Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja Cie doskonale rozumiem ze chcialabys juz miec wszystko gotowe ale czasem tak bywa ze musimy troszke poczekac. Skrecanie mebli to bardzo dobry pomysl i trzymam kciuki za te akrobacje na pietro :p Moj m bardzo lubi skrecac meble z I :)

Mój M. też ma w tym wprawę:)

może w weekend uda mi się zamówić narożnik w końcu:rolleyes:

zamówiłam tez na próbę krzesło, które wklejałam na poprzedniej stronie :)

byle do przodu!

Na co się zdecydowałaś?

Jeszcze nie wiem:rolleyes:

do Momy ma przyjechac na ekspozycję Paso Doble, chcę usiąść, sprawdzić czy wygodny i zobaczyć jak się prezentuje:)

waham się między Tokyo z Sits, Blues, Paso Doble ... rozważamy też kanapę zamiast narożnika... Tomkowa - wychodzi na to,że nie wiemy nic :sick:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif

Taką miałam minę ostatnio kręcąc się pośród sof i narożników :lol2: Ale jestem uratowana: nie mam pieniędzy :rotfl:

najgorzej,że ja w swoim "budżecie" mam nadal uzględniony narożnik z I, więc w sumie to też nie mam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0tongue.gif

W momencie kiedy nadejdzie TEN czas, podejmiesz najlepszą na dany moment decyzję :p

czuję,że jutro będzie spontan, bo mój M. ma już dość łażenia po sklepach a ja mam pod koniec maja urodziny i chciałabym mieć na czym posadzić gości http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan-pogo.gif

ło matko narożniki... to mega ciężki temat :-P

w niedzielę jeździliśmy i sadzaliśmy kuperki... mojemu się nic niepodoba :(

jeden wybrał, ale dostępny tylko w jednym obiciu, które mi się nie podoba i kaszana

dziewczyny powiedzcie gdzie tu jechać i szukać?

w Wawce/Łodzi gdzie są jakieś fajne sklepy - i muszą być otwarte w niedzielę bo tylko wtedy możemy jechać

od nas to jeźdzą po meble do Dobrodzienia, to jest takie swoiste miasteczko w którym mieści się dużo firm produkujących meble, są w dobrych cenach bo od producenta i np bierze od nich Agata, ja mam zamiar właśnie tam jechać i coś kupić jak już będzie ten czas... Ale sprawdzałam Ty to będziesz miała daleko :(

nie ma w Waszej okolicy też takiego centrum meblowego?

od nas to jeźdzą po meble do Dobrodzienia, to jest takie swoiste miasteczko w którym mieści się dużo firm produkujących meble, są w dobrych cenach bo od producenta i np bierze od nich Agata, ja mam zamiar właśnie tam jechać i coś kupić jak już będzie ten czas... Ale sprawdzałam Ty to będziesz miała daleko :(

Ode mnie nawet nie tak daleko:) to za Opolem prawda? a do Opola rzut beretem:) na Śląsku też z moim M. zazwyczaj raz w miesiącu bywamy, tylko teraz czas nas trochę nagli. Jak nic nie wybierzemy w ciągu 2 tyg, to namówię mojego M. na wycieczkę:D dzięki :hug:

ps. co za dzień... nie mam zupełnie weny do pracy:rolleyes:

no ciut daleko :(

byliśmy w Agacie właśnie - mojemu nic totalnie się nie podobało tam ehhhhh

problem taki kurna że tylko niedziele są wolne i można jechać - a sklepy w większości są wtedy zamknięte

Jupiter, Moma - zapisałam

nie wiem w ile miejsc uda się podjechać jednego dnia - ale dzięki za cynki :)

edit

weszłam na www Momy i ten salon odpada - za wysoka półka :p

też tak myślałam, ale okazało się,że wybrane przeze mnie narożniki niedużo drożej wychodzą od Nockeby z Ikei:)