martaMarcia 22.03.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziś zaczęło się WIELKIE PAKOWANIE:) jeju skąd się tyle rupieci nabierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.03.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 jejku, to już?! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.03.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziś zaczęło się WIELKIE PAKOWANIE:) jeju skąd się tyle rupieci nabierało Odwieczne pytanie każdej przeprowadzki To już? SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 jejku, to już?! Gratulacje Odwieczne pytanie każdej przeprowadzki To już? SUPER za 1,5 tyg przeprowadzka,ale mam tyle rzeczy,że już powoli przewozimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.03.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziś zaczęło się WIELKIE PAKOWANIE:) jeju skąd się tyle rupieci nabierało Martusia, z jednej strony SUPER!!! Ale z drugiej współczuję tej gigantycznej pracy jaka przed Wami. Ja właśnie przez to przeszłam i to jest niesamowite ile można zgromadzić w małym mieszkaniu. Pewnie przy wprowadzcce znowu czeka nas selekcja Mieszkanie na nowym pewnie Wam to zrekompensuje. :) Buziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Martusia, z jednej strony SUPER!!! Ale z drugiej współczuję tej gigantycznej pracy jaka przed Wami. Ja właśnie przez to przeszłam i to jest niesamowite ile można zgromadzić w małym mieszkaniu. Pewnie przy wprowadzcce znowu czeka nas selekcja Mieszkanie na nowym pewnie Wam to zrekompensuje. :) Buziak. Madziu, właśnie dziś pakując się myślałam o tym, o czym rozmawiałyśmy ostatnio, że człowiek tyle rzeczy nazbiera... a ile z tego jest niepotrzebnych zazdroszczę,że Wy już po wielkim pakowaniu ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 puk puk..przepraszam ze nie w temacie..ale to tez jest wazne... Martusia wiesz ze za niespelna 45min konczy sie aukcja? idziesz zerknac i kibicowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 za 1,5 tyg przeprowadzka,ale mam tyle rzeczy,że już powoli przewozimy;) JUUUUZZZZ???? Ale suuuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 JUUUUZZZZ???? Ale suuuper!!! Taaak... 2 tyg będziemy mieszkali bez kuchni:D edit: muszę szybko się zaprzyjaźnić z sąsiadami, to może będą nas zapraszali na obiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 od czego jest bar mleczny czy tez catering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 22.03.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 oooo super, że tak szybko przeprowadzka też czekam na jakieś zdjęcia, ciekawa jestem kuchni jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.03.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Marcia ale super:) niedługo na swoim:) u nas mąż rozłożył łóżko bo wytrzymać nie może:D a ja na razie walczę z brudem i mam dość najgorsze s panele:( myje je po kilka razy a i tak zakurzone poza tym nie nawidzę tych plam co się robią od każdej stopy:( czym myjesz panele? już zaczynam żałować, ze w salonie nie dałam płytek drewnopodobnych bo tam bardzo swieci słońce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.03.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 to już? ale extra!! oj wiem co czujesz z ilością gratów... my zajmowaliśmy jeden pokój u rodziców a wyprowadzaliśmy się chyba z miesiąc! codziennie coś tam przewożąc... i nawet nie wiem jakim cudem upchnęliśmy na tamtym metrażu tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle rzeczy no ale też się dowiedziałam co mam, bo o niektórych "skarbach" to już zapomniałam... do tej pory nie rozpakowałam wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.03.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Martunia to juz Swieta na nowym spedzicie Pakowanie nie taka straszna rzecz tylko trzeba pozbyc sie sentymentow i rozstac z niektorymi rzeczami Ja w zeszlym roku zrobilam taka segregacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 23.03.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Marta prześlij mi swój adres na priv do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Marta prześlij mi swój adres na priv do wysyłki jasne,zaraz wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.03.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Marta, ale się cieszę I gratuluję, że przez 2 tygodnie nie będziesz musiała przy garach stać Później możesz powiedzieć, że się tak przyzwyczaiłaś, że nie wyobrażasz sobie inaczej, mimo pięknej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Przecież nie będzie brudzić tak pięknej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 puk puk..przepraszam ze nie w temacie..ale to tez jest wazne... Martusia wiesz ze za niespelna 45min konczy sie aukcja? idziesz zerknac i kibicowac? Melisko wylicytowałam obraz, czekoladki i koraliki:) aukcja była super i cieszę się,że wzięłam udział jutro wysyłam poszewki do Toli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts