wiwik 06.04.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Wiwik witam serdecznie w moim wątku i również życzę wesołego Alleluja! wpadaj do mnie częściej Chętnie skorzystam z zaproszenia Przy okazji pytanko mam, czy mogę sobie zapisać Twoje wizki,a niedługo też i zdjęcia z realizacji, jako inspiracje na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.04.2015 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Chętnie skorzystam z zaproszenia Przy okazji pytanko mam, czy mogę sobie zapisać Twoje wizki,a niedługo też i zdjęcia z realizacji, jako inspiracje na kompie? No pewnie,będzie mu miło,korzystaj do woli:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.04.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Marta, a Twoją łazienkę można na Pintereście znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.04.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Marta, a Twoją łazienkę można na Pintereście znaleźć no to ładnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.04.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Hmmm.... moja też tam jest z Magdowej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.04.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Jak Wam minęły Święta? ja zdążyłam wybrać i zamówić krzesła:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.04.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Bardzo fajnie Szczególnie dzisiaj - aktywnie i z dobrymi wiadomościami Domowo nie zrobiłąm nic - jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.04.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 To u nas mało aktywnie, bo znowu padał śnieg na przemian z deszczem;)planuję jednak wyciągnąć rower i zacząć się więcej ruszać, bo w przeciwnym wypadku po tych świętach to dieta mnie czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.04.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 My mimo deszczu i gradu chodziliśmy na spacery, a dziś odbębniliśmy siłownię... Tydzień nic nie robiłam, więc myślę, ze mnie jutro zakwasy dobiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 07.04.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Przy takiej pogodzie ciężko wychodzić Marta, a jakie krzesła? na pinterest staram się sama muratorowych zdjęć i wizek nie wrzucać, ale jak już są - np. łazienka mi - to je przepinam też do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 U nas snieg, desz, grad, słońce, tęcza, deszcz, śnieg... i tak na przemian... całe swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.04.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Martuśka jakie krzesła? bo ja też muszę się na coś zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.04.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Marta dozowniki są masz już jakieś wieszaczki w łazience na dolej? albo uchwyt na papier? Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.04.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Cześć Dziewczynki, wpadłam tylko na chwilę przywitać się, bo mam w tym tygodniu dużo pracy, a muszę wszystko pokończyć przed urlopem:) Marta, a jakie krzesła? Martuśka jakie krzesła? bo ja też muszę się na coś zdecydować Wiwik, Ola krzesła to Mannequiny Ikera, później wrzucę zdjęcie... zaszaleliśmy z kolorem... ale kupione na Weście, więc najwyżej odeślemy:) Marta dozowniki są masz już jakieś wieszaczki w łazience na dolej? albo uchwyt na papier? Ola za późno weszłam:( kupiłaś dozownik? ja mam uchwyt z Tigera, ale wybrałam z klapką i jest taki sobie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 http://fotozrzut.pl/zdjecia/5e6804a26c.gif zaleglosci nadrobie na dniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.04.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 http://fotozrzut.pl/zdjecia/5e6804a26c.gif zaleglosci nadrobie na dniach... Meli wróciłaś mam nadzieję,że święta w Polsce się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 09.04.2015 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) zaciekawiłaś mnie z kolorem krzeseł ja teraz kombinuje czy nie dać eamsów białych z metalowymi nogami a na szczyty jakieś inne udało mi się kupić dozowniki, teraz jak wchodziłam można dodać do koszyka Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nieśmiało powiem, że mam już schody... co prawda bez barierki, ale są tak więc ... powoli do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.04.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nieśmiało powiem, że mam już schody... co prawda bez barierki, ale są tak więc ... powoli do przodu:) takie jak mialy być ???? pokazuj foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nieśmiało powiem, że mam już schody... co prawda bez barierki, ale są tak więc ... powoli do przodu:) Całkiem śmiało pytam: kiedy zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts