Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za sprawdzenie :) Szkoda :(

Pokaż proszę fotkę :p

Marta, mogę poprosić Cię o próbkę tego korka?

No pewnie,wysyłaj adres na priv,to wyślę w pon:) jutro będą fotki:) dopiero wrocilismy padnięci,udało się wciągnąć po drabinie (!!) łóżko i szafę, rama łóżka i zagłówek złożone, korpus PAXa i fronty też,a jutro ciąg dalszy -wnętrze:)

Ja jestem nocnym markiem ;) Żółte krzesło fajnie, ale wolę czarne szafki od fornirowanych. A biurko zdecydowanie białe :)

też jestem nocnym markiem:D

a co do wersji, to sama nie wiem, wszystkie mi się podobają:) a czarna się będzie najbardziej kurzyć:rolleyes:

Nie, fornirowana będzie się kurzyć tak samo, tylko na czarnej będzie to widać :lol2: Z fornirowaną szafką nie wygląda źle. Tu już decyzja należy do Ciebie :) Białe biurko pięknie nawiązuje do zabudowy pod drugim oknem i do szaf. Fornirowane, już nie bardzo;)

Co jest za białym frontem meblowym po prawej stronie łóżka (naprzeciw okna)?

Nie, fornirowana będzie się kurzyć tak samo, tylko na czarnej będzie to widać :lol2: Z fornirowaną szafką nie wygląda źle. Tu już decyzja należy do Ciebie :) Białe biurko pięknie nawiązuje do zabudowy pod drugim oknem i do szaf. Fornirowane, już nie bardzo;)

Co jest za białym frontem meblowym po prawej stronie łóżka (naprzeciw okna)?

Tomkowa, a nawet mi nie mów o tej wnęce:)

tam jest taka wnęka, zupełnie nieprzemyślana. Poszerzaliśmy łazienkę, a wnęka została między kominem a ścianką, tam jest na górze wentylacja. Hmm nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, tak czy inaczej wnęka jest beznadziejna a coś trzeba z nią było zrobić:o

Hejka :bye:

Witam się tu po raz pierwszy, przyleciałam od kanki, jak znajdę chwilkę zagłębię się w wątek :yes:

a teraz poprę moje przedmówczynie: biurko białe, zabudowa dla mnie czarna jest nr 1, ale fornirowana tez fajna i na pewno praktyczniejsza.

A nawiasem mówiąc pięknie się to wnętrze prezentuje, wizki bardzo realistyczne na początku się pomyliłam a efekt końcowy będzie wow :jawdrop:

Uciekam bo dziś w nocy godzinka snu w plecy a mojej malutkiej rano będzie wszystko jedno czy to 5 czy już 6 :bash:

Hejka :bye:

Witam się tu po raz pierwszy, przyleciałam od kanki, jak znajdę chwilkę zagłębię się w wątek :yes:

a teraz poprę moje przedmówczynie: biurko białe, zabudowa dla mnie czarna jest nr 1, ale fornirowana tez fajna i na pewno praktyczniejsza.

A nawiasem mówiąc pięknie się to wnętrze prezentuje, wizki bardzo realistyczne na początku się pomyliłam a efekt końcowy będzie wow :jawdrop:

Uciekam bo dziś w nocy godzinka snu w plecy a mojej malutkiej rano będzie wszystko jedno czy to 5 czy już 6 :bash:

Snoszi :welcome: jak fajnie, że do mnie wpadłaś :wiggle:

dziękuję za Twój glos w sprawie sypialni, a teraz uciekaj spać :sleep:

ja też powinnam, bo od rana składanie szaf ciąg dalszy :rolleyes: