martaMarcia 01.04.2015 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Martuś, wiem ze jesteś teraz bardzo zajęta na finiszu ale mogłabyś mi zrobić zdjęcia tych szafek nad sanitariatami w górnej łazience? Jus, znalazłam dla Ciebie wymiar szafki - szer. 190 cm:) i takie słabe zdjęcie z boku - lepsze jak pojadę w pt do mieszkania:) http://imageshack.com/a/img537/1599/QpYQyC.jpg w tym tygodniu nie byłam ani razu, a obiecałam Mi,że jej zmierzę łóżko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 mi się ta pierwsza bardziej podoba kanciasta jest bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.04.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jus, znalazłam dla Ciebie wymiar szafki - szer. 190 cm:) i takie słabe zdjęcie z boku - lepsze jak pojadę w pt do mieszkania:) http://imageshack.com/a/img537/1599/QpYQyC.jpg w tym tygodniu nie byłam ani razu, a obiecałam Mi,że jej zmierzę łóżko:rolleyes: podejrzewam że będziemy miały podobne kolory w łazience i może nawet półki jak sie zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.04.2015 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 podejrzewam że będziemy miały podobne kolory w łazience i może nawet półki jak sie zmieszczą To jest wg mnie taka łazienka ponadczasowa:) bardzo przytulna, mimo że póki co jeszcze niezamieszkana:) Będę miała jeszcze oprócz tych półek zabudowę, gdzie będzie pralka i suszarka i słupek, w którym zmieści się kosz na bieliznę oraz szafka na kosmetyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 faktycznie jest niskie... Marta, dałabyś radę zmierzyć odległość pomiędzy dołem belek podtrzymujących stelaż a podłogą? I grubość tych belek? A samo łóżko - piękne... Zresztą wiesz, co o nim myślę Mi,jeśli dobrze zrozumiałam co mialam zmierzyć,to miedzy dołem a belką to 8 cm a belka ma wysokość 23,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomkowa, jesteś tu? Melduję, że dziś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Melduję, że dziś jestem O jak dobrze, bo już myślałam,że nie wpadniesz do mnie:o Tomkowa powiedz proszę czy u Ciebie w górnej łazienkce szafki są z forniru dębowego? i zdradź czy masz już wizki sypialni? pochwalisz się (chociaż na pw:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak mogłaś tak myśleć??!! Tak, fronty szafek są z forniru dębowego. Dąb zwykły, klasyczny. Nawet wolałabym, żeby był bardziej usłojony, ale stolarz był bardzo z siebie dumny, że zrobił je z jednego wielkiego kawałka, żeby wszystkie były jednakowe, takiego, który jemu najbardziej się podobał Wizki będę miała może jutro :wiggle:Marta, moja sypialnia będzie w całości na bazie meblowej, którą już mam, więc nie będzie jakimś "dizajnerskim fajerwerkiem" Mimo to, będzie mnie w niej czekać mała rewolucja Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tak, fronty szafek są z forniru dębowego. Dąb zwykły, klasyczny. Nawet wolałabym, żeby był bardziej usłojony, ale stolarz był bardzo z siebie dumny, że zrobił je z jednego wielkiego kawałka, żeby wszystkie były jednakowe, takiego, który jemu najbardziej się podobał Wizki będę miała może jutro :wiggle:Marta, moja sypialnia będzie w całości na bazie meblowej, którą już mam, więc nie będzie jakimś "dizajnerskim fajerwerkiem" Mimo to, będzie mnie w niej czekać mała rewolucja właśnie bardzo mi się te fronty podobają, a będę potrzebowała jeszcze do korytarza na górze szafkę i pomyślałam właśnie o takim fornirze:) a co do sypialni, to i tak na pewno będzie fajnie:) ciekawa jestem co tam planujesz zmieniać Jak mogłaś tak myśleć??!! U mnie ostatnio tak mało się dzieje, a wokół tyle ciekawych wątków:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dzieje się dużo, tylko mało pokazujesz Czekam niecierpliwie na Twoją sofę No i Tolomeo będzie nad biurkiem czy Jielde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dzieje się dużo, tylko mało pokazujesz Czekam niecierpliwie na Twoją sofę No i Tolomeo będzie nad biurkiem czy Jielde? a właśnie nie wiem... mam sporo czasu do namysłu, bo zakup będzie pewnie za pół roku tak myślę , a co wg Ciebie bardziej pasuje? Tomcia, a pokazuję, tzn. jutro pokażę ; SCHODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.04.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomcia, a pokazuję, tzn. jutro pokażę ; SCHODY ooo jak super, znaczy robią sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomcia, a pokazuję, tzn. jutro pokażę ; SCHODY http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 a właśnie nie wiem... mam sporo czasu do namysłu, bo zakup będzie pewnie za pół roku tak myślę , a co wg Ciebie bardziej pasuje? Zarówno jedna, jak i druga będą wyglądały świetnie A Jielde kupowałaś z jakim przeznaczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif Taaaak:) jutro o 8 rano rozpoczyna się montaż mam lekkie schizo,że będą nieładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 [ATTACH=CONFIG]311266[/ATTACH] dziękuję Martusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Taaaak:) jutro o 8 rano rozpoczyna się montaż mam lekkie schizo,że będą nieładne... Martuś uwielbiamy Twój wątek i Ciebie ( ja na pewno ) i kibicuję schodom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Martuś uwielbiamy Twój wątek i Ciebie ( ja na pewno ) i kibicuję schodom dziękuję jutro dam znać na pewno:D o 8 start i ma im to zająć około 6 godzin jakby mnie długo nie było, to znaczy,że mój koszmar się spełnił i są rude zamiast bielonych http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gif: a wtedy a wtedy pan stolarz będzie biedny http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.04.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Martuś uwielbiamy Twój wątek i Ciebie ( ja na pewno ) i kibicuję schodom Ja też zaglądam. Nie jestem w stanie oczywiście przeczytać całości ale widziałam sypialnię i jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts