martaMarcia 09.04.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No oki, to szybko wrzucę kilka, a reszta wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 http://imageshack.com/a/img673/9111/VIHCjo.jpg http://imageshack.com/a/img673/7125/M6oWCj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ale sie zalapalam Swietne schody a te koleczka na stopniu to sa te podkladki zeby sruby zakryc pod stopniami? bo domniemam ze sa to schody dywanowe i maja pod spodem owe laczenia na sruby? jak tak, to nie myslalas o zmianie plastikowych na drewniane? (pomysl podaje, bo u siebie tak bedziemy robic, jak nam stolarz wymieni 2 stopnie, bo majster je nam spier** jak robil poddasze:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Marta, ślicznie Troszkę nerwów było, ale na pewno jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ale sie zalapalam Swietne schody a te koleczka na stopniu to sa te podkladki zeby sruby zakryc pod stopniami? bo domniemam ze sa to schody dywanowe i maja pod spodem owe laczenia na sruby? jak tak, to nie myslalas o zmianie plastikowych na drewniane? (pomysl podaje, bo u siebie tak bedziemy robic, jak nam stolarz wymieni 2 stopnie, bo majster je nam spier** jak robil poddasze:() Melisko, to są drewniane zaślepki, które im zostały. Z tyłu schodów faktycznie widać łączenia - drewniane, ale u nas schody będą zabudowane, więc już jest mi to obojetne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Marta, ślicznie Troszkę nerwów było, ale na pewno jesteś zadowolona Aniu jesteśmy zadowoleni, bardzo ładnie kolor się zgrał z pogłogą. Zostało im jeszcze trochę do wykończenia - korek na górze, taka listwa przy ścianie i rzecz jasna barierka, ale do poniedziałku wszystko powinno już być nic Wam nie pisałam o montażu... bo bałam się zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 http://imageshack.com/a/img661/953/65zHcK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Melisko, to są drewniane zaślepki, które im zostały. Z tyłu schodów faktycznie widać łączenia - drewniane, ale u nas schody będą zabudowane, więc już jest mi to obojetne:) no wlasnie, zaslepki wylecialo mi slowko wiec uzylam innego-nie pasujacego, ale wiadomo o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 no wlasnie, zaslepki wylecialo mi slowko wiec uzylam innego-nie pasujacego, ale wiadomo o co cho no powiem Ci,że rzuciło mi sie w oczy,że mam te zaślepki z tyłu schodów i średniol to wygląda, ale zabudujemy te schody i tak, więc już to zostawiłam... poza tym chyba jakieś mocowania musiały byc tak czy inaczej:)) Meli, tak się cieszę,że mam te schody W KOŃCU, że Cię muszę uścisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Sciskaj sciskaj, tylko nie udus wlasnie nadrobilam zaleglosci i faktycznie, przeboje byly..na szczescie temat zazegnany ja z moich tez mega szczesliwa, az do dnia przyjazdu do PL.. tyle lat nic z nimi sie nie stalo, tyle ludzi chodzilo i na ostatnie prace cos facet sie wypiera, ze to nie on, ale TYLKO on i jego ludzie tam dzialali ostatnio..wiec albo kryje koszt naprawy(jak sie dogadamy ze stolarzem) albo potracimy mu ta kwote za prace jaka wykonal wyjdzie na nasze, tylko szkoda tego calego paprania, zrywania stopni itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Sciskaj sciskaj, tylko nie udus wlasnie nadrobilam zaleglosci i faktycznie, przeboje byly..na szczescie temat zazegnany ja z moich tez mega szczesliwa, az do dnia przyjazdu do PL.. tyle lat nic z nimi sie nie stalo, tyle ludzi chodzilo i na ostatnie prace cos facet sie wypiera, ze to nie on, ale TYLKO on i jego ludzie tam dzialali ostatnio..wiec albo kryje koszt naprawy(jak sie dogadamy ze stolarzem) albo potracimy mu ta kwote za prace jaka wykonal wyjdzie na nasze, tylko szkoda tego calego paprania, zrywania stopni itp.. Tak to jest z tymi fachowcami, mi czasami ręce opadają, choć i tak trafiliśmy w większości na bardzo dobrych wykonawców. Dostałam wycenę na szafy i biurko w sypialni i troche zwatpiłam:( drogo:( a jeszcze mamy do zrobienia meble w łazience na górze i zabudowę pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 To ja wyściskam Was obie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.04.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Schody sa super:D bardzo mi sie podobają . uff ze poprawili i juz jest tak jak chcieliście Melisko bedzie dobrze , oby tylko dalo sie szybko naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.04.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Hello:bye: przyszlam sie przywitac i podziwiam schody- cudowne!!!:yes: Sami robiliscie sciane z betonu?Co to za tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.04.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ładniutkie te schody wyszly . Ja to bym zostawila nawet bez barierki bo ladnie sie prezentuja ale rozumiem -bezpieczenstwo na pierwszym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 To ja wyściskam Was obie :hug: Tomcia i Ciebie ściskam i przy okazji zamęczę kolejnym pytaniem:) gdzie zamawiałaś roletę do dużej łazienki i jaki to materiał... chciałabym taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Schody sa super:D bardzo mi sie podobają . uff ze poprawili i juz jest tak jak chcieliście Ivy, Nie żałuję, że kazałam zabrać i wrócić ze szczotkowanymi, lepsze są i ładnie się z podłogą zgrały Hello:bye: przyszlam sie przywitac i podziwiam schody- cudowne!!!:yes: Sami robiliscie sciane z betonu?Co to za tynk? Owcaania witam serdecznie u mnie:) ja u Ciebie bywam i cichaczem podglądam:yes: tynku nie robiliśmy sami, niestety chyba bym nie podołała, znajdę wieczorem nazwę i napiszę Ładniutkie te schody wyszly . Ja to bym zostawila nawet bez barierki bo ladnie sie prezentuja ale rozumiem -bezpieczenstwo na pierwszym miejscu . Kakusek, no fajnie, ale z barierką będzie wygodniej i liczę,że trochę doda pazura;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 co do tynku, to jest to na pewno Ecorson, ale który dokładnie dowiem się wybieraliśmy z tego próbnika, a kupował go nasz wykonawca:) EDIT: na 99 % to ten http://www.ecorson.com/pl/Beton_Art.html Owieczko,to ten tynk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.04.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Super i dziekuje za szybka odpowiedz:hug: Powiedz z jakiej jestes czesci PL (mozesz na prv) bo szukam ekipy, ktora by u mnie zrobila takie cudo z moim malym wymyslem ale jakos chetnych brak :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.04.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Śliczne schody, wygląda że się idealnie z podłogą zgrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts