Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

Marta, kiedy zabudowa szafkowa w łazience będzie gotowa? Wyglądam i wyglądam fotek tej łazienki, jak stęskniona żona męża górnika :lol2:

Wczoraj, gdy obie łazienki były zajęte i oczekiwałam w kolejce, to pomyślałam sobie, że potrzebna mi trzecia łazienka i koniecznie z Twoimi płytkami na podłodze :D

Kochana... chodzi o tę łazienkę z heksagonami?

ta zabudowa już jest, nie widziałaś? potem chyba skasowałam fotki :(

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O nie - te spokojne takie nuudne;)

Poszukam w wątku Justynki - tylko czy ja to teraz znajdę:cry:

Tomkowa Aniu - chapeau bas kochana! Jesteś mistrzem pisanek!

Dziękuję Aniu, to naprawdę nic skomplikowanego i bardzo relaksuje :)

Płytki z wizualizacji Marty to Vives Vodevil (chyba ich u Juskry nie było) :)

vodevil.jpg

Kochana... chodzi o tę łazienkę z heksagonami?

ta zabudowa już jest, nie widziałaś? potem chyba skasowałam fotki :(

Daj znać, kiedy pokasować swoje :) Pamiętam fotki zaraz po montażu, ale nie była jeszcze całkiem skończona. Chyba nawet obiecałaś mi fotkę kabiny na wprost ;) Chętnie zobaczę zdjęcia jeszcze raz :D

Daj znać, kiedy pokasować swoje :) Pamiętam fotki zaraz po montażu, ale nie była jeszcze całkiem skończona. Chyba nawet obiecałaś mi fotkę kabiny na wprost ;) Chętnie zobaczę zdjęcia jeszcze raz :D

wcale nie kasuj, nie wiem co mnie kiedyś napadlo i trochę poczyściłam wątek... :)

pamiętałam o tym zdjęciu... i nawet próbowałam je zrobić, ale moją kom się nie dało objąć całej kabiny, nawet jak stawałam maksymalnie przybliżona do szafek z lewej strony drzwi:)

łazienka jest mała i wąska:D

wcale nie kasuj, nie wiem co mnie kiedyś napadlo i trochę poczyściłam wątek... :)

pamiętałam o tym zdjęciu... i nawet próbowałam je zrobić, ale moją kom się nie dało objąć całej kabiny, nawet jak stawałam maksymalnie przybliżona do szafek z lewej strony drzwi:)

łazienka jest mała i wąska:D

obiecałaś odkurzyć aparat nawet wtedy chyba :p może przy przeprowadzce się uda :D

obiecałaś odkurzyć aparat nawet wtedy chyba :p może przy przeprowadzce się uda :D

no obiecałam ... sama sobie wymierzam karę http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0Laie_53.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif

Ślicznie,i jak super położone płytki na cokoliku prysznica kafelkarz się postarał.

oj tak, a tak się zapędził z cokolikami, że połozył je również na ścianach:) potem musiał skuwać:)

no, ale ekipę wykonawców miałam super, a na koniec na błysk posprzątali, łącznie z myciem okiem:)

Obiecuję!! po stokroć:D

wtedy przyjęłam Twoje prośby/zalecenia dosłownie i prawie wbiłam się w szafkę:D

za tydzień to już planuję tam mieszkać... więc będziecie mówiły jakie zdjęcie, a ja będę dreptała na dół (mam nadzieję,że po schodach a nie po drabinie :lol2:) i zdjęcia będą :yes:

jesssu jak tu pędzi ;-) Tomkowa ślicznie będzie, musze sobie dobrze zobaczyć ale czas bede miala dopiero jutri wiec nie kasuj jak gospodyni pozwala zostawić ;-) ja tez musze coz z sypialnią pomyśleć bo jakos biało u mnie ;-)

o schodach sie nie wypowiadam bo juz sa święta i nie wypada ;-)

Tomkowa nie kasuj,plizz, niech zostanie dla potomnych, poza tym nowych gości mi zaprosiłaś, więc jest git :stereo: