mi_mała 09.01.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jeśli ja miałabym wybierać, to dla białej cegły mówię nie nie ten klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 09.01.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) A czemu nie jesteś przekonana do tej tapety? Może coś ciemniejszego? mnie się biała cegła też nie podoba, a juz na pewno nie do sypialni a taka? http://www.tapety-sklep.com/pl/p/Tapeta-1715-ECO-White-Light/42883 Edytowane 9 Stycznia 2015 przez eedytaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.01.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No właśnie się waham dziewczyny, mi się te tapety Eco White Light podobają, ale u mnie w mieście nie ma możliwości, żeby je zobaczyć... a w ciemno boję się zamawiać, zwłaszcza, że z mężem mamy odmienny gust jeśli chodzi o tapety:) dam sobie jeszcze kilka dni na przemyślenie tematu. Tymczasem mam już tynk betonowy w salonie. Schnie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.01.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) EDIT: kuchnia jest dość duża, ma 11,5 metra. Nie chciałam wyspy, aby jeszcze bardziej nie wychodzić z kuchnią na salon, więc taki układ nasunął się sam. Zależało mi na blacie pod oknem, żeby móc tam usiąść z komputerem, poczytać, zjeść coś na szybko. Początkowo bałam się całej białej kuchni, więc zdecydowaliśmy się na dodanie forniru pomiędzy szafkami. Byłą również opcja części szafek fornirowanych, ale ostatecznie wygrała ta wersja:) Nie wiem jeszcze czy blat zostawimy biały czy może szary. Lampki na wizce są przykłądowe, mamy wybrane już inne. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.01.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 wersja szara RAL 7047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.01.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Genialna jest ta kuchnia Bardzo mi się podoba - w wersji białej Co do tapety - trudno doradzać - bo to musi być Twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.01.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Genialna jest ta kuchnia Bardzo mi się podoba - w wersji białej Co do tapety - trudno doradzać - bo to musi być Twój wybór Dziekuje:) biała jest wersją ostateczna. pomiędzy ma być fornir dąb bielony. Mam jeszcze dwie inne wersje,bo projekt ewoluował. Mogę też wkleić. Cały czas się waham czy ten blat pod oknem zeobić na równi z innymi blatami czy wysokości stołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.01.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Wklej, fajnie będzie zobaczyć ewolucję... Nie wiem jak Wy, ale z mojego doświadczenia: zrobiliśmy blat piętrowy na podwyższanej wyspie - i wogóle z niego nie korzystamy. Dla nas jest po prostu niewygodny. Z drugiej strony kupa ludzi korzysta z takich rozwiązań, więc to chyba cecha osobnicza... Może spróbujcie gdzieś wypróbować takie rozwiązanie i zobaczycie, czy czujecie się z nim OK. EDIT: podwyższenie u Ciebie nie będzie duże, więc różnica nie powinna być aż tak odczuwalna... Edytowane 9 Stycznia 2015 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.01.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nowości u mnie:)) korek na ścianie, podoba mi się)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 15.01.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Marcia obie łazienki cudne. Te z Alchemi przepiękne.. też o takich marze ( do wiatrołapu) ale M nie lubi wzorów Wanne Riva też planuje do swojej łazienki powiedz proszę ile miejsca na nią trzeba przeznaczyć (po podłodze) jeśli jest ustawiona tak jak u Ciebie pod skosem? Płytki Marazzi mam zapisane jako jeden z 4 do salonu.. w sobotę oględziny na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.01.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Piękne mieszkanie będzie. Co do obniżonego blatu, to uważam, że rozstrzygnąć powinny krzesła - jeśli uda Wam się kupić takie wysokie, w których będzie się Wam wygodnie siedziało, to zróbcie pierwszą wersję. Możesz coś więcej napisać o tym korku na ścianie? Bo myślę właśnie nad położeniem korka na podłodze i szukałam właśnie takiego szarego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.01.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Marcia obie łazienki cudne. Te z Alchemi przepiękne.. też o takich marze ( do wiatrołapu) ale M nie lubi wzorów Wanne Riva też planuje do swojej łazienki powiedz proszę ile miejsca na nią trzeba przeznaczyć (po podłodze) jeśli jest ustawiona tak jak u Ciebie pod skosem? Płytki Marazzi mam zapisane jako jeden z 4 do salonu.. w sobotę oględziny na żywo. Pozdrawiam U nas też były burzliwe dyskusje dot. Alchemii, trochę baliśmy się,że może się po jakimś czasie znudzić. Mam jednak nadzieję,że tak się nie stanie, na żywo bardzo ładnie wyglądają. Będę dziś na budowie i sprawdzę ile u nas zajmuje Riva, na tę chwilę powiem tylko,że u nas ta ścianka 1,50, więc Riva musi stac pod skosem. Zmierzę i napiszę dokładnie:) Marazzi płytki polecam, panowie chwalili je,że dobrze się je kładzie i ładnie wyglądają. Te drewnopodobne na żywo są jaśniejsze niż na zdjęciu wychodzą. Pozdrowienia Edytowane 15 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.01.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witaj Nihiru, co do krzeseł masz rację, właśnie szukamy odpowiedniej wysokości w rozsądnej cenie i jest ciężko:) Z korka jestem bardzo zadowolona, nazywa się Malta Moonlight http://bestparkiet.pl/index.php?route=product/product&product_id=227 nie spodziewałam się,że będzie na ścianie tak ciekawie wyglądał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.01.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Korek genialny Czytałam u Madzi Twoje zeznania co do prysznica, i aż musiałam wrócić do zdjęć Wogóle nie rzuca się to w oczy, ja przynajmniej nie zauważyłam, więc wyszło OK Swietnie się obserwuje Twoje postępy Po cichu zazdroszczę, bo sama już chciałabym być na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.01.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Dziękuję Mi:), ja cały czas czekam na Twoją realizację, bo powiem szczerze,że z całego forum jest najbliższa mojej wizji super mieszkania:)) Aż żałuję,że Ty nie wykańczasz pierwsza| tak obserwowanie postępów jest super, aczkolwiek chyba na chwilę się u nas wszystko zatrzyma, bo wyszło kilka błędów (jeden w elektryce, inny w projekcie mebli łazienkowych) i aby ruszyć dalej musimy to rozwiązać. W międzyczasie czekamy na panele na górę (Ter Hurne dąb naturalny) i drewnianą podłogę na dół. Temat schodów nadal w zawieszeniu. (chyba będę miała drabinę przez następny rok;P) Edytowane 15 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.01.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dziękuję, bardzo miło mi to czytać Moja wizja lekko ewoluowała, później pokażę jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.01.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dziękuję, bardzo miło mi to czytać Moja wizja lekko ewoluowała, później pokażę jak To mnie zaciekawiłaś w takim razie czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.01.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Marcia obie łazienki cudne. Te z Alchemi przepiękne.. też o takich marze ( do wiatrołapu) ale M nie lubi wzorów Wanne Riva też planuje do swojej łazienki powiedz proszę ile miejsca na nią trzeba przeznaczyć (po podłodze) jeśli jest ustawiona tak jak u Ciebie pod skosem? Płytki Marazzi mam zapisane jako jeden z 4 do salonu.. w sobotę oględziny na żywo. Pozdrawiam Po podłodze zajmuje 1,5x1,3 - cała wnęka w której stoi ma 1,5x1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 15.01.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ...W międzyczasie czekamy na panele na górę (Ter Hunde dąb naturalny) i drewnianą podłogę na dół. Temat schodów nadal w zawieszeniu. (chyba będę miała drabinę przez następny rok;P) Marcia, chcialam zerknac na te panele wiec wrzucilam w wyszukiwarke i wyskoczyly psiaki:lol2: po chwili sie zorientowalam, ze zrobilas literowke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.01.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Marcia, chcialam zerknac na te panele wiec wrzucilam w wyszukiwarke i wyskoczyly psiaki:lol2: po chwili sie zorientowalam, ze zrobilas literowke:) hahaaha faktycznie;))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts