olalee 31.03.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 i jeszcze też bym prosiłą cenę szafy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.03.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Martuś fajnie, że 8cm ja mam 10 i żałuję chociaż teraz przy całości trochę giną miałam też próbkę tych co polecacie, nie wiem jaki będziesz miała kolor drzwi ale te listwy są bardzo białe miałam też próbkę listwy ral 9003 i przykładając je razem ta pierwsza próbka wręcz śnieżnobiała , najlepiej zamów próbkę pokaż foto najlepje zamówić listwy w takim samym kolorze ral jak drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Martuś fajnie, że 8cm ja mam 10 i żałuję chociaż teraz przy całości trochę giną miałam też próbkę tych co polecacie, nie wiem jaki będziesz miała kolor drzwi ale te listwy są bardzo białe miałam też próbkę listwy ral 9003 i przykładając je razem ta pierwsza próbka wręcz śnieżnobiała , najlepiej zamów próbkę to zamówię w takim razie próbki,dzięki:)) a drzwi będę miała w przyszłym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Hello Mam pytanie: czy któraś z Was poleci jakiś ładny biały laminat (na fronty), najlepiej z próbnika Krono lub Eggera. Niebawem będę zamawiała meble do sypialni i najprawdopodobniej zdecydujemy się na laminat. Piszcie jeśli coś wiecie na ten temat (jak się sprawują). Wzornik, posiada nasz stolarz jest mały i nie wiem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 pokaż foto najlepje zamówić listwy w takim samym kolorze ral jak drzwi niestety nie miałam takiej możliwości bo na drzwiach laminat mądry człowiek po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.04.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 niestety nie miałam takiej możliwości bo na drzwiach laminat mądry człowiek po drzwi przeważnie maja jakis kolor określony tez lub podaje producent do ktorego jest zbliżony , nie bedzie identycznie ale podobnie fajnie wlasnie ze mozna zamowic próbki to mozna chciaz dopasować podobny kolor pokaż fotki jakies nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ivy dziś wkleję co sądzicie o tym fotelu? http://www.westwing.pl/Fotel-Jen-III-774582.html obawiam się tylko, że ta wystająca "poducha" na siedzisku może być niewygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ivy dziś wkleję co sądzicie o tym fotelu? http://www.westwing.pl/Fotel-Jen-III-774582.html obawiam się tylko, że ta wystająca "poducha" na siedzisku może być niewygodna? Dzień dobry:bye: Obawiam się,że przez to niskie oparcie może nie być wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzień dobry:bye: Obawiam się,że przez to niskie oparcie może nie być wygodny. właśnie ciekawe co z wygodą ale cena zachęcająca;) a Ty Marta masz już jakiś pomysł na fotel? ten z podnóżkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 jutrona West mają być te lampy i tak pomyślałam hmmmhttp://www.chatastylu.pl/darling-16-lampa-wiszaca-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 nie każdy ma konto na west - i nie może wtedy zobaczyć fotela można tak wklejać: klinkąć prawym na obrazek i wybrać "pokaż obrazek" i ten link który jest wtedy na pasku wkleić do posta opcją "dodaj zdjęcie" -> "z url" http://static.westwing.pl/i/PL-JA057WWAQLO6PL-1-newproduct.jpg taka mała podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) o dzięki:D spróbuję wychodzi moja ciapowatość ale jak próbuję zrobić pokaz obraz w ogóle nie mogę tej opcji zrobić Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 a masz jakieś zdanie na temat fotela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 właśnie ciekawe co z wygodą ale cena zachęcająca;) a Ty Marta masz już jakiś pomysł na fotel? ten z podnóżkiem? Mi się podoba ten Michael z Momy i Lord z mybaze. Są one jednak bardzo drogie, więc nawet jeśli, to wylądują u mnie moooże w następnym roku. Zrezygnowaliśmy z narożnika na rzecz kanapy, więc zrobi się trochę więcej miejsca. Mogę większy fotel mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 nie każdy ma konto na west - i nie może wtedy zobaczyć fotela można tak wklejać: klinkąć prawym na obrazek i wybrać "pokaż obrazek" i ten link który jest wtedy na pasku wkleić do posta opcją "dodaj zdjęcie" -> "z url" http://static.westwing.pl/i/PL-JA057WWAQLO6PL-1-newproduct.jpg taka mała podpowiedź Karolina... jak zwykle dzięki:) nie znałam tego patentu, zawsze bawiłam się w zapisywanie pliku i dopiero go wklejałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ps. kolor fotela bardzo mi się podoba:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Mi się podoba ten Michael z Momy i Lord z mybaze. Są one jednak bardzo drogie, więc nawet jeśli, to wylądują u mnie moooże w następnym roku. Zrezygnowaliśmy z narożnika na rzecz kanapy, więc zrobi się trochę więcej miejsca. Mogę większy fotel mieć. fajne te Twoje fotele:) ja jeszcze myślę nad http://www.ohoo.pl/szary-fotel-butterfly ( już wiem o co chodzi z tym wklejaniem obrazków ale akurat na tym komputerze nic nie mogę wkleic tylko linki:( co sądzicie o motylu? i lampach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ola jak postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ... zawsze bawiłam się w zapisywanie pliku i dopiero go wklejałam tak robię gdy jest strona z flasza to nie da się kliknąć tak na obrazek - wtedy robię PrintScreen ekranu, wklejam do painta i zapisuję - a potem na forum cieszę się że pomogłam ciut a masz jakieś zdanie na temat fotela? dla mnie za szeroki na bokach... no i za niski - brak podparcia pod głowę kolor piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.04.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ola jak postępy na budowie? Marta nic się nie dzieje, czekamy na forniry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts