Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze ciepła :D

te drzwi z szafy jednak z forniru robisz? super to wygląda :D ten pomysł z półkami nad biurkiem to Ci nawet chyba ukradnę do pokoju córki

Bardzo fajne wnętrze! kojarzy mi się z niewinnością :) ale ponieważ to sypialnia... to zmień storczyka na jakiś ognisty kwiat :p

Pomysł na różne lampki nie mój, ale bardzo mi się podoba:) moja sypialnia się zupełnie zmieniła, ale tak ją teraz widzę:)

Jus, a jak myślisz, zamiast czarnej szafki i białego biurka może spróbować tą cieńką szafkę z forniru i biurko z forniru? jak myślisz?

Mówię otwarcie, że moja sypialnia jest inspirowana projektowaną przez naszą forumową Magdę:) tu wielki ukłon dla Madzi:hug:

z forniru czyli z strukturą drewna? myśle że nie bo zleje się z podłogą, już bardziej zrobiłabym czarne biurko ale to będzie bardzo niepraktyczne rozwiązanie

tak, kojarzę te cegiełki z wątku Magdy, czasem ją podglądam :) super ma te pomysły

tak trochę mi brakuje koloru w tej sypialni, dlatego zażartowałam z tym kwiatkiem, wiem ze masz tam plamkę żółtego i niebieskiego ale może te kolory bardziej wyraziste powinny być

Jus kolorów będzie na pewno więcej, ja myślę o żółtym lub musztardowym krześle i na pewno jakieś obrazy, poduchy. To jest baza, a ja później ocieplę i udomowię wnętrze:)

Marta, moim zdaniem nic nie zmieniaj w sypialni :) Nie kombinuj "fornir zamiast białego lub czarnego" ;) Jeżeli przeniesiesz te wizki do rzeczywistości, będziesz miała prze-prze-przepiękną sypialnię :)

no właśnie mój M. też mówi,żeby dać sobie spokój z fornirem. Poprosiłam jednak Agnieszkę o jeszcze jedną wizkę z fornirem ... tak dla własnego spokoju:D fajnie,że wpadłaś Tomkowa ... mimo tak później pory:)

Marta, mam jeszcze jedno pytanie.

Czy w Veście sypialnianej dałoby się pod spodem postawić pojemnik na pościel, koce itd. Czy będzie go od dołu widać?

Mi,chyba będzie problem z pojemnikiem,ale powiem szczerze,że nie wiem. Jak nam się uda dziś wciągnąć na górę łóżko i je złożyć to dam znać:)

ps. wczoraj posprzataliśmy w mieszkaniu a zaraz zaczynamy składanie szafy;)