pnna migotka 27.03.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) O to tak jak ja:) - wiem, że nic nie wiem. Edytowane 27 Marca 2015 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jest tu ktoś?mam małe nowości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 jestem na posterunku dajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 nowa sypialnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 jeszcze ciepła te drzwi z szafy jednak z forniru robisz? super to wygląda ten pomysł z półkami nad biurkiem to Ci nawet chyba ukradnę do pokoju córki Bardzo fajne wnętrze! kojarzy mi się z niewinnością ale ponieważ to sypialnia... to zmień storczyka na jakiś ognisty kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]310385[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]310386[/ATTACH] ej! tych zdjęć nie było pomysł z różnymi lampami ekstra, Twój? jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Pomysł na różne lampki nie mój, ale bardzo mi się podoba:) moja sypialnia się zupełnie zmieniła, ale tak ją teraz widzę Jus, a jak myślisz, zamiast czarnej szafki i białego biurka może spróbować tą cieńką szafkę z forniru i biurko z forniru? jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Mówię otwarcie, że moja sypialnia jest inspirowana projektowaną przez naszą forumową Magdę tu wielki ukłon dla Madzi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Mówię otwarcie, że moja sypialnia jest inspirowana projektowaną przez naszą forumową Magdę tu wielki ukłon dla Madzi:hug: z forniru czyli z strukturą drewna? myśle że nie bo zleje się z podłogą, już bardziej zrobiłabym czarne biurko ale to będzie bardzo niepraktyczne rozwiązanie tak, kojarzę te cegiełki z wątku Magdy, czasem ją podglądam super ma te pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 tak trochę mi brakuje koloru w tej sypialni, dlatego zażartowałam z tym kwiatkiem, wiem ze masz tam plamkę żółtego i niebieskiego ale może te kolory bardziej wyraziste powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 tak trochę mi brakuje koloru w tej sypialni, dlatego zażartowałam z tym kwiatkiem, wiem ze masz tam plamkę żółtego i niebieskiego ale może te kolory bardziej wyraziste powinny być Jus kolorów będzie na pewno więcej, ja myślę o żółtym lub musztardowym krześle i na pewno jakieś obrazy, poduchy. To jest baza, a ja później ocieplę i udomowię wnętrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.03.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 i zdjęcia, osobiste, dużo bardzo mi się podoba ta baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.03.2015 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Marta, moim zdaniem nic nie zmieniaj w sypialni Nie kombinuj "fornir zamiast białego lub czarnego" Jeżeli przeniesiesz te wizki do rzeczywistości, będziesz miała prze-prze-przepiękną sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.03.2015 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Marta, moim zdaniem nic nie zmieniaj w sypialni Nie kombinuj "fornir zamiast białego lub czarnego" Jeżeli przeniesiesz te wizki do rzeczywistości, będziesz miała prze-prze-przepiękną sypialnię no właśnie mój M. też mówi,żeby dać sobie spokój z fornirem. Poprosiłam jednak Agnieszkę o jeszcze jedną wizkę z fornirem ... tak dla własnego spokoju:D fajnie,że wpadłaś Tomkowa ... mimo tak później pory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Lampy do sypialni: Tolomeo Micro Parete lub Jielde Krzesło About a chair Hay kolory: czarne, szare lub żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.03.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Tyle mnie opuściło.... Marta, piękna, spokojna i elegancka sypialnia. Też bym nic nie zmieniała - poduchy, narzuta + duperelki zrobią tu swoje, a będziesz miałą bazę, żeby zmienać wystrój dowolnie Piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Marta, moim zdaniem nic nie zmieniaj w sypialni Nie kombinuj "fornir zamiast białego lub czarnego" Jeżeli przeniesiesz te wizki do rzeczywistości, będziesz miała prze-prze-przepiękną sypialnię Jest idealna dwie różne lampy super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.03.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Marta, mam jeszcze jedno pytanie. Czy w Veście sypialnianej dałoby się pod spodem postawić pojemnik na pościel, koce itd. Czy będzie go od dołu widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Marta, mam jeszcze jedno pytanie. Czy w Veście sypialnianej dałoby się pod spodem postawić pojemnik na pościel, koce itd. Czy będzie go od dołu widać? Mi,chyba będzie problem z pojemnikiem,ale powiem szczerze,że nie wiem. Jak nam się uda dziś wciągnąć na górę łóżko i je złożyć to dam znać ps. wczoraj posprzataliśmy w mieszkaniu a zaraz zaczynamy składanie szafy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts