kakusek 26.03.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ja Cie doskonale rozumiem ze chcialabys juz miec wszystko gotowe ale czasem tak bywa ze musimy troszke poczekac. Skrecanie mebli to bardzo dobry pomysl i trzymam kciuki za te akrobacje na pietro Moj m bardzo lubi skrecac meble z I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.03.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ja Cie doskonale rozumiem ze chcialabys juz miec wszystko gotowe ale czasem tak bywa ze musimy troszke poczekac. Skrecanie mebli to bardzo dobry pomysl i trzymam kciuki za te akrobacje na pietro Moj m bardzo lubi skrecac meble z I Mój M. też ma w tym wprawę może w weekend uda mi się zamówić narożnik w końcu:rolleyes: zamówiłam tez na próbę krzesło, które wklejałam na poprzedniej stronie byle do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.03.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 może w weekend uda mi się zamówić narożnik w końcu:rolleyes: Na co się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.03.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Na co się zdecydowałaś? Jeszcze nie wiem:rolleyes: do Momy ma przyjechac na ekspozycję Paso Doble, chcę usiąść, sprawdzić czy wygodny i zobaczyć jak się prezentuje:) waham się między Tokyo z Sits, Blues, Paso Doble ... rozważamy też kanapę zamiast narożnika... Tomkowa - wychodzi na to,że nie wiemy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif Taką miałam minę ostatnio kręcąc się pośród sof i narożników Ale jestem uratowana: nie mam pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.03.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 W momencie kiedy nadejdzie TEN czas, podejmiesz najlepszą na dany moment decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.03.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif Taką miałam minę ostatnio kręcąc się pośród sof i narożników Ale jestem uratowana: nie mam pieniędzy najgorzej,że ja w swoim "budżecie" mam nadal uzględniony narożnik z I, więc w sumie to też nie mam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0tongue.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.03.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 W momencie kiedy nadejdzie TEN czas, podejmiesz najlepszą na dany moment decyzję czuję,że jutro będzie spontan, bo mój M. ma już dość łażenia po sklepach a ja mam pod koniec maja urodziny i chciałabym mieć na czym posadzić gości http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan-pogo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ło matko narożniki... to mega ciężki temat w niedzielę jeździliśmy i sadzaliśmy kuperki... mojemu się nic niepodoba jeden wybrał, ale dostępny tylko w jednym obiciu, które mi się nie podoba i kaszana dziewczyny powiedzcie gdzie tu jechać i szukać? w Wawce/Łodzi gdzie są jakieś fajne sklepy - i muszą być otwarte w niedzielę bo tylko wtedy możemy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 dzień dobry w piąteczek:) pogoda paskudna, deszcz pada, ale i tak się cieszę,że już prawie weekend:) Karolina nie pomogę ze sklepami, ale może Mi coś podpowie, albo inne Dziewczyny z Twoich okolic. Narożnik to ciężki temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 od nas to jeźdzą po meble do Dobrodzienia, to jest takie swoiste miasteczko w którym mieści się dużo firm produkujących meble, są w dobrych cenach bo od producenta i np bierze od nich Agata, ja mam zamiar właśnie tam jechać i coś kupić jak już będzie ten czas... Ale sprawdzałam Ty to będziesz miała daleko nie ma w Waszej okolicy też takiego centrum meblowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 czuję,że jutro będzie spontan, bo mój M. ma już dość łażenia po sklepach a ja mam pod koniec maja urodziny i chciałabym mieć na czym posadzić gości http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan-pogo.gif to jest bardzo ważna okoliczność myślę że Ci ulegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 od nas to jeźdzą po meble do Dobrodzienia, to jest takie swoiste miasteczko w którym mieści się dużo firm produkujących meble, są w dobrych cenach bo od producenta i np bierze od nich Agata, ja mam zamiar właśnie tam jechać i coś kupić jak już będzie ten czas... Ale sprawdzałam Ty to będziesz miała daleko nie ma w Waszej okolicy też takiego centrum meblowego? Ode mnie nawet nie tak daleko:) to za Opolem prawda? a do Opola rzut beretem:) na Śląsku też z moim M. zazwyczaj raz w miesiącu bywamy, tylko teraz czas nas trochę nagli. Jak nic nie wybierzemy w ciągu 2 tyg, to namówię mojego M. na wycieczkę dzięki ps. co za dzień... nie mam zupełnie weny do pracy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 od nas to jeźdzą po meble do Dobrodzienia, to jest takie swoiste miasteczko w którym mieści się dużo firm produkujących meble, są w dobrych cenach bo od producenta i np bierze od nich Agata, ja mam zamiar właśnie tam jechać i coś kupić jak już będzie ten czas... Ale sprawdzałam Ty to będziesz miała daleko nie ma w Waszej okolicy też takiego centrum meblowego? no ciut daleko byliśmy w Agacie właśnie - mojemu nic totalnie się nie podobało tam ehhhhh problem taki kurna że tylko niedziele są wolne i można jechać - a sklepy w większości są wtedy zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 27.03.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Karolina a do Lesznowoli masz daleko?taki salon tam jest http://www.ekomeble.eu/?de,kontakt,000021Nie byłam tam, ale jest bardzo duży i mają ofertę róznych producentów.To jest w bok od Al. Krakowskiej/al. Katowickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 oooooo dzięki Warszawskie okolice wchodzą najbardziej w grę, bo nie mam daleko widzę że otwarte w niedzielę - bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.03.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 oooooo dzięki Warszawskie okolice wchodzą najbardziej w grę, bo nie mam daleko widzę że otwarte w niedzielę - bomba! a w Jupiterze w Warszawie byłaś, tam tez jest kilka pkt z meblami, niektóre bardzo fajne, natomiast ceny różne ale tez akceptowalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 I do Momy możesz zajrzeć, chyba w Jankach jest, nawet raz byłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Jupiter, Moma - zapisałam nie wiem w ile miejsc uda się podjechać jednego dnia - ale dzięki za cynki edit weszłam na www Momy i ten salon odpada - za wysoka półka Edytowane 27 Marca 2015 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jupiter, Moma - zapisałam nie wiem w ile miejsc uda się podjechać jednego dnia - ale dzięki za cynki edit weszłam na www Momy i ten salon odpada - za wysoka półka też tak myślałam, ale okazało się,że wybrane przeze mnie narożniki niedużo drożej wychodzą od Nockeby z Ikei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts