Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

Dzięki, kochane jesteście :hug:

Wszystkie kolory sypialni biorą się z kolorów na dywanie: granat, bordowo-czerwony, beżowy.

Aniu, czyli do pozostawionej w oryginale toaletki ta wersja (te wszystkie meble mam)?:

[ATTACH=CONFIG]311432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311434[/ATTACH]

Ej, czemu nie bordowe siedzisko przy toaletce? Przecież pasuje do poduszki :D

Nie zauważyłam czerwonej poduszki:)

Jest świetnie Anula!! Tak może spokojnie zostać - dałabym jeszcze czerwoną (bordową) poduchę na rattanowy fotel, jako drugą do tej szarej - fajnie by rozświetliła ten kąt:) Ale to już drobnostka.

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aniu,witam w moich skromnych progach :hug:

zgadzam się z tym co piszesz;) Jak my Tomkową "urządzimy" :stirthepot::stirthepot:

sesese:D:stirthepot:

Martuś - kto Wam robi te piękne wizualizacje?:jawdrop: Przepraszam, pewnie w wątku jest o tym, a ja tak wyrywkowo po zdjęciach tylko skaczę...;)

Nie zauważyłam czerwonej poduszki:)

Jest świetnie Anula!! Tak może spokojnie zostać - dałabym jeszcze czerwoną (bordową) poduchę na rattanowy fotel, jako drugą do tej szarej - fajnie by rozświetliła ten kąt:) Ale to już drobnostka.

Anula, a nie za dużo tego drewna w tej wersji? Z białymi komodami, nawet do dębowej toaletki, też mi się podoba ;) A wizki robi nam mistrzyni świata w wizualizacji :)

sesese:D:stirthepot:

Martuś - kto Wam robi te piękne wizualizacje?:jawdrop: Przepraszam, pewnie w wątku jest o tym, a ja tak wyrywkowo po zdjęciach tylko skaczę...;)

Aniu salon,łazienki,kuchnię i pierwszą wersję sypialni arch. z którą współpracowałam, a drugą forumowa Agnieszka, ta sama,która robiła wizki dla Tomkowej (łazienkę i teraz sypialnię,a pewnie więcej tylko Tomcia ukrywa przed nami;)

Fotel ma kolor naturalnego rattanu, więc jest bardzo zbliżony do dębowego :) Czerwony fotel :no: , ewentualnie jakiś bordo pled na nim ;)

P.S. Widziałam Twoją sypialnię u Aniko :) Lubisz czerwony :)

edit:

na pewno z białymi komodami nie jest lepiej? ;)

wg mnie z białymi :yes:

Fotel ma kolor naturalnego rattanu, więc jest bardzo zbliżony do dębowego :) Czerwony fotel :no: , ewentualnie jakiś bordo pled na nim ;)

P.S. Widziałam Twoją sypialnię u Aniko :) Lubisz czerwony :)

edit:

na pewno z białymi komodami nie jest lepiej? ;)

No bordo taki stonowany nie ognisty,,,, ale chociaż pled

Jeżeli ma zostać toaletka taka jak jest w drewnie to komody w drewnie też.

I tak myślę że masz drewniane drzwi,spasuje to ładnie.

Nie wiem czy mam rację ale jeżeli wszystkie meble miałyby być białe to może zbyt taki marynarski styl by wyszedł.

Zrobię tak: jak już rozbierzemy, pomalujemy i upchniemy wszystko, to poustawiam, to, co mam :) Jak okaże się, że jest za drewniano, to kupię białe komody i szafeczki do łóżka :)

Martusia, pięknie Ci dziękuję za gościnę http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif.

Tobie i Wam wszystkim jestem bardzo wdzięczna za rady http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif

W podzięce przyniosłam własnoręcznie zrobione pisanki :) Jeszcze raz dziękuję!

pisanki.jpg

Tomkowa - a ściany białe, czy szare będą?

Białe komody z pewnością będą lżejsze w odbiorze niż drewniane - też będzie pięknie:) Super, że masz te brązowe, możesz ustawić i tak, jak piszesz - dokupić białe. Będzie piękna sypialnia!

Powiedz, że nie robiłaś sama tych pisanek...bo się załamię - ja umiem tylko w łupinach cebuli ugotować:bash::lol2:

Martuś - obejrzałam znów cały wątek - i w ogóle Ci się nie dziwię, że już kochasz to mieszkanie - ja też je kocham! Jest ślicznie!! Zdradź mi proszę co to za płytki na podłodze na wizce dolnej łazienki? Te kolorowe?

Zrobię tak: jak już rozbierzemy, pomalujemy i upchniemy wszystko, to poustawiam, to, co mam :) Jak okaże się, że jest za drewniano, to kupię białe komody i szafeczki do łóżka :)

Martusia, pięknie Ci dziękuję za gościnę http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif.

Tobie i Wam wszystkim jestem bardzo wdzięczna za rady http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif

W podzięce przyniosłam własnoręcznie zrobione pisanki :) Jeszcze raz dziękuję!

[ATTACH=CONFIG]311458[/ATTACH]

Tomkowa przepiękne pisanki,ale jesteś zdolna:) jak malujesz takie pisanki,to przemalowanie toaletki to byłby pikuś:p

zapraszam częściej do mnie,jaki ruch się zrobił dzięki Tobie :hug:

a poustawianie i sprawdzenie na żywo to bardzo dobry pomysł:)

Aniu, skosy i sufit będą pomalowane na biało, a ściany z drzwiami wejściowymi i oknem normalnym na szaro. Ściana za łóżkiem to Old Navy BM :)

Pisanki robiłam sama :)

Ja też uwielbiam mieszkanie Marty, jest u niej przepięknie :yes:

Obiecuję, że efekt sypialnianej rewolucji pokażę, ale uprzedzam, że nie będzie to prędko ;)

Aniu, skosy i sufit będą pomalowane na biało, a ściany z drzwiami wejściowymi i oknem normalnym na szaro. Ściana za łóżkiem to Old Navy BM :)

Pisanki robiłam sama :)

Ja też uwielbiam mieszkanie Marty, jest u niej przepięknie :yes:

Obiecuję, że efekt sypialnianej rewolucji pokażę, ale uprzedzam, że nie będzie to prędko ;)

BM ja uwielbiam te farby, mój M stwierdził że nie maluje innymi.

Martuś - obejrzałam znów cały wątek - i w ogóle Ci się nie dziwię, że już kochasz to mieszkanie - ja też je kocham! Jest ślicznie!! Zdradź mi proszę co to za płytki na podłodze na wizce dolnej łazienki? Te kolorowe?

Aniu droga nie powiem Ci niestety, bo nawet nie wiem:( trochę się ich przestraszyłam i zaczęłam szukać spokojnieszych. Choć początkowo miałam jeszcze jedną wizkę łazienki, zupełnie spokojną. Może Wam pokazać dla porównania?:)

Dziękuję za miłe słowa odn. mieszkania, jest prawie dokładnie tak jak chciałam:D

Aniu droga nie powiem Ci niestety, bo nawet nie wiem:( trochę się ich przestraszyłam i zaczęłam szukać spokojnieszych. Choć początkowo miałam jeszcze jedną wizkę łazienki, zupełnie spokojną. Może Wam pokazać dla porównania?:)

Dziękuję za miłe słowa odn. mieszkania, jest prawie dokładnie tak jak chciałam:D

pokazuj :)

Ana , tak sobie myślę,czy te płytki sie nie przewinęły wśród patchworkowych z wątku Justynki... :)

Marta, kiedy zabudowa szafkowa w łazience będzie gotowa? Wyglądam i wyglądam fotek tej łazienki, jak stęskniona żona męża górnika :lol2:

Wczoraj, gdy obie łazienki były zajęte i oczekiwałam w kolejce, to pomyślałam sobie, że potrzebna mi trzecia łazienka i koniecznie z Twoimi płytkami na podłodze :D