Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem nic o laminatach :(

ale mam fotkę dla Ciebie, może Cię zainspirują jakieś:)

017955723b04c620ba7ee8b37350f646.jpg

strona do tych krzeseł tu

ja się zakochałam w tych, tylko ta cena :(

http://ak1.ostkcdn.com/images/products/8927898/Sasha-Grey-Linen-Upholstered-Slope-Leg-Dining-Chairs-Set-of-2-800fbb9d-fd45-4368-95c9-4e48815bcba1_600.jpg

Martuś, wiem ze jesteś teraz bardzo zajęta na finiszu ale mogłabyś mi zrobić zdjęcia tych szafek nad sanitariatami w górnej łazience?

Jus wkleiłaś mi śliczne krzesła,to szare cudne,jak się nazywa?

Co do szafek w górnej nie mam ich jeszcze tylko wnęka jest a szafki będą w maju. Zrobić zdjęcie mimo to? :)

a nie mówiłam ... :(

Wszystkie, ktore mi się podobają są drogie. Z drugiej strony boję się również zamawiać krzesła w ciemno, wolałabym usiąść i sprawdzić czy wygodne.

No coś czuję,że z krzesłami będę miała nawet większy problem niż z kanapą;/

nie wiem, może mi umknęło ( przepraszam :( ) ale jaką w końcu zamówiłaś kanapę? ja też nie kupię krzeseł przez net, obawiam się ze ja przez net kupię co najwyżej poduszki :D, nie lubię i się nie przekonam chyba do takich zakupów

Nie umknęło Ci... ale będziecie mieć niespodziankę:D

jak przyjedzie, to pokażę:)

mój M. w sobotę podjął męską decyzję i liczę,że pod koniec maja będę miała na czym posadzić gości:D

Nie umknęło Ci... ale będziecie mieć niespodziankę:D

jak przyjedzie, to pokażę:)

mój M. w sobotę podjął męską decyzję i liczę,że pod koniec maja będę miała na czym posadzić gości:D

:popcorn::popcorn: ale pamiętasz że rzucam palenie? a do tego ten popcorn :lol2::lol2::lol2::lol2: