mi_mała 11.03.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 rano przyjechała lampa Jielde:) bardzo fajna jest:) Nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę z tej relacji Ja na swoje czekam, i jeszcze ze 4 tygodnie poczekam Ale przynajmniej wiem, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.03.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Martuś pokaż ja też czekam na dwie:) jutro, zapomniałam cyknąć fotkę, a lampa została w mieszkaniu. Nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę z tej relacji Ja na swoje czekam, i jeszcze ze 4 tygodnie poczekam Ale przynajmniej wiem, że warto Mi, no jestem bardzo zadowolona, robiłam przymiarki w mieszkaniu i lampa pasuje do salonu nad narożnik i nad biurko w sypialni... więc kto wie,czy nie będę jeszcze jednej zamawiała i może tym razem skuszę się na jakąś kolorową? Ty zamówiłaś czarne? Mat czy połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.03.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Mi, no jestem bardzo zadowolona, robiłam przymiarki w mieszkaniu i lampa pasuje do salonu nad narożnik i nad biurko w sypialni... więc kto wie,czy nie będę jeszcze jednej zamawiała i może tym razem skuszę się na jakąś kolorową? Ty zamówiłaś czarne? Mat czy połysk? I nadłóżkowe i biurkową - w czarnym macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 I nadłóżkowe i biurkową - w czarnym macie pozytywnie zazdraszczam Wam tych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.03.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 pozytywnie zazdraszczam Wam tych lamp Ivy... wiesz,że u Ciebie na tle ceglanej ściany w łazience wyglądałaby super:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Ivy... wiesz,że u Ciebie na tle ceglanej ściany w łazience wyglądałaby super:rolleyes: wiem i znalazł bym jeszcze kilka miejsc na nie a żółta stojąca hmmm :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.03.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 wiem i znalazł bym jeszcze kilka miejsc na nie a żółta stojąca hmmm :rolleyes: ohhh żółtą stojącą też bym chętnie przygarnęła:rolleyes: szkoda,że takie drogie są jeszcze mi brakuje 3 kinkietów i 4 wiszących lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 ohhh żółtą stojącą też bym chętnie przygarnęła:rolleyes: szkoda,że takie drogie są dla mnie zółta to najpiękniejsza lampa ever kiedyś może na nią nazbieram :wiggle: jeszcze mi brakuje 3 kinkietów i 4 wiszących lamp Masz coś na oku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.03.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 dla mnie zółta to najpiękniejsza lampa ever kiedyś może na nią nazbieram :wiggle: Masz coś na oku ? Dla mnie obok lamp Serge Mouille (ceny już całkowity kosmos) również żółta najpiękniejsza:) Jeśli chodzi o kinkiety, to nie mam nic konkretnego na oku, ale chciałabym coś znaleźć za max. 200 zł/szt. Pewnie wezmę taki wklejony przez Tomkową albo czarny kinkiecik, który ostatnio znalazlam. a wiszące 3 potrzebuję do kuchni i myślę o , ale to pewnie kupię dopiero w lecie albo jesienią Ta wykończeniówka doprowadzi mnie do bankructwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.03.2015 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dziewczyny chcialabym jielde stojącą tę łamaną do salonu ale nie za dużo tych lamp z tej samej serii? będę mieć dwie w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.03.2015 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Marta a żarówki spokojnie wejdą czy będą wystawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dziewczyny chcialabym jielde stojącą tę łamaną do salonu ale nie za dużo tych lamp z tej samej serii? będę mieć dwie w łazience tych lamp nigdy za wiele:) tylko jakąś w kolorze sobie może kup:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.03.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 A o jakich lampach dokładnie mówicie? które to takie śliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.03.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 tych lamp nigdy za wiele:) tylko jakąś w kolorze sobie może kup:rolleyes: w odróżnieniu od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 A o jakich lampach dokładnie mówicie? które to takie śliczne? Jielde:) w odróżnieniu od nas dokładnie... któraś z nas się musi odważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.03.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 te w kolorze kuszą... chciałabym podłogową z 6 łamaniami ale cena...ta 4x30 może być za mała? a co myślicie o tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.03.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ola, fajna jest Marta, dobrze pamiętam, ze to Ty gdzieś miałaś u siebie zbiór lamp nożycowych? Jeśli tak, to bedę grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Mi, część miałam na stronie 3ciej chyba, ale potem znalazłam jeszcze jedną w cenie do 200 zł i gdzieś jest, myślę,że z 10 stron wstecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 kupiłam te drabinę do sypialni i stołek - zestaw będzie robił po mojej części za stolik nocny:D i tak myślę czy po stronie męża dać ten sam mały bambusowy stołek czy może jakiś czarny stolik kawowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 kupiłam te drabinę do sypialni i stołek - zestaw będzie robił po mojej części za stolik nocny:D i tak myślę czy po stronie męża dać ten sam mały bambusowy stołek czy może jakiś czarny stolik kawowy?[ATTACH=CONFIG]308400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308401[/ATTACH] jakie łóżko będziecie mieli w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts