Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciągnie mnie do wersji z łóżkiem pod oknami, ale boję się całej tej operacji. W tej chwili też widzę niebo z głową na poduszce :)

Pozostawienie zabudowy odejmie mi kłopot z pomieszczeniem rzeczy i nie będzie marnotrawstwem kiedyś wydanych pieniędzy. Nie wiem, nie wiem..

a może będzie pretekstem do wyrzucenia niepotrzebnych przydasi :D

Jak to? U mnie widać ;) A teraz?

[ATTACH=CONFIG]311397[/ATTACH]

Tak.

Wysoka zabudowa za białymi drzwiami, to tak jak garderoba półki tam są ?

Łatwiej,zrezygnować z zabudowy za łóżkiem,a jeżeli ta głębia nie ma zabudowy to wystarczy wykorzystać elementy tej podokiennej.

Ta "głębia" to szafa pod skosem pełna relingów z ubraniami :lol2: Zabudowa pod oknami połaciowymi to szuflady i półki. Tam są ubrania, które nie muszą wisieć ;) Gdybym to zlikwidowała, to w "głębi" musiałabym dorobić półki na te właśnie ubrania. Tzn. na ich część, która się z czystki ostanie :) Półki w wysokiej zabudowie mogłabym zrobić z płyt z demontażu niskiej ;)

Jak to? U mnie widać ;) A teraz?

[ATTACH=CONFIG]311397[/ATTACH]

jest fajna ale ja bym ją pobieliła, wybieliła czy jak tam to się zwie ( nie znam się na tym zupełnie) tak aby te słoje były jednak widoczne a kolor trochę wyjaśniał

i znowu masz fajne poduszki! hihi

jest fajna ale ja bym ją pobieliła, wybieliła czy jak tam to się zwie ( nie znam się na tym zupełnie) tak aby te słoje były jednak widoczne a kolor trochę wyjaśniał

i znowu masz fajne poduszki! hihi

ona ma super klimat, ale pobielona dostałaby drugie życie:)

tak więc dalej za pomalowaniem toaletki:)

Justynka, ja też się na tym nie znam, więc wolę się za to nie brać ;) Zdecydowanie łatwiej mi będzie pomalować proste fronty zabudowy. Ale kto wie? Może się skuszę? Tyle, że ja nie za bardzo lubię takie meble podchodzące pod shabby. Może jedna warstwa farby kredowej by ją odmieniła na lepsze? ;)

Justynka, ja też się na tym nie znam, więc wolę się za to nie brać ;) Zdecydowanie łatwiej mi będzie pomalować proste fronty zabudowy. Ale kto wie? Może się skuszę? Tyle, że ja nie za bardzo lubię takie meble podchodzące pod shabby. Może jedna warstwa farby kredowej by ją odmieniła na lepsze? ;)

To może kompromis pobielić fronty a zostawić blat,albo chociaż samą ramę z lustra, jasna tapicerka na taboret.