie muszę też pomyśleć o tych szynach i zabudowie g-k przy firankach w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Obiecane zdjęcia szyn z zabudowy:1. szyna biała z OBihttp://imageshack.com/a/img909/818/phAXM3.jpg2. szyna z Ikeihttp://imageshack.com/a/img537/4805/Xg8Aww.jpga tu próbki:flader fornir, deska warstwowa dąb bielony i panel http://imageshack.com/a/img903/726/zw91zw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) No to jadę..dywan plecionka mnie oczarował weszłam nawet na stornę ale chwilowo niedostępne;/krzesła- to pierwsze najbardziej mi sie podoba (jeśli chodzi o siedzisko i oparcie) nóżki ma tylko takie trochę jakby się zaraz miały ugiąć i mi to nie pasi...to trzecie krzesło też piękne tylko w innym kolorze of course A co z tymi próbkami?? gdzies mają iśćczy to fota dla kogoś? nie umiem wyłapac;p Edytowane 12 Lutego 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Z krzesłami będę miała problem, bo mało mi się podoba i większość za drogie...najbardziej mi się podobają takie typu About a chair Hay , ale ja mam mało miejsca i najlepiej jakby całe wchodziły pod stół. Co do pierwszego - Mannequin, to jest możliwość zamówienia na normalnych nóżkach, na drewnianych lub na płozach:) Dzięki za odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) oo tez ładnee i już nózki lepsze:)) tylkoo faktycznie dużo miejsca chyba zajmują i te się wydają wygodne.. nie lubię jak krzesło nie ma po bokach oparcia;p Edytowane 12 Lutego 2015 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Stolarz podrzucił mi próbkę forniru do kuchni i na zabudowę w salonie. Co sądzicie?? po lewej : dąb bielony flader - do kuchni i na zabudowę, po prawej: dąb flader - łazienka na górze: deska na podłogę - dąb bielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Genialnie pasują Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Marta a jaką lodówkę będziesz miała? bo zastanawiam się jaką wziać, żeby zamrażarka miała drzwiczki na wysokości blatu:) i z jakiej firmy będziesz miała listwy w ral 9003? z drewna czy z mdf? chyba będę musiała zamówić choć jedną listwę w tym kolorku ral 9003 i przyłożyć do drzwi, bo tam gdzie kupowałam drzwi mają listwy w kolorze ral 9016( a on ponoć jest zimny) i mówią, że nie można zamówić w innym ( coś mi się nie chce wierzyć) świetne krzesła, wszystkie mi się podobają to żółte widziałabym u siebie jako taki pojedynczy akcent:) Ola ja zamawiam zwykłe białe listwy, aż tak się nie będę przejmowała różnicami w bieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 se A co z tymi próbkami?? gdzies mają iśćczy to fota dla kogoś? nie umiem wyłapac;p Próbki: najciemniejsza to fornir do łazienki, dwie małe to panele a większa deska to podłoga dąb bielony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 12.02.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Stolarz podrzucił mi próbkę forniru do kuchni i na zabudowę w salonie. Co sądzicie??[ATTACH=CONFIG]304166[/ATTACH] po lewej : dąb bielony flader - do kuchni i na zabudowę, po prawej: dąb flader - łazienka na górze: deska na podłogę - dąb bielony No to Betulla o której Ci pisałam z Marazzi Treverkhome jest bardzo zblizona do dębu bielonego flader - przynajmniej tak patrząc na to zdjęcie A tak w ogóle witam się z wszystkimi Czytaczami, trafiłam tu z wątku Mi_małej, który podczytuję od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No to Betulla o której Ci pisałam z Marazzi Treverkhome jest bardzo zblizona do dębu bielonego flader - przynajmniej tak patrząc na to zdjęcie A tak w ogóle witam się z wszystkimi Czytaczami, trafiłam tu z wątku Mi_małej, który podczytuję od dawna Jeszcze raz :welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.02.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Doradźcie coś w kwestii schodów, proszę... Nie wiem czy szklana czy czarna metalowa? najchętniej zrobiłabym schody a balustradę w drugim etapie jak już będę widziała jak wszystko wygląda (będzie narożnik, zabudowa itd) M. jednak trochę kręci nosem... edit: niestety właśnie rozmawiałam ze stolarzem i mówi,że muszę być zdecydowana, którą barierkę chcę, ponieważ każda jest inaczej montowana i przy zamówieniu schodów musimy to ustalić. ;/ Wkleję jeszcze moje inspiracje barierkowe: Jazzy, Gumisiowa, mam nadzieję,że Wam nie przeszkadza to - w razie czego usunę metalowa barierka: szklana: moja wizualizacja z metalową barierką: ze szklaną: Edytowane 13 Lutego 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyInteriorCats 13.02.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Obie wersje ciekawie wyglądają.1sza metalowa, z lekka taka loftowa, fajnie nawiązuje do górnego oświetlenia na szynach.2ga jest bardziej subtelna, delikatna, ale bardziej podoba mi się z opcją białej poręczy. Tylko to czyszczenie szklanych tafli z paluchów... a może coś takiego jak na drugim zdjęciu ale bez szkła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 13.02.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Obie pasują do Twojego wnętrza Ale wiem, że decyzja trudna bo niedawno sama taką podejmowałam. Ja do siebie wybrałam szklaną, czekam na montaż początkiem marca, schody już są. Jeśli schody mają być drewniane to poręcz raczej w tym samym kolorze, albo bez poręczy samo szkło, ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 13.02.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jeśli to ja bym wybierała - wybrałabym metalową. Komponuje się w całość z resztą wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 13.02.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Wstawiam fotę naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 13.02.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ok, to ja jeszcze wypowiem się jako ta mająca małe dzieci Taka metalowa jak na Twojej wizualizacji jest piękna ale na pewno nie będzie bezpieczna... Jeśli już to taka jak na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 13.02.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Mysle, ze metalowa. fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.02.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Dziękuję za odzew, Dziewczyny, muszę do połowy przyszłego tygodnia zdecydować co ze schodami, w przeciwnym wypadku będę mieszkała z drabiną znacznie dłużej niż zakładałam Obie wersje ciekawie wyglądają. 1sza metalowa, z lekka taka loftowa, fajnie nawiązuje do górnego oświetlenia na szynach. 2ga jest bardziej subtelna, delikatna, ale bardziej podoba mi się z opcją białej poręczy. Tylko to czyszczenie szklanych tafli z paluchów... a może coś takiego jak na drugim zdjęciu ale bez szkła? Tylko co zamiast szkła? Obie pasują do Twojego wnętrza Ale wiem, że decyzja trudna bo niedawno sama taką podejmowałam. Ja do siebie wybrałam szklaną, czekam na montaż początkiem marca, schody już są. Jeśli schody mają być drewniane to poręcz raczej w tym samym kolorze, albo bez poręczy samo szkło, ale to tylko moje zdanie Właśnie myślałam,żeby trochę drewno przełamać i policzki i poręcz dać białą tak jak u Gumisiowej, tylko u mnie schody pełne. Jeśli to ja bym wybierała - wybrałabym metalową. Komponuje się w całość z resztą wnętrza. Szczerze... i ja i M też się skłaniamy ku metalowym... tylko boję się,żeby się nie zrobiło zbyt loftowo, a mało przytulnie ... grzejnik, szyna, barierka? Wstawiam fotę naszych [ATTACH=CONFIG]304312[/ATTACH] Bardzo ładnie się zapowiadają? Są z dębu? lakierowane czy olejowane? Ok, to ja jeszcze wypowiem się jako ta mająca małe dzieci Taka metalowa jak na Twojej wizualizacji jest piękna ale na pewno nie będzie bezpieczna... Jeśli już to taka jak na pierwszym zdjęciu. Wiem, wiem, to samo myślałam,że na pewno nie może być taka jak na wizce, bo można łatwo wypaść przez taką barierkę. Mysle, ze metalowa. fajnie wyglada. No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts