martaMarcia 26.02.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 za to moj ma wiele ciekawych pomyslow... problemem jest scianka do spizarni.. brzydko wykonczona, sa szpary itd itp..a mialo byc inaczej.. jednak, nie ma nas na miejscu non stop, a kto drzwi otwiera wyonawcom, ma to gdzies w koncu nie ich dom... tylko jak pogodzic taki maly pasek z caloscia? BARDZO, BARDZO lubię Twoją kuchnię! jaką ona ma pow.? może ja też powinnam była robić w połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 a u Meliski widzisz taką opaskę ??? Jesli jest zaprojketowana od razu to tak, w taka dokladana raczej średnio wyjdzie wizualnie Ivy, masz w sumie rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja bym zatem je szapachlowała czy co tam jeszcze trzeba i nie robila tej opaski no... jednak po namyśle przyznaję rację Ivy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 zostaw i obserwuj... jak pęknie to wyskrobać i dać silikon ja u siebie też tak mam, że w łazience nie będzie płytek miejscami na ścianach, ale daję listwy... mam szczeliny około 1cm od ścian mam jednego klika narazie fajne toto nawet, ale jakoś za dużo bym nie chciała bo średnio mi jakoś się to użytkuje... może się przyzwyczaję z czasem i pokocham? mi Ł założył w łazience na drzwiczki wysokie na 235 i szerokie na 55 - wymiary na oko, bo dokładnie niepamiętam... działa bez problemu, jest założony w połowie wysokości frontu a no ciekawe... u mnie ponad 2gie tyle było czyli za cenę szafy w lakierze miałabym dwie takie same w laminacie... wybrałam tańszy Co do fugi, to tak zrobię dzięki Wam za pomoc! co do klików to chyba postaram się ich mieć jak najmniej. a co do wyceny : no właśnie tak patrzę w stronę tych laminatów, bo lakiery czuję,że mnie mogą zrujnować Zmykam Dziewczynki, popracuję trochę, a wieczorem wrócę tu z nowymi zdjęciami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 BARDZO, BARDZO lubię Twoją kuchnię! jaką ona ma pow.? może ja też powinnam była robić w połysku? kuchnia odbiega od efektu finalnego..musze jednak poczekac..nie mam tyle kasy by zmienic blat..dlatego mam zastepczy, zlew czeka, zostaje dokupic jeszcze baterie inna. jednak kupno rekuperacji, wszystkiego do lazienek, deski na podloge, szyby na schody kosztuje.. kuchnia zostaje na koncu.. polysk to tez wybor "meza" ile kuchnia ma..hm zostala powiekszona,bo wg projektu miala 9m. no to czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Marta żaróweczki zwisy w sypialni będziesz też miała dekoracyjne? Ola do sypialni zamówiłam żarówki na żółtym kablu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.02.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Marta, kiedy zdjęcia? Gryzę paluchy z niecierpliwości Vestę zamawiałaś ze szwem francuskim czy normalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Marta, kiedy zdjęcia? Gryzę paluchy z niecierpliwości Vestę zamawiałaś ze szwem francuskim czy normalnym? Czekam na telefon od kuriera:) zamówiłam ze szwem francuskim, tylko boję sie czy w dobrej tkaninie, teraz w weekend byłam w momie i była Vesta w tkaninie z grupy A, chyba Hercules i wyglądała świetnie, a ja zamówiłam w Aqua Clean. a meble łazienkowe... stolarz dzwonił,że skończą koło 22-23 niecierpliwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.02.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Czekam na telefon od kuriera:) zamówiłam ze szwem francuskim, tylko boję sie czy w dobrej tkaninie, teraz w weekend byłam w momie i była Vesta w tkaninie z grupy A, chyba Hercules i wyglądała świetnie, a ja zamówiłam w Aqua Clean. a meble łazienkowe... stolarz dzwonił,że skończą koło 22-23 ja się też zastanawiam nad Aqua clean... Z jednej strony chcę Veste do salonu i sypialni zamówić w tym samym pokryciu, z drugiej strony podobają mi się te zwykłe takie grube, plecione materiały... I nie wiem szczerze co wybrać... Będziemy decydować w ostatniej chwili niecierpliwię się a ja co mam powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Przychodzę prawie z niczym:( łóżko słabo widać, bo wciąż zapakowanehttp://imageshack.com/a/img911/9928/aUMZ0y.jpg a montaż nadal trwahttp://imageshack.com/a/img901/9117/NGSVgc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 i jakość zdjęć jak zwykle znakomita;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 jakość zdjęć kiepska ale szafka wyszła super, z forniru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 jakość zdjęć kiepska ale szafka wyszła super, z forniru? tak,dąb flader:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.02.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szafka bardzo fajna Łóżko - bardzo fajny kolor, które to konkretnie pokrycie (jaki materiał i numerek koloru)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szafka bardzo fajna Łóżko - bardzo fajny kolor, które to konkretnie pokrycie (jaki materiał i numerek koloru)? Mi, łóżko to Mystic 112, Aqua Clean:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.02.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tak, Mystic Widziałąm, macałam Z tego co pamiętam mają też Magic Home, i tam mają fajną plecionkę Porto... Muszę się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mi, łóżko to Mystic 112, Aqua Clean:) Marta a miałaś już do czynienia z tymi materiałami Aqua Clean? rzeczywiście tak się łatwo czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.02.2015 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Marta a miałaś już do czynienia z tymi materiałami Aqua Clean? rzeczywiście tak się łatwo czyści? Moi znajomi mają narożnik w tej tkaninie, mowili,że należy szybko zmyć wodą i fajnie schodzi, ale raczej wina nie wylali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.02.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Stół Vertico -takemehome.pl http://imageshack.com/a/img661/356/F9jqeI.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Martus..jestes pewna tego stolu? wizualnie jest ladny, ale jak sobie pomysle o myciu podlogi przy nim Fajne zdjecia..takie wyostrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts