Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej

chciałam zagłosować, ale się spóźniłam, mi się podoba białe biurko, fornirowana półka i czarne krzesło

Ślicznie wygląda ta cegiełka na ścianie, juz nie moge się doczekać całości:)

Dozownik na mydło idealnie pasuje :)

Tak czy inaczej dziękuję za głos :wiggle:

Dozownik jest super, tak mi się spodobał, że zamowiłam jeszcze jasnoniebieski - chyba nawet widać go z boku:)

macie już łóżko,śliczne krzesła w kuchni co więcej potrzeba do zamieszkania? :D

:hug:

Marta, wszystko, co do tej pory zrobiłaś, ujmuje urodą i klasą, więc i sypialnia będzie taka, jak zaplanowałaś: urocza, elegancka i niezwykle ciekawa :)

I wiesz co? Moja sypialnia się rysuje!!!!! :wiggle::wiggle:

Tomkowa tak czułam,że Twoja się będzie rysowała w następnej kolejności:D

mam nadzieję,że się podzielisz wizką :rolleyes:

ooo szafa dla mnie :) super wyszła :)

ja u siebie dałam te górne półki po chyba 19cm - tak by weszły te ich pudełka na pościel itp, Ty widzę że masz wyżej

ten cudak na spodnie jest świetny, też mam :)

dałabym tylko jeszcze jedną półkę w 50tce, bo wolę 3 niższe niż 2 wysokie

a łóżko to 160 czy 180 masz?

prezentuje się bardzo ładnie na ścianie :)

ooo szafa dla mnie :) super wyszła :)

ja u siebie dałam te górne półki po chyba 19cm - tak by weszły te ich pudełka na pościel itp, Ty widzę że masz wyżej

ten cudak na spodnie jest świetny, też mam :)

dałabym tylko jeszcze jedną półkę w 50tce, bo wolę 3 niższe niż 2 wysokie

a łóżko to 160 czy 180 masz?

prezentuje się bardzo ładnie na ścianie :)

Karolina, właśnie ta 50tka była robiona jako pierwsza i jakoś tak tu jest najwięcej błędów:)

mój M. zapowiedział,że będzie robił poprawki, tylko musi te plastikowe wkrętki kupić do półek, bo te tak wcisnął,że jak chcieliśmy zmienić wysokość półki, to już się nie dało wyciągnąć :yes:

Muszę również gałki dokupić. Te górne półki tez właśnie chciałam tak wyżej, bo mam kupione to pudełko na pościel...ale wyszło jak widać:rolleyes:

łóżko to 160:) podejrzewam,że u nas lepiej by wyglądała 140, ale mamy już stelarz i materac ze starego łóżka, więc musiało być takie.

Karolina, właśnie ta 50tka była robiona jako pierwsza i jakoś tak tu jest najwięcej błędów:)

mój M. zapowiedział,że będzie robił poprawki, tylko musi te plastikowe wkrętki kupić do półek, bo te tak wcisnął,że jak chcieliśmy zmienić wysokość półki, to już się nie dało wyciągnąć :yes:

Muszę również gałki dokupić. Te górne półki tez właśnie chciałam tak wyżej, bo mam kupione to pudełko na pościel...ale wyszło jak widać:rolleyes:

.

wyjdzie wpraniu co tam potrzebujesz jeszcze :cool: ja swoje 2-3 razy zmienialam jak juz wlożylam wszytsko bo okazało sie ze jeszcze coś mogło by być inaczej :-) chociaz czoraj patrząc na szafę w wiatrołapie już pomyśłałam o małych zmianach :rolleyes: