ivy17 09.03.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 będą fotki tylko wszystko jest tak zakurzone, że niewiele widać no i nie spodziewajcie się niczego ładnego:D może lepiej będzie później;) zastanawiam się czy nie przejechać się do Kielc dokładnie obejrzeć ten Minimal:) Polecam bardzo jak masz taką okazję Zobaczysz piękny stołi tez możesz dopasować sobie krzesła na miejscu bo w showroomie jest spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 09.03.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 przekonałaś mnie, żeby jechać i moze zabiorę ze sobą panel i wybarwia mi podobnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.03.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 przekonałaś mnie, żeby jechać i moze zabiorę ze sobą panel i wybarwia mi podobnie:D Umów sie tylko żeby Olga byla i będziesz zadowolona Tutaj widać ścianę krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ola, jedź i zdasz relacje jak Minimal prezentuje się na żywo:) u mnie nic się nie dzieje, oprócz tego,że w łazience na dole wc zamontowane, umywalka podłączona i bateria:) no i panele na górze do końca położone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.03.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ladne mi to nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.03.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ola, jedź i zdasz relacje jak Minimal prezentuje się na żywo:) u mnie nic się nie dzieje, oprócz tego,że w łazience na dole wc zamontowane, umywalka podłączona i bateria:) no i panele na górze do końca położone:) i Ty to nazywasz "nic się nie dzieje?" TO zbliża Cię do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ladne mi to nic i Ty to nazywasz "nic się nie dzieje?" TO zbliża Cię do przeprowadzki macie rację Dziewczynki, ale dopadło mnie jakieś zniechęcenie...to tak długo trwa:) już bym chciała mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.03.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 nie denerwuj.... co ja mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.03.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 nie denerwuj.... co ja mam powiedzieć a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2015 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 a ja? Oj tam, oj tam... Ty Meli, to masz kuchnię i stół)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Oj tam, oj tam... Ty Meli, to masz kuchnię i stół)) tja..kuchnia od sierpnia poprawiana-nie koniec, stol czeka na podciecie nog o 12cm ale buduje sie juz dlugo i chcialabym zeby bylo juz koniec:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 płyta indukcyjna PIE611F17E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 kupiona czy chcesz kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jeszcze nie, więc możesz krytykować do woli szukam jakiejś płyty bez ściętych brzegów i koniecznie z regulacją ciepła na tym pasku, a nie +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ze sprzętów tylko piekarnik już jest i czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 u mnie nie ma + i - mam pokretla magnetyczne nie no nie bede krytykowac bo nie ma czego...bosh to bardzo dobra firma u mnie brak piekarnika i kawiarki i kranu docelowego bo zlew czeka w kartonie od ponad roku... ale blat jeszcze do zmiany, kurna felek.. za pare lat buhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 u mnie nie ma + i - mam pokretla magnetyczne nie no nie bede krytykowac bo nie ma czego...bosh to bardzo dobra firma u mnie brak piekarnika i kawiarki i kranu docelowego bo zlew czeka w kartonie od ponad roku... ale blat jeszcze do zmiany, kurna felek.. za pare lat buhahah Co to za płyta z pokrętłami, Melisko? a jaki piekarnik planujesz? mi problem zlewu chyba odejdzie, bo prawdopodobnie stanie na blacie ze staronu i od razu zrobią mi zlew:) a baterii muszę poszukać w tym tygodniu, ale najpierw lodówka, okap, płyta i zmywarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 u mnie plyta siemens.. zmywarka tez.. piekarnik+kawiarka (tez planowana ta firma) tylko chlodziarka i okap innych firm..o i jeszcze zamrazalnik musze kupic kiedys mialam chec na piekarnik z f.pieczenia i pary.. ale bedzie jednak z f.mikro, bo parowar kupie oddzielny maly musze miec piekarnik zintegrowany, inny sie nie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja początkowo chciałam piekarnik z mikrofalówką, ale okazało się,że wszystkie są kompaktowe, więc mikrowela będzie schowana w szafce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja mikro miec nie chce..mam wolnostojaca i od 4 lat nie uzywana w szopce stad pomysl na 2w1..bo tak jak wyzej napisalam.. miejsce na piekarnik mam ten maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts