Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuś fajnie, że 8cm ja mam 10 i żałuję chociaż teraz przy całości trochę giną

miałam też próbkę tych co polecacie, nie wiem jaki będziesz miała kolor drzwi ale te listwy są bardzo białe miałam też próbkę listwy ral 9003 i przykładając je razem ta pierwsza próbka wręcz śnieżnobiała , najlepiej zamów próbkę:)

pokaż foto :-)

najlepje zamówić listwy w takim samym kolorze ral jak drzwi :-)

Martuś fajnie, że 8cm ja mam 10 i żałuję chociaż teraz przy całości trochę giną

miałam też próbkę tych co polecacie, nie wiem jaki będziesz miała kolor drzwi ale te listwy są bardzo białe miałam też próbkę listwy ral 9003 i przykładając je razem ta pierwsza próbka wręcz śnieżnobiała , najlepiej zamów próbkę:)

to zamówię w takim razie próbki,dzięki:)) a drzwi będę miała w przyszłym tyg.

Hello :bye: Mam pytanie:

czy któraś z Was poleci jakiś ładny biały laminat (na fronty), najlepiej z próbnika Krono lub Eggera.

Niebawem będę zamawiała meble do sypialni i najprawdopodobniej zdecydujemy się na laminat.

Piszcie jeśli coś wiecie na ten temat (jak się sprawują). Wzornik, posiada nasz stolarz jest mały i nie wiem na co się zdecydować:confused:

niestety nie miałam takiej możliwości bo na drzwiach laminat mądry człowiek po :)

drzwi przeważnie maja jakis kolor określony tez lub podaje producent do ktorego jest zbliżony , nie bedzie identycznie ale podobnie ;-) fajnie wlasnie ze mozna zamowic próbki to mozna chciaz dopasować podobny kolor :-)

pokaż fotki jakies nowe :-)

Ivy dziś wkleję;)

co sądzicie o tym fotelu?

http://www.westwing.pl/Fotel-Jen-III-774582.html

obawiam się tylko, że ta wystająca "poducha" na siedzisku może być niewygodna?

Dzień dobry:bye:

Obawiam się,że przez to niskie oparcie może nie być wygodny.

nie każdy ma konto na west - i nie może wtedy zobaczyć fotela

można tak wklejać:

klinkąć prawym na obrazek i wybrać "pokaż obrazek" i ten link który jest wtedy na pasku wkleić do posta opcją "dodaj zdjęcie" -> "z url"

http://static.westwing.pl/i/PL-JA057WWAQLO6PL-1-newproduct.jpg

taka mała podpowiedź :)

właśnie ciekawe co z wygodą ale cena zachęcająca;) a Ty Marta masz już jakiś pomysł na fotel? ten z podnóżkiem?

Mi się podoba ten Michael z Momy i Lord z mybaze. Są one jednak bardzo drogie, więc nawet jeśli, to wylądują u mnie moooże w następnym roku. Zrezygnowaliśmy z narożnika na rzecz kanapy, więc zrobi się trochę więcej miejsca. Mogę większy fotel mieć.

nie każdy ma konto na west - i nie może wtedy zobaczyć fotela

można tak wklejać:

klinkąć prawym na obrazek i wybrać "pokaż obrazek" i ten link który jest wtedy na pasku wkleić do posta opcją "dodaj zdjęcie" -> "z url"

http://static.westwing.pl/i/PL-JA057WWAQLO6PL-1-newproduct.jpg

taka mała podpowiedź :)

Karolina... jak zwykle dzięki:) nie znałam tego patentu, zawsze bawiłam się w zapisywanie pliku i dopiero go wklejałam :rolleyes:

Mi się podoba ten Michael z Momy i Lord z mybaze. Są one jednak bardzo drogie, więc nawet jeśli, to wylądują u mnie moooże w następnym roku. Zrezygnowaliśmy z narożnika na rzecz kanapy, więc zrobi się trochę więcej miejsca. Mogę większy fotel mieć.

fajne te Twoje fotele:) ja jeszcze myślę nad http://www.ohoo.pl/szary-fotel-butterfly ( już wiem o co chodzi z tym wklejaniem obrazków ale akurat na tym komputerze nic nie mogę wkleic tylko linki:(

co sądzicie o motylu?:) i lampach?:)

... zawsze bawiłam się w zapisywanie pliku i dopiero go wklejałam :rolleyes:

tak robię gdy jest strona z flasza to nie da się kliknąć tak na obrazek - wtedy robię PrintScreen ekranu, wklejam do painta i zapisuję - a potem na forum :D

cieszę się że pomogłam ciut ;)

a masz jakieś zdanie na temat fotela?

dla mnie za szeroki na bokach... no i za niski - brak podparcia pod głowę

kolor piękny!