Tomkowa 03.04.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czyli zgodnie twierdzicie, że kwalifikuje się ten swarzędzowki dąb do przemalowania? A co z zabudową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czyli zgodnie twierdzicie, że kwalifikuje się ten swarzędzowki dąb do przemalowania? A co z zabudową?? Zabudowy bym już nie malowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czyli wszystko odwrotnie do wykonanego projektu Likwidować niską zabudowę pod oknami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Likwidować niską zabudowę pod oknami? spytaj Pestki o to bielenie, to jest jej konik chyba likwidować a męża spytasz o zdanie :rotfl::rotfl: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Mąż jest za likwidacją I ucieszył się, że będzie mniej ubrań w chałupie Justynka, zajrzyj do TEGO wątku, tam jest mistrzyni malowania mebli http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 No to jedna zlikwidujcie, łóżko pod oknami (ach te widoki przed zaśnięciem), toaletkę farbą kredową i będzie git:) a co to za dywan? Twój czy do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 cześć Martuś no i widzisz jestem i zamiast o Twoich cudnych wnętrzach (aż muszę sobie na spokojnie pootwierać wszystkie opisane strony - sypialnia jest absolutnie cudowna!!) to będzie teraz o sypialni Tomkowej;): czy mogłabyś Anulko wrzucić jakiś rzut tego pokoju? Prawda, że przebiegłam wzrokiem te kilka stron, ale nie mogę tej sypialni ogarnąć - czy teraz łóżko stoi węzgłowiem do drzwi wejściowych? Zabudowy są po 4m na obu ścianach? Razem 8m? Co do kolorów - biel, niebieski ślicznie korespondują z czernią łóżka. Zabudowy przemalowałabym, żeby wtopić je bardziej w ścianę. Jeśli jest możliwość, to rozebrałabym jedną i przestawiła łóżko (może być pod okna, jak lubisz) - osobiście nie mogłabym spać mając drzwi wejściowe za głową Toaletka jest bardzo klimatyczna - gdyby całe wnętrze zostawić konsekwentnie białe/niebieskie/dodatki czarne to mogłaby nawet zostać w oryginalnym kolorze. Ale u Ciebie drzwi też są w brązie - dlatego toaletkę też bym przemalowała i wrzuciła ją na tle granatowej ściany:) Ale to takie gdybanie niestety - bo nie ogarniam w wyobraźni całej sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 No to jedna zlikwidujcie, łóżko pod oknami (ach te widoki przed zaśnięciem), toaletkę farbą kredową i będzie git:) a co to za dywan? Twój czy do kupienia? Trudno było odwzorować mój dywan, więc na wizkach jest w niemal identycznej wersji kolorystycznej. Mój jest bardziej "perski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.04.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Marta, buc straszliwy. Dama z Ciebie, że go nie odstrzeliłaś Ciągnie mnie do wersji z łóżkiem pod oknami, ale boję się całej tej operacji. W tej chwili też widzę niebo z głową na poduszce Pozostawienie zabudowy odejmie mi kłopot z pomieszczeniem rzeczy i nie będzie marnotrawstwa kiedyś wydanych pieniędzy. Nie wiem, nie wiem.. Justyna, to byłaby totalna czystka! 4 metry szafek głębokich na 70 cm Czyli zgodnie twierdzicie, że kwalifikuje się ten swarzędzowki dąb do przemalowania? A co z zabudową?? Tomkowa, fajny projekt Zdecydowanie jestem za wywaleniem zabudowy Skoro mąż się cieszy, że będzie mniej ubrań, to znaczy, że większości nie potrzebujecie Ile z tych rzeczy faktycznie potrzebujesz, a ile leży na wszelki wypadek, który się nigdy nie zdarzy? I posłuchałabym Agnieszki i nie malowała toaletki - dodałabym białe komody i stoliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zabudowy bym już nie malowała:) Ja też,przecież zmieni formę na półki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ana, oto rzut sypialni mi_mała, chyba jestem tego, co piszesz, najbliższa Bejaro, zabudowy są na dwóch ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Nie potrzeba malować niskiej-a pomalować wysoką na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Nie potrzeba malować niskiej-a pomalować wysoką na biało. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tomkowa - piękna sypialnia:) Oczywiście, że wywaliłabym niską zabudowę i wstawiła w to miejsce łóżko:D Jeśli zostawisz toaletkę oryginalną to dobrałabym brązowe komody (całość fajnie gra z fotelem). Jedynie wysoka zabudowa biała Jeśli przemalujesz toaletkę na biało, to dałabym białe komody i granatowy fotel z beżowymi poduchami:D. Wysoka zabudowa biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tomkowa - piękna sypialnia:) Oczywiście, że wywaliłabym niską zabudowę i wstawiła w to miejsce łóżko:D Jeśli zostawisz toaletkę oryginalną to dobrałabym brązowe komody (całość fajnie gra z fotelem). Jedynie wysoka zabudowa biała Jeśli przemalujesz toaletkę na biało, to dałabym białe komody i granatowy fotel z beżowymi poduchami:D. Wysoka zabudowa biała. Zgadzam się ze wszystkim,tylko na jaki kolor zmienić tą czerwoną tapicerkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jeśli zostanie brązowa, to dałabym jasną, białą, beżową, a może błękitną Albo czarną Jeśli toaletka będzie biała to dałabym czarne siedzisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jeśli zostanie brązowa, to dałabym jasną, białą, beżową, a może błękitną Albo czarną Jeśli toaletka będzie biała to dałabym czarne siedzisko:) Cześć Aniu,witam w moich skromnych progach zgadzam się z tym co piszesz;) Jak my Tomkową "urządzimy" :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki, kochane jesteście Wszystkie kolory sypialni biorą się z kolorów na dywanie: granat, bordowo-czerwony, beżowy. Aniu, czyli do pozostawionej w oryginale toaletki ta wersja (te wszystkie meble mam)?: [ATTACH=CONFIG]311432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311434[/ATTACH] Ej, czemu nie bordowe siedzisko przy toaletce? Przecież pasuje do poduszki Edytowane 3 Maja 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzięki, kochane jesteście Wszystkie kolory sypialni biorą się z kolorów na dywanie: granat, bordowo-czerwony, beżowy. Aniu, czyli do pozostawionej w oryginale toaletki ta wersja (te wszystkie meble mam)?: [ATTACH=CONFIG]311432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311434[/ATTACH] Ej, czemu nie bordowe siedzisko przy toaletce? Przecież pasuje do poduszki Powiem tak,że nie zauważyłam dywanu, a raczej tego koloru czerwonego na nim. Może do tego czerwony fotel,bo reszta bardzo mi pasuje. Ten fotel jaki ma teraz kolor bo nie chcę zamieszać teraz znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Fotel ma kolor naturalnego rattanu, więc jest bardzo zbliżony do dębowego Czerwony fotel , ewentualnie jakiś bordo pled na nim P.S. Widziałam Twoją sypialnię u Aniko Lubisz czerwony edit: na pewno z białymi komodami nie jest lepiej? Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts