olalee 19.02.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) Same pierdółki, wypełnienia do poduszek, półki Ribba, no i pooglądałam jeszcze szafę Pax, narożnik Nockeby i to łóżko. też muszę kupić wypełnienia ale na razie nie mam ich gdzie trzymać Ty masz fajnie bo niedługo przeprowadzka a jakie masz duże poduchy? bo ja kupiłam parę poszewek z hm 50x50 i trochę duże ale zawsze mogę dać też mniejsze, chciałabym kupować już tylko takie rzeczy, żeby podstawy już mieć a jeszcze taka długa droga a gdzie będziesz miała półki Ribba? tak sobie myślę czy nie dać nad łóżko w sypialni półek ale nie wiem czy nie za dużo na cegle...i czy w ogóle można zamontować na cegle pewnie nie bardzo bo będzie odstawać ale bardzo podobają mi się grafiki na takich półeczkach Edytowane 19 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 też muszę kupić wypełnienia ale na razie nie mam ich gdzie trzymać Ty masz fajnie bo niedługo przeprowadzka a jakie masz duże poduchy? bo ja kupiłam parę poszewek z hm 50x50 i trochę duże ale zawsze mogę dać też mniejsze, chciałabym kupować już tylko takie rzeczy, żeby podstawy już mieć a jeszcze taka długa droga a gdzie będziesz miała półki Ribba? tak sobie myślę czy nie dać nad łóżko w sypialni półek ale nie wiem czy nie za dużo na cegle...i czy w ogóle można zamontować na cegle pewnie nie bardzo bo będzie odstawać ale bardzo podobają mi się grafiki na takich półeczkach Kupiłam te poszewki, które wklejałam przy łóżku i szafie z ikei, one są 50x50, więc takie wypełnienia kupiłam. Żałuję,że we Wrocławiu nie ma H&M Home, bo tam można fajnie rzeczy złowić Półki powiesimy chyba na bocznej ścienie w sypialni, postanowiłam nic nie wbijać w cegiełki, bo boję się,że się będą kruszyć Poza tym będą wisiały te żółte kable, będą się pewnie wyróżniały, przynajmniej kolorem:) Już trochę przesadziłam ostatnio z zakupami dodatków, ale nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 19.02.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ja z hm kupuję na allegro:) też tak myślę, że w cegiełkę nic nie będe wbijać myślałam, może ze w salonie nad narożnikiem dasz póleczki ale tam bedzie galeria obrazków jak na wizce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.02.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 http://imageshack.com/a/img673/3598/biSEqE.jpg Hej Marta, ładnie to wygląda Ale chyba, tak wynika ze zdjęć, ta czarna szyna na suficie jest bardziej masywna od tej z wizek, prawda? Moim zdaniem drewniany, w kolorze schodów, delikatny pochwyt nałożony na tę metalową konstrukcję też by wyglądał dobrze Ja uwielbiam dotykać drewna Coś jak tu (drewno położone na metalu): Lampy, które pokazałam u Oli, kupiłam TU Świetna cena, świetna jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Hej Marta, ładnie to wygląda Ale chyba, tak wynika ze zdjęć, ta czarna szyna na suficie jest bardziej masywna od tej z wizek, prawda? Moim zdaniem drewniany, w kolorze schodów, delikatny pochwyt nałożony na tę metalową konstrukcję też by wyglądał dobrze Ja uwielbiam dotykać drewna Coś jak tu (drewno położone na metalu): [ATTACH=CONFIG]305184[/ATTACH] Lampy, które pokazałam u Oli, kupiłam TU Świetna cena, świetna jakość Tomkowa!! A Ty wiesz, że ja też o tym myślałam, mam nawet taką inspirację zapisaną dzięki za Twój głos i za lampę! Zapytam jeszcze czy ten klosz lampy obraca się w prawo-lewo czy tylko góra-dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.02.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Klosz jest ruchomy tylko góra-dół. Kinkiet jest z kablem, więc do zamontowania bezpośrednio w ścianie trzeba go przerobić. Ale to żaden problem Ja jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ku pamięci:niski hoker Noti Mishellhttp://imageshack.com/a/img673/3465/7xe1qn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 19.02.2015 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Piękny ten hoker! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 kinkiet Arigato http://imageshack.com/a/img909/5051/BhLMyM.jpgstąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 20.02.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 o doczytałam tu o kinkiecie Tomkowej:) Marta fajny hoker i kinkiet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.02.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 wpadłam na szybko i widzę ze mam co nadrabiać Zgadzam sie z Mi: Jeśli to ja bym wybierała - wybrałabym metalową. Komponuje się w całość z resztą wnętrza. chociaż szkło tez wygląda super, ja mam metalowa i ją uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.02.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Klosz jest ruchomy tylko góra-dół. Kinkiet jest z kablem, więc do zamontowania bezpośrednio w ścianie trzeba go przerobić. Ale to żaden problem Ja jestem z nich bardzo zadowolona Tomkowa, te kinkiety masz w sypialni? Jakie żarówki do nich włożyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tomkowa!! A Ty wiesz, że ja też o tym myślałam, mam nawet taką inspirację zapisaną wpadłam na szybko i widzę ze mam co nadrabiać Zgadzam sie z Mi: chociaż szkło tez wygląda super, ja mam metalowa i ją uwielbiam Ivy17 hej hej:) pewnie,że masz metalową i to jaką świetną! to Twoja jest tą inspiracją, o której pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.02.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tomkowa, te kinkiety masz w sypialni? Jakie żarówki do nich włożyłaś? Kinkiety mam w łazience nad lustrem. Włożyłam żarówki ledowe z gwintem E14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) tam tadam:) tosterem i w sztucznym świetle, ale i tak uwielbiam tą podłogę http://imageshack.com/a/img661/6154/bqEPol.jpg Edytowane 4 Marca 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 20.02.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 tam tadam:) tosterem i w sztucznym świetle, ale i tak uwielbiam tą podłogę http://imageshack.com/a/img661/6154/bqEPol.jpg http://imageshack.com/a/img661/5428/5blbrB.jpg http://imageshack.com/a/img903/8071/yazjaf.jpg pięknie:D Martuś mam pytanko jakie żaówki dokupiłaś do lamp w dolnej łazience? ( jaką mają średnicę itp) bo pzrerobili mi prąd w wc i będzie żarówka:) tylko chcę kupić taką ze srebrną oprawką i zastanawiam się czy dwie mi wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Martuś mam pytanko jakie żaówki dokupiłaś do lamp w dolnej łazience? ( jaką mają średnicę itp) bo pzrerobili mi prąd w wc i będzie żarówka:) tylko chcę kupić taką ze srebrną oprawką i zastanawiam się czy dwie mi wejdą Ola ja kupiłam na alle edisony z takim gwintem chyba e27 Edytowane 20 Lutego 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 20.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.02.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bardzo bardzo tak Piękna podłoga, to olejowosk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bardzo bardzo tak Piękna podłoga, to olejowosk? tak, olejowosk:) zastanawiam się czy przed wprowadzeniem się powinnam jeszcze podłogę poolejować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts