ana289 03.04.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzięki, kochane jesteście Wszystkie kolory sypialni biorą się z kolorów na dywanie: granat, bordowo-czerwony, beżowy. Aniu, czyli do pozostawionej w oryginale toaletki ta wersja (te wszystkie meble mam)?: [ATTACH=CONFIG]311432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311433[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]311434[/ATTACH] Ej, czemu nie bordowe siedzisko przy toaletce? Przecież pasuje do poduszki Nie zauważyłam czerwonej poduszki:) Jest świetnie Anula!! Tak może spokojnie zostać - dałabym jeszcze czerwoną (bordową) poduchę na rattanowy fotel, jako drugą do tej szarej - fajnie by rozświetliła ten kąt:) Ale to już drobnostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cześć Aniu,witam w moich skromnych progach zgadzam się z tym co piszesz;) Jak my Tomkową "urządzimy" :stirthepot: sesese:D:stirthepot: Martuś - kto Wam robi te piękne wizualizacje? Przepraszam, pewnie w wątku jest o tym, a ja tak wyrywkowo po zdjęciach tylko skaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Nie zauważyłam czerwonej poduszki:) Jest świetnie Anula!! Tak może spokojnie zostać - dałabym jeszcze czerwoną (bordową) poduchę na rattanowy fotel, jako drugą do tej szarej - fajnie by rozświetliła ten kąt:) Ale to już drobnostka. Anula, a nie za dużo tego drewna w tej wersji? Z białymi komodami, nawet do dębowej toaletki, też mi się podoba A wizki robi nam mistrzyni świata w wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 sesese:D:stirthepot: Martuś - kto Wam robi te piękne wizualizacje? Przepraszam, pewnie w wątku jest o tym, a ja tak wyrywkowo po zdjęciach tylko skaczę... Aniu salon,łazienki,kuchnię i pierwszą wersję sypialni arch. z którą współpracowałam, a drugą forumowa Agnieszka, ta sama,która robiła wizki dla Tomkowej (łazienkę i teraz sypialnię,a pewnie więcej tylko Tomcia ukrywa przed nami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Fotel ma kolor naturalnego rattanu, więc jest bardzo zbliżony do dębowego Czerwony fotel , ewentualnie jakiś bordo pled na nim P.S. Widziałam Twoją sypialnię u Aniko Lubisz czerwony edit: na pewno z białymi komodami nie jest lepiej? wg mnie z białymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Fotel ma kolor naturalnego rattanu, więc jest bardzo zbliżony do dębowego Czerwony fotel , ewentualnie jakiś bordo pled na nim P.S. Widziałam Twoją sypialnię u Aniko Lubisz czerwony edit: na pewno z białymi komodami nie jest lepiej? No bordo taki stonowany nie ognisty,,,, ale chociaż pled Jeżeli ma zostać toaletka taka jak jest w drewnie to komody w drewnie też. I tak myślę że masz drewniane drzwi,spasuje to ładnie. Nie wiem czy mam rację ale jeżeli wszystkie meble miałyby być białe to może zbyt taki marynarski styl by wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zrobię tak: jak już rozbierzemy, pomalujemy i upchniemy wszystko, to poustawiam, to, co mam Jak okaże się, że jest za drewniano, to kupię białe komody i szafeczki do łóżka Martusia, pięknie Ci dziękuję za gościnę http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif. Tobie i Wam wszystkim jestem bardzo wdzięczna za rady http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif W podzięce przyniosłam własnoręcznie zrobione pisanki Jeszcze raz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tomkowa - a ściany białe, czy szare będą? Białe komody z pewnością będą lżejsze w odbiorze niż drewniane - też będzie pięknie:) Super, że masz te brązowe, możesz ustawić i tak, jak piszesz - dokupić białe. Będzie piękna sypialnia! Powiedz, że nie robiłaś sama tych pisanek...bo się załamię - ja umiem tylko w łupinach cebuli ugotować Martuś - obejrzałam znów cały wątek - i w ogóle Ci się nie dziwię, że już kochasz to mieszkanie - ja też je kocham! Jest ślicznie!! Zdradź mi proszę co to za płytki na podłodze na wizce dolnej łazienki? Te kolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pisanki super i jeszcze sama? Ja nawet w cebuli nie gotowałam,tylko koszulki termiczne i tyle. Ale obiecaj jak poustawiasz to pokażesz znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zrobię tak: jak już rozbierzemy, pomalujemy i upchniemy wszystko, to poustawiam, to, co mam Jak okaże się, że jest za drewniano, to kupię białe komody i szafeczki do łóżka Martusia, pięknie Ci dziękuję za gościnę http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif. Tobie i Wam wszystkim jestem bardzo wdzięczna za rady http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif W podzięce przyniosłam własnoręcznie zrobione pisanki Jeszcze raz dziękuję! [ATTACH=CONFIG]311458[/ATTACH] Tomkowa przepiękne pisanki,ale jesteś zdolna:) jak malujesz takie pisanki,to przemalowanie toaletki to byłby pikuś zapraszam częściej do mnie,jaki ruch się zrobił dzięki Tobie a poustawianie i sprawdzenie na żywo to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Aniu, skosy i sufit będą pomalowane na biało, a ściany z drzwiami wejściowymi i oknem normalnym na szaro. Ściana za łóżkiem to Old Navy BM Pisanki robiłam sama Ja też uwielbiam mieszkanie Marty, jest u niej przepięknie Obiecuję, że efekt sypialnianej rewolucji pokażę, ale uprzedzam, że nie będzie to prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Aniu, skosy i sufit będą pomalowane na biało, a ściany z drzwiami wejściowymi i oknem normalnym na szaro. Ściana za łóżkiem to Old Navy BM Pisanki robiłam sama Ja też uwielbiam mieszkanie Marty, jest u niej przepięknie Obiecuję, że efekt sypialnianej rewolucji pokażę, ale uprzedzam, że nie będzie to prędko BM ja uwielbiam te farby, mój M stwierdził że nie maluje innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Martuś - obejrzałam znów cały wątek - i w ogóle Ci się nie dziwię, że już kochasz to mieszkanie - ja też je kocham! Jest ślicznie!! Zdradź mi proszę co to za płytki na podłodze na wizce dolnej łazienki? Te kolorowe? Aniu droga nie powiem Ci niestety, bo nawet nie wiem:( trochę się ich przestraszyłam i zaczęłam szukać spokojnieszych. Choć początkowo miałam jeszcze jedną wizkę łazienki, zupełnie spokojną. Może Wam pokazać dla porównania? Dziękuję za miłe słowa odn. mieszkania, jest prawie dokładnie tak jak chciałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tomkowa, Ty to jednak zdolna bestia jesteś nie mogę się doczekać Twojej metamorfozy koniecznie zrób taką galerię, przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Aniu droga nie powiem Ci niestety, bo nawet nie wiem:( trochę się ich przestraszyłam i zaczęłam szukać spokojnieszych. Choć początkowo miałam jeszcze jedną wizkę łazienki, zupełnie spokojną. Może Wam pokazać dla porównania? Dziękuję za miłe słowa odn. mieszkania, jest prawie dokładnie tak jak chciałam:D pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ta jest ze spokojną podłogą http://imageshack.com/a/img910/9387/A0PQfT.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Aniu droga nie powiem Ci niestety, bo nawet nie wiem:( trochę się ich przestraszyłam i zaczęłam szukać spokojnieszych. Choć początkowo miałam jeszcze jedną wizkę łazienki, zupełnie spokojną. Może Wam pokazać dla porównania? Dziękuję za miłe słowa odn. mieszkania, jest prawie dokładnie tak jak chciałam:D Ana , tak sobie myślę,czy te płytki sie nie przewinęły wśród patchworkowych z wątku Justynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Taka była spokojna wersja, białe meble, szare płytki... cieszę się,że wybraliśmy odważniejszą wersję http://imageshack.com/a/img633/8700/K3MR4K.jpg http://imageshack.com/a/img905/3/AY0JoX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Marta, kiedy zabudowa szafkowa w łazience będzie gotowa? Wyglądam i wyglądam fotek tej łazienki, jak stęskniona żona męża górnika Wczoraj, gdy obie łazienki były zajęte i oczekiwałam w kolejce, to pomyślałam sobie, że potrzebna mi trzecia łazienka i koniecznie z Twoimi płytkami na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 O nie - te spokojne takie nuudne;) Poszukam w wątku Justynki - tylko czy ja to teraz znajdę Tomkowa Aniu - chapeau bas kochana! Jesteś mistrzem pisanek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts