Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

Same pierdółki, wypełnienia do poduszek, półki Ribba, no i pooglądałam jeszcze szafę Pax, narożnik Nockeby i to łóżko. :)

też muszę kupić wypełnienia ale na razie nie mam ich gdzie trzymać:) Ty masz fajnie bo niedługo przeprowadzka :D a jakie masz duże poduchy? bo ja kupiłam parę poszewek z hm 50x50 i trochę duże ale zawsze mogę dać też mniejsze, chciałabym kupować już tylko takie rzeczy, żeby podstawy już mieć a jeszcze taka długa droga

a gdzie będziesz miała półki Ribba? tak sobie myślę czy nie dać nad łóżko w sypialni półek ale nie wiem czy nie za dużo na cegle...i czy w ogóle można zamontować na cegle pewnie nie bardzo bo będzie odstawać;) ale bardzo podobają mi się grafiki na takich półeczkach

Edytowane przez olalee

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też muszę kupić wypełnienia ale na razie nie mam ich gdzie trzymać:) Ty masz fajnie bo niedługo przeprowadzka :D a jakie masz duże poduchy? bo ja kupiłam parę poszewek z hm 50x50 i trochę duże ale zawsze mogę dać też mniejsze, chciałabym kupować już tylko takie rzeczy, żeby podstawy już mieć a jeszcze taka długa droga

a gdzie będziesz miała półki Ribba? tak sobie myślę czy nie dać nad łóżko w sypialni półek ale nie wiem czy nie za dużo na cegle...i czy w ogóle można zamontować na cegle pewnie nie bardzo bo będzie odstawać;) ale bardzo podobają mi się grafiki na takich półeczkach

Kupiłam te poszewki, które wklejałam przy łóżku i szafie z ikei, one są 50x50, więc takie wypełnienia kupiłam. Żałuję,że we Wrocławiu nie ma H&M Home, bo tam można fajnie rzeczy złowić:)

Półki powiesimy chyba na bocznej ścienie w sypialni, postanowiłam nic nie wbijać w cegiełki, bo boję się,że się będą kruszyć:)

Poza tym będą wisiały te żółte kable, będą się pewnie wyróżniały, przynajmniej kolorem:)

Już trochę przesadziłam ostatnio z zakupami dodatków, ale nie mogłam się powstrzymać:D

http://imageshack.com/a/img673/3598/biSEqE.jpg

Hej Marta, ładnie to wygląda :) Ale chyba, tak wynika ze zdjęć, ta czarna szyna na suficie jest bardziej masywna od tej z wizek, prawda? Moim zdaniem drewniany, w kolorze schodów, delikatny pochwyt nałożony na tę metalową konstrukcję też by wyglądał dobrze :) Ja uwielbiam dotykać drewna ;)

Coś jak tu (drewno położone na metalu):

barierka.jpg

Lampy, które pokazałam u Oli, kupiłam TU Świetna cena, świetna jakość :)

Hej Marta, ładnie to wygląda :) Ale chyba, tak wynika ze zdjęć, ta czarna szyna na suficie jest bardziej masywna od tej z wizek, prawda? Moim zdaniem drewniany, w kolorze schodów, delikatny pochwyt nałożony na tę metalową konstrukcję też by wyglądał dobrze :) Ja uwielbiam dotykać drewna ;)

Coś jak tu (drewno położone na metalu):

[ATTACH=CONFIG]305184[/ATTACH]

Lampy, które pokazałam u Oli, kupiłam TU Świetna cena, świetna jakość :)

Tomkowa!! :hug:

A Ty wiesz, że ja też o tym myślałam, mam nawet taką inspirację zapisaną:) dzięki za Twój głos i za lampę! Zapytam jeszcze czy ten klosz lampy obraca się w prawo-lewo czy tylko góra-dół?

Tomkowa!! :hug:

A Ty wiesz, że ja też o tym myślałam, mam nawet taką inspirację zapisaną:)

wpadłam na szybko i widzę ze mam co nadrabiać :D

Zgadzam sie z Mi:

chociaż szkło tez wygląda super, ja mam metalowa i ją uwielbiam :lol2:

Ivy17 hej hej:) pewnie,że masz metalową i to jaką świetną! to Twoja jest tą inspiracją, o której pisałam :wiggle:

tam tadam:) tosterem i w sztucznym świetle, ale i tak uwielbiam tą podłogę:)

http://imageshack.com/a/img661/6154/bqEPol.jpg

http://imageshack.com/a/img661/5428/5blbrB.jpg

http://imageshack.com/a/img903/8071/yazjaf.jpg

pięknie:D

Martuś mam pytanko jakie żaówki dokupiłaś do lamp w dolnej łazience? ( jaką mają średnicę itp) bo pzrerobili mi prąd w wc i będzie żarówka:) tylko chcę kupić taką ze srebrną oprawką i zastanawiam się czy dwie mi wejdą

Martuś mam pytanko jakie żaówki dokupiłaś do lamp w dolnej łazience? ( jaką mają średnicę itp) bo pzrerobili mi prąd w wc i będzie żarówka:) tylko chcę kupić taką ze srebrną oprawką i zastanawiam się czy dwie mi wejdą

Ola ja kupiłam na alle edisony z takim gwintem chyba e27

Edytowane przez martaMarcia