mi_mała 24.12.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.12.2014 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 \\ dziękuję za życzenia:))\muszę trochę mój wątek odświeżyć, bo już kafle w obu łazienkach mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.12.2014 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 30.12.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Hej:bye: zaczne z moim szlagierowym pytaniem: co to za plytki jasno szare w dolnej lazience? wlasnie szukam do swojej lazienki i co znajde szare plytki na formum to nagabuje:oops: Bardzo fajna gorna lazienka..takka lekka i swieza, tez chcialabym taki efekt uzyskac. Dolna rowniez sie prezentuje urzekajaco. Bede podgladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.01.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) No to czekamy łazienka dolna w trakcie tworzenia:) Edytowane 4 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.01.2015 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Kamilaa witam serdecznie u mnie:)jeżeli chodzi o płytki, to już je opisuję (ostatecznie ich wygląd na zdjęciu powyżej). Jest to Geo Ceramika, Metropolis, wymiar 80x80, cięta na pół.Niestety nie mogę ich polecić (mamy je w kuchni w wymiarze 80x80 i łazience cięte na pół). Te w kuchni są bardzo ładne, ponieważ wymienialiśmy je o każdą płytkę oglądaliśmy z osobna, natomiast te z łazienki poszły od razu do cięcia ... i teraz wyglądają jak wyglądają, w niektórych miejscach jak brudne. No, ale już zostały i są już położone:) Duży wybór płytek szarych jest w Marazzi, tylko ceny trochę droższe. Geo Ceramika kosztowała ok 91/m2. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.01.2015 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) tyle się dzieje w pokoju i kuchni Edytowane 1 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.01.2015 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Poszukuję 3 kinkietów na wysięgniku, najlepiej czarnych, jeden do łazienki górnej, drugi do kuchni a trzeci do pokoju nad biurko. 1. ŁAZIENKA SCONCE - cena 538 zł kinkiet Aberdeen - cena - 778 zł 2. POKÓJ kinkiet Aspen - 185 zł Belka kinkiet - 285 zł kinkiet Game - 520 zł Może ktoś podrzuci jakieś inne propozycje w podobnym stylu? Najtrudniej znaleźć lampę nożycową w rozsądnej cenie. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.01.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Ciąg dalszy:) Birdy - cena 1001 zł - coraz lepiej;) Kinkiet Cornette - 573 zł Type 1228 - cena 470 zł Edytowane 2 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.01.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Łazienka dolna Edytowane 4 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.01.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może tutaj znajdziesz jakieś lampy dla siebie?:http://www.showroom.decostyl.pl/Ceny jakoś nie są piorunująco drogie. Tylko mają bardzo krótkie serie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.01.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może tutaj znajdziesz jakieś lampy dla siebie?: http://www.showroom.decostyl.pl/ Ceny jakoś nie są piorunująco drogie. Tylko mają bardzo krótkie serie Aniko witam u mnie:)) i dziękuję za linka:) zaraz pooglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.01.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Kamilaa witam serdecznie u mnie:) jeżeli chodzi o płytki, to już je opisuję (ostatecznie ich wygląd na zdjęciu powyżej). Jest to Geo Ceramika, Metropolis, wymiar 80x80, cięta na pół. Niestety nie mogę ich polecić (mamy je w kuchni w wymiarze 80x80 i łazience cięte na pół). Te w kuchni są bardzo ładne, ponieważ wymienialiśmy je o każdą płytkę oglądaliśmy z osobna, natomiast te z łazienki poszły od razu do cięcia ... i teraz wyglądają jak wyglądają, w niektórych miejscach jak brudne. No, ale już zostały i są już położone:) Duży wybór płytek szarych jest w Marazzi, tylko ceny trochę droższe. Geo Ceramika kosztowała ok 91/m2. slicznie dziekuje za obszerna odpowiedz:) z lampami nie pomoge...to dla mnie jeszcze temat z przyszlosci poki co. Za to fajnie sie oglada relacje z postepu prac wrzucaj wiecej zdjec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.01.2015 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Będę wrzucała, na razie nic się nie dzieje, czekam aż położą tynk na ścianę w salonie, a tymczasem muszę poszukać tapety do sypialni, tylko pomysłów póki co brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 07.01.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam się u Ciebie, bo jestem zachwycona Twoją górną łazienką chociaż dolna też niczego sobie Proszę napisz jakiej firmy masz sanitariaty na górze? Będę podglądać. Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.01.2015 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam się u Ciebie, bo jestem zachwycona Twoją górną łazienką chociaż dolna też niczego sobie Proszę napisz jakiej firmy masz sanitariaty na górze? Będę podglądać. Pozdrawiam Edyta Dziękuję za odwiedziny:) już odpowiadam:) bidet, wc : subway v&b - wersja kompaktowa - i są naprawdę malutkie:) wanna, umywalka - Marmite Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.01.2015 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Drzwi zamówione: niestety przeważyły względy ekonomiczne i zamiast Asilo będą Pol-Skone Simple, białe, bezprzylgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 07.01.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 dzięki za informacje, czy mogłabyś mi przesłać na priv cenę, model i namiar gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.01.2015 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ok, już wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.01.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]288805[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288806[/ATTACH] Powracam do sypialni:) nie jestem przekonana do tej tapety, myślałam o jakiejś geometrycznej np. z Eco White Light, ale mąż kręci nosem. Co myślicie o białej cegle w tej sypialni? Ktoś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts