Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

Martuś, wiem ze jesteś teraz bardzo zajęta na finiszu ale mogłabyś mi zrobić zdjęcia tych szafek nad sanitariatami w górnej łazience?

Jus, znalazłam dla Ciebie wymiar szafki - szer. 190 cm:)

i takie słabe zdjęcie z boku - lepsze jak pojadę w pt do mieszkania:)

http://imageshack.com/a/img537/1599/QpYQyC.jpg

w tym tygodniu nie byłam ani razu, a obiecałam Mi,że jej zmierzę łóżko:rolleyes:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jus, znalazłam dla Ciebie wymiar szafki - szer. 190 cm:)

i takie słabe zdjęcie z boku - lepsze jak pojadę w pt do mieszkania:)

http://imageshack.com/a/img537/1599/QpYQyC.jpg

w tym tygodniu nie byłam ani razu, a obiecałam Mi,że jej zmierzę łóżko:rolleyes:

podejrzewam że będziemy miały podobne kolory w łazience :D i może nawet półki jak sie zmieszczą :D

podejrzewam że będziemy miały podobne kolory w łazience :D i może nawet półki jak sie zmieszczą :D

To jest wg mnie taka łazienka ponadczasowa:)

bardzo przytulna, mimo że póki co jeszcze niezamieszkana:)

Będę miała jeszcze oprócz tych półek zabudowę, gdzie będzie pralka i suszarka i słupek, w którym zmieści się kosz na bieliznę oraz szafka na kosmetyki:)

faktycznie jest niskie... Marta, dałabyś radę zmierzyć odległość pomiędzy dołem belek podtrzymujących stelaż a podłogą? I grubość tych belek?

A samo łóżko - piękne... Zresztą wiesz, co o nim myślę :p

Mi,jeśli dobrze zrozumiałam co mialam zmierzyć,to miedzy dołem a belką to 8 cm a belka ma wysokość 23,5 cm.

Melduję, że dziś jestem :D

O jak dobrze, bo już myślałam,że nie wpadniesz do mnie:o

Tomkowa powiedz proszę czy u Ciebie w górnej łazienkce szafki są z forniru dębowego?

i zdradź czy masz już wizki sypialni? pochwalisz się (chociaż na pw:rolleyes:)

Jak mogłaś tak myśleć??!! :o

Tak, fronty szafek są z forniru dębowego. Dąb zwykły, klasyczny. Nawet wolałabym, żeby był bardziej usłojony, ale stolarz był bardzo z siebie dumny, że zrobił je z jednego wielkiego kawałka, żeby wszystkie były jednakowe, takiego, który jemu najbardziej się podobał ;)

Wizki będę miała może jutro :wiggle:Marta, moja sypialnia będzie w całości na bazie meblowej, którą już mam, więc nie będzie jakimś "dizajnerskim fajerwerkiem" :D Mimo to, będzie mnie w niej czekać mała rewolucja :)

Edytowane przez Tomkowa

Tak, fronty szafek są z forniru dębowego. Dąb zwykły, klasyczny. Nawet wolałabym, żeby był bardziej usłojony, ale stolarz był bardzo z siebie dumny, że zrobił je z jednego wielkiego kawałka, żeby wszystkie były jednakowe, takiego, który jemu najbardziej się podobał ;)

Wizki będę miała może jutro :wiggle:Marta, moja sypialnia będzie w całości na bazie meblowej, którą już mam, więc nie będzie jakimś "dizajnerskim fajerwerkiem" :D Mimo to, będzie mnie w niej czekać mała rewolucja :)

właśnie bardzo mi się te fronty podobają, a będę potrzebowała jeszcze do korytarza na górze szafkę i pomyślałam właśnie o takim fornirze:)

a co do sypialni, to i tak na pewno będzie fajnie:) ciekawa jestem co tam planujesz zmieniać

:rolleyes:

Jak mogłaś tak myśleć??!! :o

U mnie ostatnio tak mało się dzieje, a wokół tyle ciekawych wątków:yes:

Dzieje się dużo, tylko mało pokazujesz :p Czekam niecierpliwie na Twoją sofę :)

No i Tolomeo będzie nad biurkiem czy Jielde?

a właśnie nie wiem... mam sporo czasu do namysłu, bo zakup będzie pewnie za pół roku tak myślę :rolleyes:, a co wg Ciebie bardziej pasuje?

Tomcia, a pokazuję, tzn. jutro pokażę ; SCHODY :wiggle:

Martuś uwielbiamy Twój wątek i Ciebie :) ( ja na pewno :D ) i kibicuję schodom :D

:wiggle: dziękuję :hug:

jutro dam znać na pewno:D

o 8 start i ma im to zająć około 6 godzin :popcorn:

jakby mnie długo nie było, to znaczy,że mój koszmar się spełnił i są rude zamiast bielonych http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gif: a wtedy a wtedy pan stolarz będzie biedny http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif