eedytaa 29.03.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 hej chciałam zagłosować, ale się spóźniłam, mi się podoba białe biurko, fornirowana półka i czarne krzesło Ślicznie wygląda ta cegiełka na ścianie, juz nie moge się doczekać całości:) Dozownik na mydło idealnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dziewczynki, ja już tak kocham to mieszkanie, że mogłabym nawet na placu budowy zamieszkać dziś nawet nie chcieliśmy wracać macie już łóżko,śliczne krzesła w kuchni co więcej potrzeba do zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 WSZYSTKO bardzo piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 hej chciałam zagłosować, ale się spóźniłam, mi się podoba białe biurko, fornirowana półka i czarne krzesło Ślicznie wygląda ta cegiełka na ścianie, juz nie moge się doczekać całości:) Dozownik na mydło idealnie pasuje Tak czy inaczej dziękuję za głos Dozownik jest super, tak mi się spodobał, że zamowiłam jeszcze jasnoniebieski - chyba nawet widać go z boku:) macie już łóżko,śliczne krzesła w kuchni co więcej potrzeba do zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 WSZYSTKO bardzo piękne Tomkowa, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 WSZYSTKO bardzo piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.03.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Marta, urządzasz się prze-pię-knie!! sypialnia na wizkach boska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Marta, urządzasz się prze-pię-knie!! sypialnia na wizkach boska!! Hello Catti:bye: Mam nadzieję,że realizacja będzie choć w połowie tak udana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jeszcze panel dla Kakuska:)http://imageshack.com/a/img907/6901/nCpcYz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Hello Catti:bye: Mam nadzieję,że realizacja będzie choć w połowie tak udana:D będzie w całości tak udana! Nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.03.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Marta, wszystko, co do tej pory zrobiłaś, ujmuje urodą i klasą, więc i sypialnia będzie taka, jak zaplanowałaś: urocza, elegancka i niezwykle ciekawa I wiesz co? Moja sypialnia się rysuje!!!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 30.03.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzię dybry. Wyczytałam wczoraj cały wątek, więc się ujawniam, żeby nie było że podglądaczka ze mnie. Bardzo przyjemne mieszkanko się szykuje. Gratuluję pomysłów i gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Marta, wszystko, co do tej pory zrobiłaś, ujmuje urodą i klasą, więc i sypialnia będzie taka, jak zaplanowałaś: urocza, elegancka i niezwykle ciekawa I wiesz co? Moja sypialnia się rysuje!!!!! :wiggle: i ja się tego dowiaduję w gościach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Marta, wszystko, co do tej pory zrobiłaś, ujmuje urodą i klasą, więc i sypialnia będzie taka, jak zaplanowałaś: urocza, elegancka i niezwykle ciekawa I wiesz co? Moja sypialnia się rysuje!!!!! :wiggle: Tomkowa tak czułam,że Twoja się będzie rysowała w następnej kolejności:D mam nadzieję,że się podzielisz wizką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ooo szafa dla mnie super wyszła ja u siebie dałam te górne półki po chyba 19cm - tak by weszły te ich pudełka na pościel itp, Ty widzę że masz wyżej ten cudak na spodnie jest świetny, też mam dałabym tylko jeszcze jedną półkę w 50tce, bo wolę 3 niższe niż 2 wysokie a łóżko to 160 czy 180 masz? prezentuje się bardzo ładnie na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzię dybry. Wyczytałam wczoraj cały wątek, więc się ujawniam, żeby nie było że podglądaczka ze mnie. Bardzo przyjemne mieszkanko się szykuje. Gratuluję pomysłów i gustu Kejt witam u mnie dzięki, że wpadłaś i się ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ooo szafa dla mnie super wyszła ja u siebie dałam te górne półki po chyba 19cm - tak by weszły te ich pudełka na pościel itp, Ty widzę że masz wyżej ten cudak na spodnie jest świetny, też mam dałabym tylko jeszcze jedną półkę w 50tce, bo wolę 3 niższe niż 2 wysokie a łóżko to 160 czy 180 masz? prezentuje się bardzo ładnie na ścianie Karolina, właśnie ta 50tka była robiona jako pierwsza i jakoś tak tu jest najwięcej błędów:) mój M. zapowiedział,że będzie robił poprawki, tylko musi te plastikowe wkrętki kupić do półek, bo te tak wcisnął,że jak chcieliśmy zmienić wysokość półki, to już się nie dało wyciągnąć Muszę również gałki dokupić. Te górne półki tez właśnie chciałam tak wyżej, bo mam kupione to pudełko na pościel...ale wyszło jak widać łóżko to 160:) podejrzewam,że u nas lepiej by wyglądała 140, ale mamy już stelarz i materac ze starego łóżka, więc musiało być takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.03.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Karolina, właśnie ta 50tka była robiona jako pierwsza i jakoś tak tu jest najwięcej błędów:) mój M. zapowiedział,że będzie robił poprawki, tylko musi te plastikowe wkrętki kupić do półek, bo te tak wcisnął,że jak chcieliśmy zmienić wysokość półki, to już się nie dało wyciągnąć Muszę również gałki dokupić. Te górne półki tez właśnie chciałam tak wyżej, bo mam kupione to pudełko na pościel...ale wyszło jak widać . wyjdzie wpraniu co tam potrzebujesz jeszcze ja swoje 2-3 razy zmienialam jak juz wlożylam wszytsko bo okazało sie ze jeszcze coś mogło by być inaczej chociaz czoraj patrząc na szafę w wiatrołapie już pomyśłałam o małych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 a wkrętarką nie chcą wyjść?? przecież je się przykręca - chyba że teraz coś zmienili? no to jak poprawicie półki będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.03.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Martusia przepiękna sypialnia się zapowiada i to co już jest wygląda super:) niestety nie mogłam wcześniej wejść bo córka chora była a w domu mi komputer padł fotele na balok super chyba muszę pomyśleć o takich na taras;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts