martaMarcia 23.03.2015 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Martunia to juz Swieta na nowym spedzicie Pakowanie nie taka straszna rzecz tylko trzeba pozbyc sie sentymentow i rozstac z niektorymi rzeczami Ja w zeszlym roku zrobilam taka segregacje to już? ale extra!! oj wiem co czujesz z ilością gratów... my zajmowaliśmy jeden pokój u rodziców a wyprowadzaliśmy się chyba z miesiąc! codziennie coś tam przewożąc... i nawet nie wiem jakim cudem upchnęliśmy na tamtym metrażu tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle rzeczy no ale też się dowiedziałam co mam, bo o niektórych "skarbach" to już zapomniałam... do tej pory nie rozpakowałam wszystkiego Marta, ale się cieszę I gratuluję, że przez 2 tygodnie nie będziesz musiała przy garach stać Później możesz powiedzieć, że się tak przyzwyczaiłaś, że nie wyobrażasz sobie inaczej, mimo pięknej kuchni Przecież nie będzie brudzić tak pięknej kuchni :rotfl: Cześć Dziewczynki, chyba nawet trochę dłużej będę oszczędzała nową kuchnię, bo dziś stolarz uświadomił mi,że na blat poczekam dodatkowe 2 tygodnie:D na pocieszenie kupiłam fotele na balkon, zaraz wrzucę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Fotka Dawaj fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Fotka Dawaj fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Czadowe fotele, z czego? Wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Czadowe fotele, z czego? Wygodne? wg mnie bardzo wygodne:) mam jeszcze czarny z podnóżkiem:) Wg opisu są z tworzywa polietylenowego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 i jeszcze korek dla Mi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 wg mnie bardzo wygodne:) mam jeszcze czarny z podnóżkiem:) Wg opisu są z tworzywa polietylenowego:D A pochwal się jeszcze tym czarnym Gdzie kupiłaś? [ATTACH=CONFIG]309841[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309842[/ATTACH] i jeszcze korek dla Mi:) Bardzo bardzo dziękuję Szukam alternatywy dla tapety - i korek może będzie tym czymś... Napiszę w tym tygodniu z prośbą o próbki, jak nie wyślą, uśmiechne sie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A pochwal się jeszcze tym czarnym Gdzie kupiłaś? Bardzo bardzo dziękuję Szukam alternatywy dla tapety - i korek może będzie tym czymś... Napiszę w tym tygodniu z prośbą o próbki, jak nie wyślą, uśmiechne sie do Ciebie Wysłanie korka to żaden problem, w razie czego pisz:D a fotele i stolik z Ikei, czarny jeszcze nie skręcony:) Ikea ma teraz bardzo fajne meble balkonowo-ogrodowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Marta, tu też zostawię życzenia szczęścia i wszystkiego co najlepsze w nowym, świeżutkim domu (mieszkaniu). Wiesz, nigdy nie zapomnę swojej przeprowadzki do pierwszego własnego mieszkania. Byłam przeszczęśliwa A przeprowadzka z mieszkania do domu? Po dwóch tygodniach od zamieszkania stwierdziłam, że dość tych wczasów...chcę wracać do siebie (czytaj do dawnego mieszkania). I był kryzysik Pamiętaj, żeby zakodować co się przyśni pierwszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Marta, tu też zostawię życzenia szczęścia i wszystkiego co najlepsze w nowym, świeżutkim domu (mieszkaniu). Wiesz, nigdy nie zapomnę swojej przeprowadzki do pierwszego własnego mieszkania. Byłam przeszczęśliwa A przeprowadzka z mieszkania do domu? Po dwóch tygodniach od zamieszkania stwierdziłam, że dość tych wczasów...chcę wracać do siebie (czytaj do dawnego mieszkania). I był kryzysik Pamiętaj, żeby zakodować co się przyśni pierwszej nocy Witam Cię serdecznie Tolu:welcome: miło, że mnie tu odwiedziłaś taaak... już nie mogę się doczekać przeprowadzki i naszego nowego gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.03.2015 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Krzesło Fersp Dark grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 24.03.2015 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Martuś ale super, że to już prawie, prawie Co tam kuchnia, co tam blat, my chyba bez drzwi wewnętrznych będziemy na początku mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Marta zapomniałam napisać ten korek jest super dzięki!! najpewniej wyląduje w naszej sypialni za łóżkiem muszę teraz się wczytać tylko jak to kleić i czym - bo wykonanie spadło na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Marta zapomniałam napisać ten korek jest super dzięki!! najpewniej wyląduje w naszej sypialni za łóżkiem muszę teraz się wczytać tylko jak to kleić i czym - bo wykonanie spadło na mnie Karolina bardzo się cieszę mi też się podoba, taki niepozorny, a jest bardzo ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Martuś ale super, że to już prawie, prawie Co tam kuchnia, co tam blat, my chyba bez drzwi wewnętrznych będziemy na początku mieszkać Anetko, właśnie stolarz dzwonił,że chody będą dopiero w przyszłym tyg , więc muszę przesunąć montaż drzwi... no i mogę się tak nie spieszyć z pakowaniem, bo pewnie dopiero koło 15 się przeprowadzimy... no cóż trudno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.03.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 a możesz się dopytać jakim klejem kleili?śmierdział? bo czytam i są różne rodzaje ich i nie wiem sama jaki brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 a możesz się dopytać jakim klejem kleili? śmierdział? bo czytam i są różne rodzaje ich i nie wiem sama jaki brać Karolina poproszę mojego M.,żeby zadzwonił i zapytał. Na pewno kupowali klej w jakimś markecie budowlanym, bo ja zamawiałam sam korek. Raczej nie śmierdział, bo ja byłam w mieszkaniu w tym dniu, w którym kleili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Martus co sie odwlecze to nie uciecze Ja tez czekam na Twoje schody bo wreszcie bedziesz mogla obfocic panele na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.03.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Mimo braku schodów w sobotę planujemy wciągnięcie na górę PAXA, złożenie go i przy odrobinie szczęścia złożenie łóżka:)czas tak się dłuży, już myślałam,że będę jutro biegała po schodach, a tu NIC:(no,ale mam nadzieję,że jak juz stolarz je zamontuje to ich wykonanie mi wynagrodzi to długie oczekiwanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.03.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 ależ w ogóle w to nie wątpimy ! http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/a046.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts