Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale sie zalapalam :D

Swietne schody :yes:

a te koleczka na stopniu to sa te podkladki zeby sruby zakryc pod stopniami? bo domniemam ze sa to schody dywanowe i maja pod spodem owe laczenia na sruby?

jak tak, to nie myslalas o zmianie plastikowych na drewniane? :cool: (pomysl podaje, bo u siebie tak bedziemy robic, jak nam stolarz wymieni 2 stopnie, bo majster je nam spier** jak robil poddasze:(:cry:)

ale sie zalapalam :D

Swietne schody :yes:

a te koleczka na stopniu to sa te podkladki zeby sruby zakryc pod stopniami? bo domniemam ze sa to schody dywanowe i maja pod spodem owe laczenia na sruby?

jak tak, to nie myslalas o zmianie plastikowych na drewniane? :cool: (pomysl podaje, bo u siebie tak bedziemy robic, jak nam stolarz wymieni 2 stopnie, bo majster je nam spier** jak robil poddasze:(:cry:)

Melisko, to są drewniane zaślepki, które im zostały. Z tyłu schodów faktycznie widać łączenia - drewniane, ale u nas schody będą zabudowane, więc już jest mi to obojetne:)

Marta, ślicznie :yes: Troszkę nerwów było, ale na pewno jesteś zadowolona :)

Aniu jesteśmy zadowoleni, bardzo ładnie kolor się zgrał z pogłogą. Zostało im jeszcze trochę do wykończenia - korek na górze, taka listwa przy ścianie i rzecz jasna barierka, ale do poniedziałku wszystko powinno już być:) nic Wam nie pisałam o montażu... bo bałam się zapeszyć:D

Melisko, to są drewniane zaślepki, które im zostały. Z tyłu schodów faktycznie widać łączenia - drewniane, ale u nas schody będą zabudowane, więc już jest mi to obojetne:)

no wlasnie, zaslepki :bash: wylecialo mi slowko wiec uzylam innego-nie pasujacego, ale wiadomo o co cho :lol2:

no wlasnie, zaslepki :bash: wylecialo mi slowko wiec uzylam innego-nie pasujacego, ale wiadomo o co cho :lol2:

no powiem Ci,że rzuciło mi sie w oczy,że mam te zaślepki z tyłu schodów i średniol to wygląda, ale zabudujemy te schody i tak, więc już to zostawiłam... poza tym chyba jakieś mocowania musiały byc tak czy inaczej:))

Meli, tak się cieszę,że mam te schody W KOŃCU, że Cię muszę uścisnąć :hug:

Sciskaj sciskaj, tylko nie udus :lol2: :hug:

wlasnie nadrobilam zaleglosci i faktycznie, przeboje byly..na szczescie temat zazegnany :hug:

ja z moich tez mega szczesliwa, az do dnia przyjazdu do PL.. tyle lat nic z nimi sie nie stalo, tyle ludzi chodzilo i na ostatnie prace cos :(

facet sie wypiera, ze to nie on, ale TYLKO on i jego ludzie tam dzialali ostatnio..wiec albo kryje koszt naprawy(jak sie dogadamy ze stolarzem) albo potracimy mu ta kwote za prace jaka wykonal ;) wyjdzie na nasze, tylko szkoda tego calego paprania, zrywania stopni itp..

Sciskaj sciskaj, tylko nie udus :lol2: :hug:

wlasnie nadrobilam zaleglosci i faktycznie, przeboje byly..na szczescie temat zazegnany :hug:

ja z moich tez mega szczesliwa, az do dnia przyjazdu do PL.. tyle lat nic z nimi sie nie stalo, tyle ludzi chodzilo i na ostatnie prace cos :(

facet sie wypiera, ze to nie on, ale TYLKO on i jego ludzie tam dzialali ostatnio..wiec albo kryje koszt naprawy(jak sie dogadamy ze stolarzem) albo potracimy mu ta kwote za prace jaka wykonal ;) wyjdzie na nasze, tylko szkoda tego calego paprania, zrywania stopni itp..

Tak to jest z tymi fachowcami, mi czasami ręce opadają, choć i tak trafiliśmy w większości na bardzo dobrych wykonawców.

Dostałam wycenę na szafy i biurko w sypialni i troche zwatpiłam:( drogo:(

a jeszcze mamy do zrobienia meble w łazience na górze i zabudowę pod schodami.

Schody sa super:D bardzo mi sie podobają . uff ze poprawili i juz jest tak jak chcieliście :cool:

Ivy, Nie żałuję, że kazałam zabrać i wrócić ze szczotkowanymi, lepsze są i ładnie się z podłogą zgrały :yes:

Hello:bye: przyszlam sie przywitac i podziwiam schody- cudowne!!!:yes::yes::yes:

Sami robiliscie sciane z betonu?Co to za tynk?

Owcaania :welcome: witam serdecznie u mnie:) ja u Ciebie bywam i cichaczem podglądam:yes:

tynku nie robiliśmy sami, niestety chyba bym nie podołała, znajdę wieczorem nazwę i napiszę:)

Ładniutkie te schody wyszly . Ja to bym zostawila nawet bez barierki bo ladnie sie prezentuja ale rozumiem -bezpieczenstwo na pierwszym miejscu .

Kakusek, no fajnie, ale z barierką będzie wygodniej i liczę,że trochę doda pazura;)