olalee 24.02.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Kinkiety mam w łazience nad lustrem. Włożyłam żarówki ledowe z gwintem E14 [ATTACH=CONFIG]305315[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]305316[/ATTACH] Tomkowa to lustro jest robione na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 widzę, że mamy podobnie:D :wiggle:szkoda, że nie mamy bliżej do siebie, bo byśmy mogły się kiedyś wybrać na małe rozeznanie terenu i pobuszować po sklepach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ja też lubię zdrobnienia:D Melisko co to za film tak Cię wciągnął? wczoraj lecial dokument o obozach koncetracyjnych, Dachau, Oswiecim itd.. nagrania byly robione przez brytyjskich zolnierzy, jednak Anglia nie zgodzila sie na publikacje tego po wojnie...w sumie nagrania byly polaczone z innymi np polskimi... obraz rzeczywistosci jakie miala miejsce tam na nagraniach tak mna poruszyl, ze przez pol nocy nie moglam zasnac straszne to a jakie prawdziwe.. ehh nie nastawilam sie za bardzo psychicznie na to i tak caly dzien, mam wszystko przed oczami... no nic..nie bede zasmiecac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa to lustro jest robione na zamówienie? Tomkowa gdzies pisala, ze to lustro bylo na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 wczoraj lecial dokument o obozach koncetracyjnych, Dachau, Oswiecim itd.. nagrania byly robione przez brytyjskich zolnierzy, jednak Anglia nie zgodzila sie na publikacje tego po wojnie...w sumie nagrania byly polaczone z innymi np polskimi... obraz rzeczywistosci jakie miala miejsce tam na nagraniach tak mna poruszyl, ze przez pol nocy nie moglam zasnac straszne to a jakie prawdziwe.. ehh nie nastawilam sie za bardzo psychicznie na to i tak caly dzien, mam wszystko przed oczami... no nic..nie bede zasmiecac.. To faktycznie cieżki dokument, wcale nie dziwię się,że nie mogłaś zasnąć, miałabym tak samo, o ile wytrzymałabym do końca. Nie zaśmiecasz, w tym wątku są opowieści różnej treści, niekoniecznie tylko wucety, spłuczki i dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 :wiggle:szkoda, że nie mamy bliżej do siebie, bo byśmy mogły się kiedyś wybrać na małe rozeznanie terenu i pobuszować po sklepach:D oj tak:D ostatnio byłam na chwilę we Wrocławiu i jak na złość zepsuło nam sie auto i z buszowania po sklepach nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.02.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Lecę oglądać te kinkiety :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Lecę oglądać te kinkiety :0 Agata mam jeszcze w zapamiętanych taką wersję ekonomiczną, chyba ją kupię http://technola.pl/kinkiety/42873-CANDELLUX-HARMONY-KINKIET-WYSIEGNIK-40W-E27-CZARNY-5906714827900-SOPOT.html. Tylko, że ona jest czarna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.02.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 A wiesz, że teraz to mi się białe podobają I nie wiem czy koniecznie harmonijkowe. Może jednak łamane? Sypialnia jest biało-jasna. Kinkiet Aspen z 3. strony fajny, tylko , że czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa to lustro jest robione na zamówienie? Tomkowa gdzies pisala, ze to lustro bylo na zamowienie Tak, gdzieś pisałam i prawdę napisałam To jest dębowa rama z litego drewna. Piszę to Olu, bo wyczytałam u Ciebie, że chcesz ramę zrobić z materiału, z którego będą szafki, żeby wszystko było takie samo. Nie wiem jaki fornir planujesz, ale do większości z nich można dorobić drewniane ramy. U Ciebie lustro jest bardzo duże, więc musi mieć solidną ramę. Czy mdf na to będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Lecę oglądać te kinkiety :0 taką podrzucę http://www.tomix.pl/p/pl/w0119/lampa+scienna-+kinkiet+swing+w0119+max+light.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Melduję, że montaż podłogi zakończony:)po szlifowaniu nierównej wylewki w końcu się udało:) Yuppi:) http://imageshack.com/a/img661/2308/h4pJvU.jpg http://imageshack.com/a/img907/6140/2Rc3hv.jpg http://imageshack.com/a/img673/6528/fsIbP6.jpg w czwartek będą meble łazienkowe:) Edytowane 4 Marca 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.02.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Śliczna podłoga ale wracam do płytek - podoba mi się takie odważne połączenie:yes: Ten żółty dywanik/makatka z Ikei jest piękny - ma go córka AsiZet, bosko skomponowany z miętą Edytowane 24 Lutego 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.02.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Marta ja mam pytanko o ten korek na ścianie:jakie to jest w dotyku? ma to dziurki/pory? klei się jak płytki na ścianę? podłoga taka delikatna jest... bo to bielone? a płytki łazienkowe są przepiękne! gdybym miała jeszcze jedną łazienkę to na bank takie wzorzyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 24.02.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Yupi! slicznie to wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Marta ja mam pytanko o ten korek na ścianie: jakie to jest w dotyku? ma to dziurki/pory? klei się jak płytki na ścianę? podłoga taka delikatna jest... bo to bielone? a płytki łazienkowe są przepiękne! gdybym miała jeszcze jedną łazienkę to na bank takie wzorzyste! Korek jest miękki i porowaty, kleił wykonawca, więc szczegółow nie znam, kupował klej przeznaczony do korka. A podłoga jest bielona, ale chcieliśmy takie delikatne bielenie, żeby nadal był odcień ciepły i trochę udomowił tynk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.02.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Piękna podłoga. Też chciałam taką kanapę jak Ty, tylko po wizycie w IKEA stwierdziłam, że ona okropnie miękka jest. Wpada się w nią. W piżamie super, ale już np gości na niej posadzić to nie wiem. Nie wydaje Wam się za miękka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.02.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Piękna podłoga. Też chciałam taką kanapę jak Ty, tylko po wizycie w IKEA stwierdziłam, że ona okropnie miękka jest. Wpada się w nią. W piżamie super, ale już np gości na niej posadzić to nie wiem. Nie,wydaje Wam się za miękka?? Migotko, własnie szukaliśmy takiej początkowo rozglądaliśmy się w Momie, tam podobały mi się kanapy z MTI Furninova, ale też rozważaliśmy taką miekką z wypełnieniem z pierza:) wiem,że będzie się zapadała, ale to jest dla mnie na plus:) Strasznie dużo kanap/narożników oglądałam i wypróbowywałam i zazwyczaj odpadały właśnie z powodu swojej twardości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.02.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Korek jest miękki i porowaty, kleił wykonawca, więc szczegółow nie znam, kupował klej przeznaczony do korka. ... miękki? ale np można oddrapać kawałek paznokciem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.02.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ma to zalety kiedy się relaksujesz, na pewno. Ale jak przyjdzie rodzina dalsza i mi ciotki i wujki powpadają w kanapę to co ja pocznę bardzo mi się ta kanapa podoba, ma przyzwoitą cenę, tylko czy ona się nie zdefasonuje szybko z powodu tej miękkości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts