martaMarcia 28.03.2015 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Martuś, Twoje łączenie płytek z panelami jest naprawdę dobre! Nasz wykonawca mnie wyklął, ale wygląda naprawdę ok:) a płytki drewnopodobne są naprawdę fajne, dziś nasi znajomi nie mogli uwierzyć,że to nie drewno, bo nieźle imituje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 pamiętasz nazwę czy mam sobie poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 pamiętasz nazwę czy mam sobie poszukać? Płytki drewnopodobne to Marazzi Traverkhome Sand są jaśniejsze trochę niż na zdjęciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) dobra jesteś i ładne te płytki Edytowane 29 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 składanie ciąg dalszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.03.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 składanie ciąg dalszy;) a jakieś foto dla koleżanek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 składanie ciąg dalszy;) Pracowita niedziela Żdecydowanie zółte krzesło, i białe biurko. Jeśli chodzi o szafkę - zarówno czarna jak i fornirowana wyglądają dobrze - fornirowana będzie się kurzyła zdecydowanie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Nie umiem dodać zdjęć z telefonu:( skręcamy wnętrze Paxa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 29.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Biale biurko. Czarna szafka. Krzeslo jak dla mnie czarne ale zolte tez przejdzie obronna reka:) czesc dziewczyny. Glosowanie wyciagnelo mnie na chwile Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.03.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 krzesło żółte biurko białe szafka czarna fajna, ale fornirowana będzie fajniejsza w utrzymaniu czystości i tez sie tu fajnie obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 krzesło żółte biurko białe szafka czarna fajna, ale fornirowana będzie fajniejsza w utrzymaniu czystości i tez sie tu fajnie obroni Dziewczyny a jak myślicie jak się sprawdzi to białe biurko? ja się zastanawiałam czy nie zrobić tej szafy białej z laminatu krono i wtedy z tej samej płyty biurko? a szafka fornir dębowy,tylko bielony czy taki jak w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.03.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Biurko biale, szafka fornir, krzeslo czarne - choc uwielbiam zolty to ten model mi sie w kolorze nie podoba czekam na fotki paxa bo tez mam i ciekawa jestem jaki macie rozklad. A gdzie ten pax stoi? Bo mi to jakos umknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Biurko biale, szafka fornir, krzeslo czarne - choc uwielbiam zolty to ten model mi sie w kolorze nie podoba czekam na fotki paxa bo tez mam i ciekawa jestem jaki macie rozklad. A gdzie ten pax stoi? Bo mi to jakos umknelo W pokoju na górze (póki co gościnnym:)) zrobię zdjęcie,ale już wiem,że czekają nas małe poprawki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.03.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Absolutnie tylko biale biurko:yes: Krzeslo zółte bardzo fajne i jesli zmienic polki na fornir bedzie tam pasowalo.Ja mam u chlopkaow biale biurka z Ikea i jestem mega zadowolona . Wczesniej mieli w okleinie drewnopodobnej i te biale mimo ze sa duzo wieksze bardzo lekko wygladaja w pokojach .Maja tez kupione takie przezroczyste podkladki na laptopy ale w sumie nie sa one niezbedne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.03.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 W pokoju na górze (póki co gościnnym:)) zrobię zdjęcie,ale już wiem,że czekają nas małe poprawki;) aaaa już pamiętam - szafa 150 wygrała??? dobrze że w tych szafach można sobie samemu poprawiać do woli - ja też będę półki przesuwała bo jednak chcę inaczej trzymać ciuchy niż w pierwszym planie zakładałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Absolutnie tylko biale biurko:yes: Krzeslo zółte bardzo fajne i jesli zmienic polki na fornir bedzie tam pasowalo.Ja mam u chlopkaow biale biurka z Ikea i jestem mega zadowolona . Wczesniej mieli w okleinie drewnopodobnej i te biale mimo ze sa duzo wieksze bardzo lekko wygladaja w pokojach .Maja tez kupione takie przezroczyste podkladki na laptopy ale w sumie nie sa one niezbedne . No to decyzja podjęta będzie białe biurko,ale półki fornirowane dziękuję za Wasze głosy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 aaaa już pamiętam - szafa 150 wygrała??? dobrze że w tych szafach można sobie samemu poprawiać do woli - ja też będę półki przesuwała bo jednak chcę inaczej trzymać ciuchy niż w pierwszym planie zakładałam Tak,150:) miałyście rację,2-metrowa byłaby za duża:) M. 2 ostatnie półki skręca i FINITO;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dokładnie :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Adres poleciał. Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts