martaMarcia 27.02.2015 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Martus..jestes pewna tego stolu? wizualnie jest ladny, ale jak sobie pomysle o myciu podlogi przy nim Fajne zdjecia..takie wyostrzone Hehe skakałam między panami stolarzami,żeby coś (cokolwiek) dla Was uchwycić, a tu nikt nie docenia mojego kunsztu :lol2: a co do stołu, to ja już niczego nie jestem pewna:) tak wrzuciłam,żebyście mogły pochwalić albo skrytykować Meliska dobrze,że wróciłaś, bo już miałam za Tobą list gończy wysyłać ps. mam info,że montaż łazienki zakończony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 27.02.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 matko aleście naskropabały... wieczorem może nadrobie jak czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ps. mam info,że montaż łazienki zakończony:D Peda nowe fotki ?? Stoł ...sama nie wiem. Musze wocić do jakiejś wizki zobaczyć gdzie on ma stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marta, do mnie ten stół też nie przemawia, przypomina mi szkolną ławkę sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Hehe skakałam między panami stolarzami,żeby coś (cokolwiek) dla Was uchwycić, a tu nikt nie docenia mojego kunsztu :lol2: a co do stołu, to ja już niczego nie jestem pewna:) tak wrzuciłam,żebyście mogły pochwalić albo skrytykować Meliska dobrze,że wróciłaś, bo już miałam za Tobą list gończy wysyłać ps. mam info,że montaż łazienki zakończony:D no przeciez ciagle tutaj zagladam wczoraj mi sie wczesnie przysnelo na kanapie, wiec nie moglam brac udzialu w dyskusji stol chwale ale slowa krytyki tez mam, jezeli chodzi o sprzatanie pod nim no sorki ale bylam dzisiaj w domku co ma takowe rurki rureczki pod stolem miedzy nogami i mnie jasna cholera bierze jak widze ile syfu sie tam zbiera pod tym Jaaaaa beda fotki! Kupic ci aparat? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.02.2015 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marta, do mnie ten stół też nie przemawia, przypomina mi szkolną ławkę sorry... hehe nie szkodzi, nie gniewam się czasami podobają mi się takie dziwolągi, co ja poradzę tak czy inaczej będzie chyba za ciężki u nas, bo stół ma być prawie "wciśnięty" w kąt pod oknem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.02.2015 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Kupic ci aparat? :lol2: no nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 no nie pogardzę to moze zeby bylo szybciej oddam ci ktorys z moich? mam na zbyciu..leza sobie w szufladzie nie uzywane jeden szwagiercie oddalam to po miesiacu spierd** a taki fajny byl juz jej wiecej niczego nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Marta chyba musisz być delikatniejszy, nie wiem czy ten nie będzie za "mocny" w to miejsce, chociaż sama lubię czasem takie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 patrze na wizke i sobie mysle... ze w ajkea fajny stol byl.cienki blat jak na zdjeciu z Twojej inspiracji.. stockholm moj maz nawet gotowy byl zeby nasz sprzedac a tamten kupic cena jego byla dosc wysoka, ale teraz jest w promo o prawie pol ceny i te krzeselka do niego hmm to dolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.02.2015 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Mel, fajne są, kojarzę je, ale dla mnie stół chyba za wielki i nie wiem czy nie za ciemny. Trochę się boję zbyt wielu kolorów drewna na małej powierzchni (będę mieć blisko siebie na niewielkiej powierzchni: schody, podłogę bieloną, zabudowę drewnianą, stół i fornir w kuchni). Ivy będą zdjęcia:D tylko nie wiem o której wrócę po pracy idę wysłać korek, bo mnie Karolajna zabiję jak będę dłużej zwlekać a potem jedziemy do sklepów i na koniec do mieszkania:) już się nie mogę na niczym skupić, myślę jak to wyszło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 sa tez mniejsze ja tylko pokazalam, ze fajny, nie ze go masz kupic itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 patrze na wizke i sobie mysle... ze w ajkea fajny stol byl.cienki blat jak na zdjeciu z Twojej inspiracji.. stockholm moj maz nawet gotowy byl zeby nasz sprzedac a tamten kupic cena jego byla dosc wysoka, ale teraz jest w promo o prawie pol ceny i te krzeselka do niego hmm to dolne Krzesła mi sie baardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Krzesła mi sie baardzo podobają i sa w promocji o pol ceny przy stole wygladaly bosko..niestety nie mam zrobionego zdjecia za to mam fajne ze sklepu bolia.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 spoko - głowy Ci nie urwę będę dłużej przebierała nóżkami z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.02.2015 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 spoko - głowy Ci nie urwę będę dłużej przebierała nóżkami z niecierpliwości poleciało do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jupi :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 poleciało do Ciebie;) a do mnie co leci? tylko nie bociek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ktos pytal o lampy w tym stylu http://www.bolia.com/images/products/20-031-10/20-031-10_182751$Main.jpg widze ze u mnie jest w promcji z 650 na 150zl a takie fajne krzeselko http://www.bolia.com/images/products/02-067-30/02-067-30_2995785$Main.jpg z 2tys na 350zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ktos pytal o lampy w tym stylu Mel ceny super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts