Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

wyjdzie wpraniu co tam potrzebujesz jeszcze :cool: ja swoje 2-3 razy zmienialam jak juz wlożylam wszytsko bo okazało sie ze jeszcze coś mogło by być inaczej :-) chociaz czoraj patrząc na szafę w wiatrołapie już pomyśłałam o małych zmianach :rolleyes:

Ivy, tak czuję,że zmieniać będę jeszcze kilka razy:) może jeszcze małą szufladę dokupię a półki węższe, bo Karolina ma rację, też nie lubię wysokich, a takie zrobiliśmy:rolleyes:

a wkrętarką nie chcą wyjść??

przecież je się przykręca - chyba że teraz coś zmienili?

no to jak poprawicie półki będzie idealnie :)

Karolina... właśnie te plastikowe M. wcisnął tak,że nawet wkrętarką nie da się wyciągnąć, jak próbował to już jedną połamał :o

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Marta :-)

Masz juz schody? :-)

Szafa pax świetna. Możesz podać jej wymiary? Głębokość to 60cm?

I cenę na priv, plisssss :-D

Pozdrawiam

Hello Jazzy;) schodów brak:( stolarz nr 2 też ma opóźnienia,ale mają być w tym tyg. Szafa ma na pewno 236 wysokości a głębokość 60 albo coś koło tego,zmierzę i podam:) cena leci na priv:)

Jeszcze panel dla Kakuska:)

http://imageshack.com/a/img907/6901/nCpcYz.jpg

Stokrotne dzieki Kochana :hug:Rozlozylo mnie chorobstwo ale i tak zagladam z ciekawosci :-))

Panele maja swietny kolor ale teraz dopatrzylam ze na wiekszej powierzchni dosc widoczne sa te "seki" i uslojenie .Sama nie wiem czy mi sie takie podobaja :rolleyes:

Fajnie wyszla Wam szafa (nie wiem czemu myslalam ze bierzesz gladkie drzwi ;)) a sypialnia bedzie na pewno rewelacyjna bo juz teraz ceglana sciana robi fajny klimat .

Stokrotne dzieki Kochana :hug:Rozlozylo mnie chorobstwo ale i tak zagladam z ciekawosci :-))

Panele maja swietny kolor ale teraz dopatrzylam ze na wiekszej powierzchni dosc widoczne sa te "seki" i uslojenie .Sama nie wiem czy mi sie takie podobaja :rolleyes:

Fajnie wyszla Wam szafa (nie wiem czemu myslalam ze bierzesz gladkie drzwi ;)) a sypialnia bedzie na pewno rewelacyjna bo juz teraz ceglana sciana robi fajny klimat .

O tak,to dość ważna cecha tych paneli,są sęki i żłobienia imitujące szczotkowanie,ale mnie właśnie to w nivh ujęło:)

kuruj się :hug:

Mi, nie dotarłam dziś do mieszkania, ale będę jutro to zmierzę łóżko.

Jazzy, byłam znowu w sklepie na I. więc sprawdziłam i PAX ma głębokość 58 cm:)

Dziewczyny, muszę zamówić listwy, zdecydowałam się na 8cm, czy polecacie jakiejś konkretnej firmy?

Martuś fajnie, że 8cm ja mam 10 i żałuję chociaż teraz przy całości trochę giną

miałam też próbkę tych co polecacie, nie wiem jaki będziesz miała kolor drzwi ale te listwy są bardzo białe miałam też próbkę listwy ral 9003 i przykładając je razem ta pierwsza próbka wręcz śnieżnobiała , najlepiej zamów próbkę:)