Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta piekna sypialnia. Piekna!

Przyznam szczerze temat mi bliski bardzo bo powoli ze swoja zaczynam kombinowac. Krzesło żółte albo biale z żółta poduszką.

Oswietlenie przy łóżku ciekawe - chyba bym na takie połaczenie nie wpadła

Troche gryza mi sie z tym tubki... ale ja po wypozyczeniu tubek do domu i poprzyłożeniu ich we wszelkie mozliwe miejsca przestałam byc ich fanka.

Edytowane przez szocik

Cześć Dziewczyny:) przyznam,że po powrocie do domu padłam i spałam jak zabita:) weekend męczacy,ale sporo udało się zrobić w mieszkaniu: posprzataliśmy, pomyliśmy okna, złożyliśmy szafę i łóżko:) zaraz wkleję trochę zdjęć:)

Cześć Szociku, powiem Ci,że ja nawet lubię tubki,mam ich dużo w całym mieszkaniu;) a nieregularne oświetlenie koło łóżka to super pomysł,choć nie mój i jeśli będę go chciała zrealizować u mnie,to muszę schować jeden kabel,bo mam wyprowadzone do lamp wiszących:)

faktycznie jest niskie... Marta, dałabyś radę zmierzyć odległość pomiędzy dołem belek podtrzymujących stelaż a podłogą? I grubość tych belek?

A samo łóżko - piękne... Zresztą wiesz, co o nim myślę :p

Mi, jak tylko będę w mieszkaniu (a chyba to będę jutro) to wszystko zmierzę i napiszę:)

Świetne łóżko :) I dlaczego tak mało fotek ;)

Marto, sama robisz wizki? ;)

Fotki nadrobię, ale tym razem cały weekend było tyle skręcania i sprzątania, że jak się z tym uporałam, to już nie miałam nawet siły fotek robić:D

a wizki - w życiu, sama to ja ledwo Painta obsluguję:D