Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Martuś;) no i widzisz jestem i zamiast o Twoich cudnych wnętrzach (aż muszę sobie na spokojnie pootwierać wszystkie opisane strony - sypialnia jest absolutnie cudowna!!) to będzie teraz o sypialni Tomkowej;):

czy mogłabyś Anulko wrzucić jakiś rzut tego pokoju? Prawda, że przebiegłam wzrokiem te kilka stron, ale nie mogę tej sypialni ogarnąć - czy teraz łóżko stoi węzgłowiem do drzwi wejściowych? Zabudowy są po 4m na obu ścianach? Razem 8m?

Co do kolorów - biel, niebieski ślicznie korespondują z czernią łóżka. Zabudowy przemalowałabym, żeby wtopić je bardziej w ścianę. Jeśli jest możliwość, to rozebrałabym jedną i przestawiła łóżko (może być pod okna, jak lubisz) - osobiście nie mogłabym spać mając drzwi wejściowe za głową;) Toaletka jest bardzo klimatyczna - gdyby całe wnętrze zostawić konsekwentnie białe/niebieskie/dodatki czarne to mogłaby nawet zostać w oryginalnym kolorze. Ale u Ciebie drzwi też są w brązie - dlatego toaletkę też bym przemalowała i wrzuciła ją na tle granatowej ściany:)

Ale to takie gdybanie niestety - bo nie ogarniam w wyobraźni całej sypialni;)

Marta, buc straszliwy. Dama z Ciebie, że go nie odstrzeliłaś :lol2:

Ciągnie mnie do wersji z łóżkiem pod oknami, ale boję się całej tej operacji. W tej chwili też widzę niebo z głową na poduszce :)

Pozostawienie zabudowy odejmie mi kłopot z pomieszczeniem rzeczy i nie będzie marnotrawstwa kiedyś wydanych pieniędzy. Nie wiem, nie wiem..

Justyna, to byłaby totalna czystka! :) 4 metry szafek głębokich na 70 cm :D

Czyli zgodnie twierdzicie, że kwalifikuje się ten swarzędzowki dąb do przemalowania? :D A co z zabudową??

Tomkowa, fajny projekt :)

Zdecydowanie jestem za wywaleniem zabudowy :) Skoro mąż się cieszy, że będzie mniej ubrań, to znaczy, że większości nie potrzebujecie :p Ile z tych rzeczy faktycznie potrzebujesz, a ile leży na wszelki wypadek, który się nigdy nie zdarzy?

I posłuchałabym Agnieszki i nie malowała toaletki - dodałabym białe komody i stoliczki.

Tomkowa - piękna sypialnia:)

Oczywiście, że wywaliłabym niską zabudowę i wstawiła w to miejsce łóżko:D

Jeśli zostawisz toaletkę oryginalną to dobrałabym brązowe komody (całość fajnie gra z fotelem). Jedynie wysoka zabudowa biała

Jeśli przemalujesz toaletkę na biało, to dałabym białe komody i granatowy fotel z beżowymi poduchami:D. Wysoka zabudowa biała.

Tomkowa - piękna sypialnia:)

Oczywiście, że wywaliłabym niską zabudowę i wstawiła w to miejsce łóżko:D

Jeśli zostawisz toaletkę oryginalną to dobrałabym brązowe komody (całość fajnie gra z fotelem). Jedynie wysoka zabudowa biała

Jeśli przemalujesz toaletkę na biało, to dałabym białe komody i granatowy fotel z beżowymi poduchami:D. Wysoka zabudowa biała.

Zgadzam się ze wszystkim,tylko na jaki kolor zmienić tą czerwoną tapicerkę?

Jeśli zostanie brązowa, to dałabym jasną, białą, beżową, a może błękitną;) Albo czarną

Jeśli toaletka będzie biała to dałabym czarne siedzisko:)

Cześć Aniu,witam w moich skromnych progach :hug:

zgadzam się z tym co piszesz;) Jak my Tomkową "urządzimy" :stirthepot::stirthepot:

Dzięki, kochane jesteście :hug:

Wszystkie kolory sypialni biorą się z kolorów na dywanie: granat, bordowo-czerwony, beżowy.

Aniu, czyli do pozostawionej w oryginale toaletki ta wersja (te wszystkie meble mam)?:

[ATTACH=CONFIG]311432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311434[/ATTACH]

Ej, czemu nie bordowe siedzisko przy toaletce? Przecież pasuje do poduszki :D

Edytowane przez Tomkowa

Dzięki, kochane jesteście :hug:

Wszystkie kolory sypialni biorą się z kolorów na dywanie: granat, bordowo-czerwony, beżowy.

Aniu, czyli do pozostawionej w oryginale toaletki ta wersja (te wszystkie meble mam)?:

[ATTACH=CONFIG]311432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311434[/ATTACH]

Ej, czemu nie bordowe siedzisko przy toaletce? Przecież pasuje do poduszki :D

Powiem tak,że nie zauważyłam dywanu, a raczej tego koloru czerwonego na nim.

Może do tego czerwony fotel,bo reszta bardzo mi pasuje.

Ten fotel jaki ma teraz kolor bo nie chcę zamieszać teraz znowu