Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

krzesło żółte :rolleyes:

biurko białe :)

szafka czarna fajna, ale fornirowana będzie fajniejsza w utrzymaniu czystości i tez sie tu fajnie obroni ;)

Dziewczyny a jak myślicie jak się sprawdzi to białe biurko? ja się zastanawiałam czy nie zrobić tej szafy białej z laminatu krono i wtedy z tej samej płyty biurko? a szafka fornir dębowy,tylko bielony czy taki jak w łazience?

Biurko biale, szafka fornir, krzeslo czarne - choc uwielbiam zolty to ten model mi sie w kolorze nie podoba

czekam na fotki paxa bo tez mam i ciekawa jestem jaki macie rozklad. A gdzie ten pax stoi? Bo mi to jakos umknelo

W pokoju na górze (póki co gościnnym:)) zrobię zdjęcie,ale już wiem,że czekają nas małe poprawki;)

Absolutnie tylko biale biurko:yes: Krzeslo zółte bardzo fajne i jesli zmienic polki na fornir bedzie tam pasowalo.Ja mam u chlopkaow biale biurka z Ikea i jestem mega zadowolona . Wczesniej mieli w okleinie drewnopodobnej i te biale mimo ze sa duzo wieksze bardzo lekko wygladaja w pokojach .Maja tez kupione takie przezroczyste podkladki na laptopy ale w sumie nie sa one niezbedne .

W pokoju na górze (póki co gościnnym:)) zrobię zdjęcie,ale już wiem,że czekają nas małe poprawki;)

aaaa już pamiętam - szafa 150 wygrała???

dobrze że w tych szafach można sobie samemu poprawiać do woli - ja też będę półki przesuwała bo jednak chcę inaczej trzymać ciuchy niż w pierwszym planie zakładałam

Absolutnie tylko biale biurko:yes: Krzeslo zółte bardzo fajne i jesli zmienic polki na fornir bedzie tam pasowalo.Ja mam u chlopkaow biale biurka z Ikea i jestem mega zadowolona . Wczesniej mieli w okleinie drewnopodobnej i te biale mimo ze sa duzo wieksze bardzo lekko wygladaja w pokojach .Maja tez kupione takie przezroczyste podkladki na laptopy ale w sumie nie sa one niezbedne .

No to decyzja podjęta będzie białe biurko,ale półki fornirowane :) dziękuję za Wasze głosy;)

aaaa już pamiętam - szafa 150 wygrała???

dobrze że w tych szafach można sobie samemu poprawiać do woli - ja też będę półki przesuwała bo jednak chcę inaczej trzymać ciuchy niż w pierwszym planie zakładałam

Tak,150:) miałyście rację,2-metrowa byłaby za duża:) M. 2 ostatnie półki skręca i FINITO;)