martaMarcia 30.03.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 wyjdzie wpraniu co tam potrzebujesz jeszcze ja swoje 2-3 razy zmienialam jak juz wlożylam wszytsko bo okazało sie ze jeszcze coś mogło by być inaczej chociaz czoraj patrząc na szafę w wiatrołapie już pomyśłałam o małych zmianach Ivy, tak czuję,że zmieniać będę jeszcze kilka razy:) może jeszcze małą szufladę dokupię a półki węższe, bo Karolina ma rację, też nie lubię wysokich, a takie zrobiliśmy:rolleyes: a wkrętarką nie chcą wyjść?? przecież je się przykręca - chyba że teraz coś zmienili? no to jak poprawicie półki będzie idealnie Karolina... właśnie te plastikowe M. wcisnął tak,że nawet wkrętarką nie da się wyciągnąć, jak próbował to już jedną połamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Martusia przepiękna sypialnia się zapowiada i to co już jest wygląda super:) niestety nie mogłam wcześniej wejść bo córka chora była a w domu mi komputer padł fotele na balok super chyba muszę pomyśleć o takich na taras;) Cześć Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ... Karolina... właśnie te plastikowe M. wcisnął tak,że nawet wkrętarką nie da się wyciągnąć, jak próbował to już jedną połamał no to niezły paker z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 no to niezły paker z niego :rotfl: no:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 30.03.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Hej Marta Masz juz schody? Szafa pax świetna. Możesz podać jej wymiary? Głębokość to 60cm? I cenę na priv, plisssss Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Hej Marta Masz juz schody? Szafa pax świetna. Możesz podać jej wymiary? Głębokość to 60cm? I cenę na priv, plisssss Pozdrawiam Hello Jazzy;) schodów brak:( stolarz nr 2 też ma opóźnienia,ale mają być w tym tyg. Szafa ma na pewno 236 wysokości a głębokość 60 albo coś koło tego,zmierzę i podam:) cena leci na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Hello Catti:bye: Mam nadzieję,że realizacja będzie choć w połowie tak udana:D dlaczego w połowie? będzie udana na 100 % podglądam i się zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jeszcze panel dla Kakuska:) http://imageshack.com/a/img907/6901/nCpcYz.jpg Stokrotne dzieki Kochana :hug:Rozlozylo mnie chorobstwo ale i tak zagladam z ciekawosci ) Panele maja swietny kolor ale teraz dopatrzylam ze na wiekszej powierzchni dosc widoczne sa te "seki" i uslojenie .Sama nie wiem czy mi sie takie podobaja Fajnie wyszla Wam szafa (nie wiem czemu myslalam ze bierzesz gladkie drzwi ) a sypialnia bedzie na pewno rewelacyjna bo juz teraz ceglana sciana robi fajny klimat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Stokrotne dzieki Kochana :hug:Rozlozylo mnie chorobstwo ale i tak zagladam z ciekawosci ) Panele maja swietny kolor ale teraz dopatrzylam ze na wiekszej powierzchni dosc widoczne sa te "seki" i uslojenie .Sama nie wiem czy mi sie takie podobaja Fajnie wyszla Wam szafa (nie wiem czemu myslalam ze bierzesz gladkie drzwi ) a sypialnia bedzie na pewno rewelacyjna bo juz teraz ceglana sciana robi fajny klimat . O tak,to dość ważna cecha tych paneli,są sęki i żłobienia imitujące szczotkowanie,ale mnie właśnie to w nivh ujęło:) kuruj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.03.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Bardzo fajne te panele One są lekko szarawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Bardzo fajne te panele One są lekko szarawe? One są takie raczej bielony dąb, ale nie bardzo jasny tylko podobny do naszej drewnianej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Mi, nie dotarłam dziś do mieszkania, ale będę jutro to zmierzę łóżko. Jazzy, byłam znowu w sklepie na I. więc sprawdziłam i PAX ma głębokość 58 cm:) Dziewczyny, muszę zamówić listwy, zdecydowałam się na 8cm, czy polecacie jakiejś konkretnej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ... Dziewczyny, muszę zamówić listwy, zdecydowałam się na 8cm, czy polecacie jakiejś konkretnej firmy? też biorę 8cm - zamawiam u nich http://www.parkiet.pl właśnie mailuję z nimi w ustaleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 też biorę 8cm - zamawiam u nich http://www.parkiet.pl właśnie mailuję z nimi w ustaleniach Dziękuję! mają rozsądną cenę? mam 65 mb do kupienia:) zaraz sprawdzę na stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ja mam ponad 100 metrów - około 3tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dziękuję! mają rozsądną cenę? mam 65 mb do kupienia:) zaraz sprawdzę na stronie:) cena chyba ok, mozna zamowic darmowe próbki wiec jak masz wątpliwości to ułatwia Karolina ktore zamawiasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 cena chyba ok, mozna zamowic darmowe próbki wiec jak masz wątpliwości to ułatwia Karolina ktore zamawiasz ?? Właśnie, które? ja myślę o CM3:) Ty masz takie Ivy, prawda? tylko 10cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.03.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Właśnie, które? ja myślę o CM3:) Ty masz takie Ivy, prawda? tylko 10cm? ja mam ciągle tylko próbki ciagle xos innego jest przed listwami ale bede od nich zamawiac bo najbardziej mi do drzwo pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 miały być CM9, ale jednak stanęło na CM3 - więc standardowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 31.03.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Martuś fajnie, że 8cm ja mam 10 i żałuję chociaż teraz przy całości trochę giną miałam też próbkę tych co polecacie, nie wiem jaki będziesz miała kolor drzwi ale te listwy są bardzo białe miałam też próbkę listwy ral 9003 i przykładając je razem ta pierwsza próbka wręcz śnieżnobiała , najlepiej zamów próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts