martaMarcia 03.04.2015 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Aniu tak tak tak:) chcę chcę chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jak to, nie zobaczymy?? To jak później będziemy miały porównanie?? Pokaż, będzie Ci jeszcze lżej Nawet mi się ich nie chce zgrywać, żeby się już nie denerwować. We wtorek mamy pojechać zobaczyć jak to szczotkują a może w czwartek montaż ... oby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Wszystko będzie dobrze Sprawę sypialni muszę poprzedzić małym wstępem To jest pierwsze pomieszczenie w domu, które wykończyliśmy. Sami Od niego zaczęliśmy. Inaczej niż wszyscy, bo w większości przypadków zaczyna się od parteru, a górę zostawia na później. Ja postanowiłam odwrotnie, bo obawiałam się, że zostawiona na kiedyś góra nie doczeka się wykończenia. Czekał parter Sypialnia to pokój na użytkowym poddaszu, w którym obecnie skosy po obu stronach są zabudowane szafami wnękowymi. Są one w kolorze sosno-olchy, czy czegoś podobnego Ściany pokrywa tapeta i są w fatalnym stanie. Cała aranżacja opiera się na meblach, dywanie i żyrandolu, które mam tam obecnie. Mogę ewentualnie wymienić drewniane komody na białe Mam dwie opcje do wyboru: rozebranie jednej zabudowy lub pozostawienie obu. W każdej z opcji muszę przemalować zabudowę na biało. Tak jest teraz: [ATTACH=CONFIG]311383[/ATTACH] A tak mogłoby być [ATTACH=CONFIG]311385[/ATTACH] lub z białymi komodami: [ATTACH=CONFIG]311384[/ATTACH] Jeżeli nie rozbiorę zabudowy, wyglądałoby to tak: [ATTACH=CONFIG]311386[/ATTACH] No i co Ty byś zrobiła na moim miejscu? Edytowane 3 Maja 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Druga strona sypialni: [ATTACH=CONFIG]311387[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311388[/ATTACH] Edytowane 3 Maja 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Wszystko będzie dobrze Sprawę sypialni muszę poprzedzić małym wstępem To jest pierwsze pomieszczenie w domu, które wykończyliśmy. Sami Od niego zaczęliśmy. Inaczej niż wszyscy, bo w większości przypadków zaczyna się od parteru, a górę zostawia na później. Ja postanowiłam odwrotnie, bo obawiałam się, że zostawiona na kiedyś góra nie doczeka się wykończenia. Czekał parter Sypialnia to pokój na użytkowym poddaszu, w którym obecnie skosy po obu stronach są zabudowane szafami wnękowymi. Są one w kolorze sosno-olchy, czy czegoś podobnego Ściany pokrywa tapeta i są w fatalnym stanie. Cała aranżacja opiera się na meblach, dywanie i żyrandolu, które mam tam obecnie. Mogę ewentualnie wymienić drewniane komody na białe Mam dwie opcje do wyboru: rozebranie jednej zabudowy lub pozostawienie obu. W każdej z opcji muszę przemalować zabudowę na biało. Tak jest teraz: [ATTACH=CONFIG]311383[/ATTACH] A tak mogłoby być [ATTACH=CONFIG]311385[/ATTACH] lub z białymi komodami: [ATTACH=CONFIG]311384[/ATTACH] Jeżeli nie rozbiorę zabudowy, wyglądałoby to tak: [ATTACH=CONFIG]311386[/ATTACH] No i co Ty byś zrobiła na moim miejscu? Tomcia, na pewno bym nie rozbierałą zabudowy, bo ona mi się podoba, jest klasyczna, powiem więcej mi się ona podoba nawet w tym kolorze, w którym jest. Czy bierzesz pod uwagę zostawienie jej i nie malowanie? Ewentualnie pomalowanie i wtedy bym się chyba zdecydowała na białe komody. A w ogóle całość wygląda bardzo dobrze, po Twoim wstępie to spodziewałam się naprawdę czegoś innego. Dziewczyno chyba Ci wyślę zdjęcie mojego klasyczneho wnętrza:D edit: ja bym chyba zamiast zabudowy, to prędzej toaletkę przemalowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Chyba czuję psychiczną potrzebę pomalowania jej 15 lat na nią patrzę i marzy mi się odmiana Ale oczywiście opcja pozostawienia jej tak, jak jest istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Martuś, całe szczęście ze wszystko tak wcześnie zauważyliście, ale w ogóle to jest szczyt jacy Ci wykonawcy są bezczelni!!!! ręce opadają jak traktują klientów, nie potrafię sobie tego wytłumaczyć a teraz kończymy porządki, robimy pisanki i się relaksujemy Aniu, mogę też się wypowiedzieć ? wizualnie najbardziej podoba mi sie wersja z łóżkiem pod oknami Fajnie chyba byłoby patrzeć w gwiazdy przed zaśnięciem ale.... nie lubię słońca rano.... lubię długo spać a słońce mnie budzi, wiec to zależałoby od stron świata jeśli chodzi o mnie chyba że z pozycji leżącej można opuścić rolety . Jeśli chodzi o kolory to z fornirowymi meblami ale szafeczki nocne wyższe jak w białej wersji A tak w ogóle to też mam toaletkę w sypialni edit, nie widziałam dalszych zdjęć i zdaje sie że masz ogromną tą sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jedyne co przemawia za rozebraniem jednej zabudowy, to położenie łóżka, bo chyba byłoby lepiej gdyby stało pod skosem pod oknami dachowymi? Super wygląda wtedy ta ścianka pomalowana na ciemnoniebieski. a dużo się mieści rzeczy w tych zabudowach? podejrzewam,że wygodniej jest je jednak zostawić. hmm sama nie wiem:) taki ze mnie doradca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zabudowy mają 4 metry długości każda. Sypialnia ma 20 m kw. Rozebranie niższej zabudowy wiąże się nieodłącznie z wielką selekcją zasobów To, co by zostało przeniosłabym do dorobionych półek w wysokiej zabudowie. Justynka, jak dobrze, że jesteś Okna dachowe są od południa, więc latem słoneczko budzi, owszem Po prostu po sesji podziwiania gwiazd i Księżyca rolety będą zaciągane A propos: jutro pełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Witam się i ja. Na razie zerknęłam na sypialnie gospodyni podoba mi się. Aniu ja albo przemalowałam bym zabudowę na niebiesko, tą za łózkiem tak jak ściany i zostawiła częściowo albo nawet tak pokombinowała z wezgłowiem aby to razem spróbować pogodzić tylko nie wiem jeszcze dokładnie jak,likwidowac całej zabudowy szkoda ale widzi mi się niebieska,ale operowanie słońca jak napisała Justyna ważne.Reszta mebli biała,wersja z łóżkiem pod oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Martuś, całe szczęście ze wszystko tak wcześnie zauważyliście, ale w ogóle to jest szczyt jacy Ci wykonawcy są bezczelni!!!! ręce opadają jak traktują klientów, nie potrafię sobie tego wytłumaczyć Justynko, właśnie z tego wszystkiego jego lekceważące zachowanie było najgorsze. W stylu: wiem,że miałam zrobić, ale nie macie tego w umowie, to się pocałujcie w d... a na jego nieszczęście jednak mieliśmy:) w przeciwnym wypadku na bank by nie naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zabudowy mają 4 metry długości każda. Sypialnia ma 20 m kw. Rozebranie niższej zabudowy wiąże się nieodłącznie z wielką selekcją zasobów To, co by zostało przeniosłabym do dorobionych półek w wysokiej zabudowie. Justynka, jak dobrze, że jesteś Okna dachowe są od południa, więc latem słoneczko budzi, owszem Po prostu po sesji podziwiania gwiazd i Księżyca rolety będą zaciągane A propos: jutro pełnia też zdjęć drugiej strony nie widziałąm, to wielkie sypialniszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 edit: ja bym chyba zamiast zabudowy, to prędzej toaletkę przemalowała. O to, to. To była moja pierwsza myśl, ale Agnieszka stwierdziła, że absolutnie nie. A ja się jej przeważnie słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Witam się i ja. Witam bardzo serdecznie Tomkowa przyciągnęłąś mi gości:) jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 O to, to. To była moja pierwsza myśl, ale Agnieszka stwierdziła, że absolutnie nie. A ja się jej przeważnie słucham Hehe no ciekawi mnie dlaczego nie? pewnie jest w tym jakiś sens, w końcu to ona jest tu profesjonalistką mi też kazała kilka rzeczy zmienić, ale na zmiany było za późno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Justynko, właśnie z tego wszystkiego jego lekceważące zachowanie było najgorsze. W stylu: wiem,że miałam zrobić, ale nie macie tego w umowie, to się pocałujcie w d... a na jego nieszczęście jednak mieliśmy:) w przeciwnym wypadku na bank by nie naprawił. wiem że są święta ale co za cham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Witam się i ja. Na razie zerknęłam na sypialnie gospodyni podoba mi się. Aniu ja albo przemalowałam bym zabudowę na niebiesko, tą za łózkiem tak jak ściany i zostawiła częściowo albo nawet tak pokombinowała z wezgłowiem aby to razem spróbować pogodzić tylko nie wiem jeszcze dokładnie jak,likwidowac całej zabudowy szkoda ale widzi mi się niebieska,ale operowanie słońca jak napisała Justyna ważne.Reszta mebli biała,wersja z łóżkiem pod oknami. Jeżeli nie rozbiorę zabudowy i postawię pod oknami łóżko, to i tak z dwóch środkowych szafek korzystać nie będę mogła. Szafeczki nocne też wtedy odpadają. Wysunięcie łóżka bardziej na środek pokoju też jest nie bardzo.. W wersji łóżka pod oknami granatowa jest tylko ściana za łóżkiem i komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zabudowy mają 4 metry długości każda. Sypialnia ma 20 m kw. Rozebranie niższej zabudowy wiąże się nieodłącznie z wielką selekcją zasobów To, co by zostało przeniosłabym do dorobionych półek w wysokiej zabudowie. Justynka, jak dobrze, że jesteś Okna dachowe są od południa, więc latem słoneczko budzi, owszem Po prostu po sesji podziwiania gwiazd i Księżyca rolety będą zaciągane A propos: jutro pełnia widzę ze mimo wszystko ciągnie Cię ku wersji łóżka pod oknami wygląda to ładnie i romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 widzę ze mimo wszystko ciągnie Cię ku wersji łóżka pod oknami wygląda to ładnie i romantycznie czyli w głębi serca decyzja już podjęta:) wg mnie dwie zabudowy to wersja bardziej praktyczna, a łóżko pod oknem to wersja ładniejsza. Wtedy jest tak jakoś sumetrycznie i jak już mówiłam bardzo mi się ta pomalowana ściana podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Hehe no ciekawi mnie dlaczego nie? pewnie jest w tym jakiś sens, w końcu to ona jest tu profesjonalistką Chyba ta toaletka jest ładna taka, jaka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts