martaMarcia 03.04.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Marta, kiedy zabudowa szafkowa w łazience będzie gotowa? Wyglądam i wyglądam fotek tej łazienki, jak stęskniona żona męża górnika Wczoraj, gdy obie łazienki były zajęte i oczekiwałam w kolejce, to pomyślałam sobie, że potrzebna mi trzecia łazienka i koniecznie z Twoimi płytkami na podłodze Kochana... chodzi o tę łazienkę z heksagonami? ta zabudowa już jest, nie widziałaś? potem chyba skasowałam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 O nie - te spokojne takie nuudne;) Poszukam w wątku Justynki - tylko czy ja to teraz znajdę Tomkowa Aniu - chapeau bas kochana! Jesteś mistrzem pisanek! Dziękuję Aniu, to naprawdę nic skomplikowanego i bardzo relaksuje Płytki z wizualizacji Marty to Vives Vodevil (chyba ich u Juskry nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dziękuję Aniu, to naprawdę nic skomplikowanego i bardzo relaksuje Płytki z wizualizacji Marty to Vives Vodevil (chyba ich u Juskry nie było) [ATTACH=CONFIG]311465[/ATTACH] Ubiegłaś mnie, bo właśnie zaczęłam ich szukać dla Any:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.04.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 dla Ciebie Martuś i dla wszystkich odwiedzających twój wątek.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311464&d=1428093859 o rany! ale tu się dziś działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Kochana... chodzi o tę łazienkę z heksagonami? ta zabudowa już jest, nie widziałaś? potem chyba skasowałam fotki Daj znać, kiedy pokasować swoje Pamiętam fotki zaraz po montażu, ale nie była jeszcze całkiem skończona. Chyba nawet obiecałaś mi fotkę kabiny na wprost Chętnie zobaczę zdjęcia jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dziękuję Aniu, to naprawdę nic skomplikowanego i bardzo relaksuje Płytki z wizualizacji Marty to Vives Vodevil (chyba ich u Juskry nie było) [ATTACH=CONFIG]311465[/ATTACH] bo u mnie ta "nudniejsza" szara wersja jest patchworków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Daj znać, kiedy pokasować swoje Pamiętam fotki zaraz po montażu, ale nie była jeszcze całkiem skończona. Chyba nawet obiecałaś mi fotkę kabiny na wprost Chętnie zobaczę zdjęcia jeszcze raz wcale nie kasuj, nie wiem co mnie kiedyś napadlo i trochę poczyściłam wątek... pamiętałam o tym zdjęciu... i nawet próbowałam je zrobić, ale moją kom się nie dało objąć całej kabiny, nawet jak stawałam maksymalnie przybliżona do szafek z lewej strony drzwi:) łazienka jest mała i wąska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 to póki co jedyne zdjęcie z zamontowanym wc i baterią http://imageshack.com/a/img540/5708/NimSNv.jpg łazienka nadal nie jest skończona, brakuje lustra i kontaktu, właśnie przypomniałaś mi,że po świętach muszę znaleźć szklarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 wcale nie kasuj, nie wiem co mnie kiedyś napadlo i trochę poczyściłam wątek... pamiętałam o tym zdjęciu... i nawet próbowałam je zrobić, ale moją kom się nie dało objąć całej kabiny, nawet jak stawałam maksymalnie przybliżona do szafek z lewej strony drzwi:) łazienka jest mała i wąska:D obiecałaś odkurzyć aparat nawet wtedy chyba może przy przeprowadzce się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 to póki co jedyne zdjęcie z zamontowanym wc i baterią http://imageshack.com/a/img540/5708/NimSNv.jpg łazienka nadal nie jest skończona, brakuje lustra i kontaktu, właśnie przypomniałaś mi,że po świętach muszę znaleźć szklarza wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 obiecałaś odkurzyć aparat nawet wtedy chyba może przy przeprowadzce się uda no obiecałam ... sama sobie wymierzam karę http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0Laie_53.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 oj nie tak mocno, będziesz miała świąteczne siniaki zamiast pisanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 wszystko mi się podoba Ślicznie,i jak super położone płytki na cokoliku prysznica kafelkarz się postarał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Przestań się obijać pejczem, tylko przyrzeknij (i nie krzyżuj w tym czasie palców), że jak tylko będziesz na miejscu, to zrobisz fotki każdej ścianie A prysznic jest na wprost drzwi, więc można zrobić zdjęcie sprzed drzwi wejściowych Genialna jest ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ślicznie,i jak super położone płytki na cokoliku prysznica kafelkarz się postarał. oj tak, a tak się zapędził z cokolikami, że połozył je również na ścianach:) potem musiał skuwać no, ale ekipę wykonawców miałam super, a na koniec na błysk posprzątali, łącznie z myciem okiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 jesssu jak tu pędzi Tomkowa ślicznie będzie, musze sobie dobrze zobaczyć ale czas bede miala dopiero jutri wiec nie kasuj jak gospodyni pozwala zostawić ja tez musze coz z sypialnią pomyśleć bo jakos biało u mnie o schodach sie nie wypowiadam bo juz sa święta i nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Obiecuję!! po stokroć wtedy przyjęłam Twoje prośby/zalecenia dosłownie i prawie wbiłam się w szafkę za tydzień to już planuję tam mieszkać... więc będziecie mówiły jakie zdjęcie, a ja będę dreptała na dół (mam nadzieję,że po schodach a nie po drabinie ) i zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.04.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 jesssu jak tu pędzi Tomkowa ślicznie będzie, musze sobie dobrze zobaczyć ale czas bede miala dopiero jutri wiec nie kasuj jak gospodyni pozwala zostawić ja tez musze coz z sypialnią pomyśleć bo jakos biało u mnie o schodach sie nie wypowiadam bo juz sa święta i nie wypada Tomkowa nie kasuj,plizz, niech zostanie dla potomnych, poza tym nowych gości mi zaprosiłaś, więc jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Martusia, Tobie i wszystkim Cię odwiedzającym życzę Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Aniu zdradzisz jak malujesz pisanki, w tym roku juz nie dam rady ale w kolejnym mam ambitny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts