martaMarcia 02.04.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Waniliana witam ja też do Ciebie zaglądam, ale wątek tak szybko biegnie, że też nie ogarniam wszystkiego. Jak już się po świętach przeprowadzę, to obiecuję nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dotarły dziś do mnie zamówione niedawno pojemnikimam duży, średni i mały i na żywo super:)http://imageshack.com/a/img661/6592/0QQ6PF.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 dziękuję jutro dam znać na pewno:D o 8 start i ma im to zająć około 6 godzin jakby mnie długo nie było, to znaczy,że mój koszmar się spełnił i są rude zamiast bielonych http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gif: a wtedy a wtedy pan stolarz będzie biedny http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Maaaaaaarta, będę pięęęęęęęęęęęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Dotarły dziś do mnie zamówione niedawno pojemniki mam duży, średni i mały i na żywo super:) O jakie ładne. Jaki masz na nie plan? (do mnie dotarły dziś młynki Menu i cieszę się jak dzieciak ) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 O jakie ładne. Jaki masz na nie plan? (do mnie dotarły dziś młynki Menu i cieszę się jak dzieciak ) O wow!!! Boskie te młynki, też chcę jaki masz kolor? co do pojemników, to jeszcze nie wiem, za małe na mąkę, ale już np. na sól ten średni mógłby być. Czekam jeszcze na dwa inne i wtedy rozplanuję czeka mnie jeszcze dużo zakupów kuchennych, w obecnym mieszkaniu mam taką starą i brzydką kuchnię,że jakoś nigdy nie miałam weny,żeby kupować ładne naczynia, przydasie i gadżeciki:) teraz to się zmieni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 O wow!!! Boskie te młynki, też chcę jaki masz kolor? co do pojemników, to jeszcze nie wiem, za małe na mąkę, ale już np. na sól ten średni mógłby być. Czekam jeszcze na dwa inne i wtedy rozplanuję czeka mnie jeszcze dużo zakupów kuchennych, w obecnym mieszkaniu mam taką starą i brzydką kuchnię,że jakoś nigdy nie miałam weny,żeby kupować ładne naczynia, przydasie i gadżeciki:) teraz to się zmieni:wiggle: uwielbiam takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Upolowałam ostatnio na WW, jasno-szary i antracytowy z metalowym dekielkiem: Teraz poluję na Twój czarny dozownik do mydła. Miałam go w koszyku tego dnia, co Ty kupiłaś, ale ponieważ potrzebuję trzech, musiałam się wstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ja już chce zamieszkać, złapać oddech finansowy i też tak kupować http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 :bash::bash::bash::bash::bash::bash: Niestety moje przeczucia się spełniły, schody wracają do stolarni:( taka jestem wściekła,że nawet pisać mi się nie chce o tym wszystkim :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.04.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 kolor nie ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 :bash::bash::bash::bash::bash::bash: Niestety moje przeczucia się spełniły, schody wracają do stolarni:( taka jestem wściekła,że nawet pisać mi się nie chce o tym wszystkim :( :hug: co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 :bash::bash::bash::bash::bash::bash: Niestety moje przeczucia się spełniły, schody wracają do stolarni:( taka jestem wściekła,że nawet pisać mi się nie chce o tym wszystkim :( co sie stało, co z nimi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 03.04.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Martusia napisz koniecznie co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.04.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 :bash::bash::bash::bash::bash::bash: Niestety moje przeczucia się spełniły, schody wracają do stolarni:( taka jestem wściekła,że nawet pisać mi się nie chce o tym wszystkim :( O nieeee Długo trzeba czekać na poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Szlag by to trafił Marta, wiem, że żadne słowa Cię nie uspokoją, bo sama przeżywałam to samo. W końcu sama poolejowałam swoje schody i są okej. Natomiast drzwi, ten sam stolarz, zabierał 4 razy do poprawek. Żeby go nie udusić, powstrzymywało mnie to, że prace były już za bardzo zaawansowane i nikty by nie chciał tego poprawiać Nie martw się, tak to z tymi "fachowcami" jest. Obniż mu wynagrodzenie za straty moralne i pozostałe. Twarda bądź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cześć Dziewczynki, dopiero teraz jestem, bo przyznam szczerze, że rano byłam tak wkurzona, że musiałabym tu nabluzgać,a szkoda psuć atmosferę przedświąteczną... mój M. pojechał rano otworzyć mieszkanie stolarzom, jak mi relacjonował, już w ich samochodzie zauważył,że barierka jest fatalna - przypomnę,że zdecydowaliśmy się na czarną malowaną proszkowo. Była pomalowana, a owszem, ale pędzlem, nierówna, ze śladami włosia i odpryskami. Kazał jej nawet nie wnosić na górę. Najlepsze było jednak przed nami... zamówiliśmy schody dywanowe, bielone, szczotkowane z białym policzkiem, na wzór tych u Jazzy ostatecznie zdecydowaliśmy się na lakier mat. Okazało się,że owszem lekko bielone są, ale absolutnie nie są szczotkowane. M. od razu zadzwonił do stolarza - szefa (na miejscu byli tylko pracownicy) i zapytał dlaczego schody nie są szczotkowane. Na co usłyszał odpowiedź : no była rozmowa, że mają być, ale nigdzie tego nie zapisaliśmy, a teraz już nic się z tym nie da zrobić. Jak M. zadzwonił do mnie, to momentalnie szlag mnie trafił, bo dokłądnie wyjaśnialiśmy o jaki efekt nam chodzi, chyba z 5 próbek naszej drewnianej podłogi zostawialiśmy. Podłogę mamy szczotkowaną lekko i panel na górze też ma strukturę na wzór szczotkowania. Stolarz doskonale o tym wiedział. DODATKOWO dopilnowałam,żeby wszystkie istotne cechy schodów były opisane w umowie. Od razu wzięłam umowę i jak byk : bielone, dywanowe, szczotkowane. M. jeszcze raz do niego zadzwonił i nagle okazało się,że jednak da się to zrobić... schody wróciły do stolarni. A my zamiast we wtorek spać pierwszą noc u siebie nadal będziemy radośnie hasać po drabinie! Przepraszam, że ja zamiast o mazurkach, babkach i jajkach Wam tu smęcę...ale komu mam się wyżalić, jak nie Wam;)? już mi trochę nerwy opadły, ale rano to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Marta nie jest tak źle Tak się bałaś, że one będą rude, a one rude nie są!!! Będą piękne, zobaczysz, tylko trochę dłużej to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Marta nie jest tak źle Tak się bałaś, że one będą rude, a one rude nie są!!! Będą piękne, zobaczysz, tylko trochę dłużej to potrwa Tomcia,jakby były rude,to doszłoby do rękoczynów a jest nie za dobrze,ale oszczędzę Wam zdjęć tym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jak to, nie zobaczymy?? To jak później będziemy miały porównanie?? Pokaż, będzie Ci jeszcze lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 No to skoro uznałaś, że jednak nie będzie fotek, to może zajmę Ci głowę czym innym Może to być np. moja sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts