ivy17 10.03.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja początkowo chciałam piekarnik z mikrofalówką, ale okazało się,że wszystkie są kompaktowe, więc mikrowela będzie schowana w szafce:) bardzo dobre rozwiązanie , tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.03.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jeszcze nie, więc możesz krytykować do woli szukam jakiejś płyty bez ściętych brzegów i koniecznie z regulacją ciepła na tym pasku, a nie +/- a nie wygodniejsze takie sterowanie na pasku dla kazdego pola oddzielnie ??? cos jak tu- przykład pierwszy z brzegu http://m7.agitomedia.pl/image/700x700/0e236bb0e823cfdc5bbea9244ff5eba2/plyty-indukcyjne/electrolux-ehl-7640-fok.2114590.2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 a nie wygodniejsze takie sterowanie na pasku dla kazdego pola oddzielnie ??? cos jak tu- przykład pierwszy z brzegu http://m7.agitomedia.pl/image/700x700/0e236bb0e823cfdc5bbea9244ff5eba2/plyty-indukcyjne/electrolux-ehl-7640-fok.2114590.2.jpg Ivy, właśnie wróciłam ze sklepu i wiesz... doszłam tam do takiego samego wniosku:) znalazłam Elektroluxa z paskiem dla każdego pola oddzielnie i z możliwością łączenia pół wybraliśmy również wstępnie pralkę, lodówkę i zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 w łazience na dole wc zamontowane, umywalka podłączona i bateria:) no i panele na górze do końca położone:) A miałaś chodzić na budowę z aparatem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 A miałaś chodzić na budowę z aparatem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif tak mnie zestresowałyście, że przestałam nawet komórkę zabierać ... no, ale obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Martuś tylko spokój może Cię uratować :rotfl: wybierzesz super sprzęt:) ja właśnie chciałabym taki piekarnik z mikrofalówką, dlaczego Ty go odrzuciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 bo za maly dla niej... pewnie planuje upiec mega giga ges w butelce w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 bo za maly dla niej... pewnie planuje upiec mega giga ges w butelce w pionie Świniaka będę piekła:D a co:p Meliska zaraz Cię przebiję w licytacji winka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Martuś tylko spokój może Cię uratować :rotfl: wybierzesz super sprzęt:) ja właśnie chciałabym taki piekarnik z mikrofalówką, dlaczego Ty go odrzuciłaś? Justynko, jakoś podoba mi się pełnowymiarowy i brytfanka się zmieści... w nowej kuchni mam zamiar rozwijać się kulinarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 o ty wiśnio ciesze sie ze dolaczylas swiniaka to ja bede grillowac na moim cudenku...dobrze ze go kupilam w grudniu bo teraz na pewno nie byloby mnie stac to jakis mega rozmiarow ten twoj swiniak..a raczej swiniaczek buhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 o ty wiśnio ciesze sie ze dolaczylas swiniaka to ja bede grillowac na moim cudenku...dobrze ze go kupilam w grudniu bo teraz na pewno nie byloby mnie stac to jakis mega rozmiarow ten twoj swiniak..a raczej swiniaczek buhahah Czekaj żmijko,jeszcze tak się kulinarnie rozwinę,że będziesz prosiła o przepisy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja sie wprosze na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No nie gadaj że do kompaktowego nawet brytfanka się nie zmieści a ja sobie kupiłam właśnie ogromną ceramiczną i jest super Niestety świniak się nie zmieści tylko kaczka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja sie wprosze na gotowe a pewnie,tylko najpierw na moim M. przetestuję,żeby takiego zacnego Gościa jak Ty podczas pierwszej wizyty nie otruć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ponoc zlego diabli nie biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Czy polecicie jakąs baterię kuchenną z wyciąganą wylewką? Najlepiej w rozsądnej cenie:) znalazłam taką: Alveus Junan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.03.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 rano przyjechała lampa Jielde:) bardzo fajna jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Ivy, właśnie wróciłam ze sklepu i wiesz... doszłam tam do takiego samego wniosku:) znalazłam Elektroluxa z paskiem dla każdego pola oddzielnie i z możliwością łączenia pół wybraliśmy również wstępnie pralkę, lodówkę i zmywarkę wygodniej mi sie wydaje sterować każdym polem oddzielnie np jak coś kipi z garnka to czasem nie ma czasu na wybor pola tak mnie zestresowałyście, że przestałam nawet komórkę zabierać ... no, ale obiecuję poprawę czekamy zatem na tą poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.03.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 na bateriach nie znam sie... tez mysle o wyciaganej wylewce.. poki co mam pierwsza lepsza i tansza z casto.. to jaka ta lodowka pralka i zmywarka wybrana? pokazesz lampe na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 rano przyjechała lampa Jielde:) bardzo fajna jest:) Martuś pokaż ja też czekam na dwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts