martaMarcia 01.04.2015 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Alo alo ktoś coś wie o tych laminatach:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nie mam też nadal pomysłu na stół i krzesła,a w szczególności te drugie stolarz od schodów nie odbiera telefonów,mam nadzieje,że montaż się odbędzie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 01.04.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ... stolarz od schodów nie odbiera telefonów,mam nadzieje,że montaż się odbędzie w tym tygodniu Noż karwasz twarz! Może tak się uwija żeby zdążyć Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 nie wiem nic o laminatach ale mam fotkę dla Ciebie, może Cię zainspirują jakieś strona do tych krzeseł tu ja się zakochałam w tych, tylko ta cena http://ak1.ostkcdn.com/images/products/8927898/Sasha-Grey-Linen-Upholstered-Slope-Leg-Dining-Chairs-Set-of-2-800fbb9d-fd45-4368-95c9-4e48815bcba1_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Martuś, wiem ze jesteś teraz bardzo zajęta na finiszu ale mogłabyś mi zrobić zdjęcia tych szafek nad sanitariatami w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Martuś, wiem ze jesteś teraz bardzo zajęta na finiszu ale mogłabyś mi zrobić zdjęcia tych szafek nad sanitariatami w górnej łazience? Jus wkleiłaś mi śliczne krzesła,to szare cudne,jak się nazywa? Co do szafek w górnej nie mam ich jeszcze tylko wnęka jest a szafki będą w maju. Zrobić zdjęcie mimo to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Noż karwasz twarz! Może tak się uwija żeby zdążyć Trzymaj się! Hehe no uwija się,że hej;)) mam szczęście do stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jus wkleiłaś mi śliczne krzesła,to szare cudne,jak się nazywa? Co do szafek w górnej nie mam ich jeszcze tylko wnęka jest a szafki będą w maju. Zrobić zdjęcie mimo to? nie ale podaj wymiar krzesła są tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 nie ale podaj wymiar krzesła są tu Wnęka jest na grubość zabudowy generitu, chyba koło 20 cm. Wysoka aż do sufitu, a szerokość podam. W dolnej łazience też ta szafka nad geberitem ma podobną głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 fajnie wyglądają takie szafki a pewnie pojemne mimo że płytkie bo szerokie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 fajnie wyglądają takie szafki a pewnie pojemne mimo że płytkie bo szerokie są Tak bardzo pojemne:) w ogóle mam teraz w łazienkach zaplanowane mnóstwo szafek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Właśnie sprawdziłam cenę tych krzeseł... chyba muszę zagrać w lotka... jutro 13 milionów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Właśnie sprawdziłam cenę tych krzeseł... chyba muszę zagrać w lotka... jutro 13 milionów:) a nie mówiłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 a nie mówiłam ... Wszystkie, ktore mi się podobają są drogie. Z drugiej strony boję się również zamawiać krzesła w ciemno, wolałabym usiąść i sprawdzić czy wygodne. No coś czuję,że z krzesłami będę miała nawet większy problem niż z kanapą;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 nie wiem, może mi umknęło ( przepraszam ) ale jaką w końcu zamówiłaś kanapę? ja też nie kupię krzeseł przez net, obawiam się ze ja przez net kupię co najwyżej poduszki , nie lubię i się nie przekonam chyba do takich zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 nie wiem, może mi umknęło ( przepraszam ) ale jaką w końcu zamówiłaś kanapę? ja też nie kupię krzeseł przez net, obawiam się ze ja przez net kupię co najwyżej poduszki , nie lubię i się nie przekonam chyba do takich zakupów Nie umknęło Ci... ale będziecie mieć niespodziankę jak przyjedzie, to pokażę mój M. w sobotę podjął męską decyzję i liczę,że pod koniec maja będę miała na czym posadzić gości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Tomkowa, jesteś tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nie umknęło Ci... ale będziecie mieć niespodziankę jak przyjedzie, to pokażę mój M. w sobotę podjął męską decyzję i liczę,że pod koniec maja będę miała na czym posadzić gości:D :popcorn: ale pamiętasz że rzucam palenie? a do tego ten popcorn :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 {http://imageshack.com/a/img913/1148/HlOJlR.jpg przy biurku Tolomeo http://imageshack.com/a/img538/3179/ifup4j.jpg czy Jielde http://imageshack.com/a/img661/7435/cMMMcO.jpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 :popcorn: ale pamiętasz że rzucam palenie? a do tego ten popcorn :lol2::lol2: Przynajmniej jedna niespodzianka będzie, a nie wszystko takie przewidywalne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts