Mmelisa 10.04.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Moj tez mi ciagle proponowal (robi to nadal) zabudowe zrobic pod schodami, ale tak sie bronie, ze jak trzeba bedzie to i na gole klaty zawalcze by tego nie robic fajne propozycje dziewczyny podaja, nie ma to jak pomoc na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Moj tez mi ciagle proponowal (robi to nadal) zabudowe zrobic pod schodami, ale tak sie bronie, ze jak trzeba bedzie to i na gole klaty zawalcze by tego nie robic fajne propozycje dziewczyny podaja, nie ma to jak pomoc na fm Mel, Ty masz domek, a ja tylko mieszkanie, więc każde miejsce do przechowywania jest ważne... mam nadzieję,że wizualnie salon nie straci zbyt wiele, w sumie od początku tylko taka opcja była brana pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 poszukaj sobie troche TUTAJ Może cos Ci wpadnie w oko Wow, Ivy dziękuję ile propozycji! chyba wieczorem usiądę i spróbuję sobie to rozrysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 po bojach się udało:) Ola jak u Ciebie sytuacja z farbą w łazience? kiedy jakieś nowe zdjęcia? mieszkacie już? super, ze tak walczyłaś o schody:) i nie trwało to tak długo) my jeszcze nie mieszkamy, farbę nadal czuć może minimalnie mniej, jak włożę odświeżacz to maskuje ten zapach, przyjdzie jeszcze ekipa na poprawki sufitu to zdecydujemy czy cos z tym zrobić a Wy już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 super, ze tak walczyłaś o schody:) i nie trwało to tak długo) my jeszcze nie mieszkamy, farbę nadal czuć może minimalnie mniej, jak włożę odświeżacz to maskuje ten zapach, przyjdzie jeszcze ekipa na poprawki sufitu to zdecydujemy czy cos z tym zrobić a Wy już mieszkacie? Jeszcze nie, ale planujemy w weekend przespać tam pierwszą noc:) potem w środę na tydzień wyjeżdżamy, a jak wrócimy to będzie już kuchnia (oby!!) tyle,że bez blatu, ale od maja już będziemy mieszkać na pewno, bo stare mieszkanie wynajmujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mel, Ty masz domek, a ja tylko mieszkanie, więc każde miejsce do przechowywania jest ważne... mam nadzieję,że wizualnie salon nie straci zbyt wiele, w sumie od początku tylko taka opcja była brana pod uwagę wiem Martus, ze u mnie to inna inszosc, wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Marta, to jak dlugo bedziecie musieli czekac na blat? jesli dosc sporo czasu, to moze wykorzystaj patent Karoliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Marta, to jak dlugo bedziecie musieli czekac na blat? jesli dosc sporo czasu, to moze wykorzystaj patent Karoliny? Mel,na szczęście tylko dwa tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 pfiii tyle to da sie wytrzymac to ja dluzej na reklamacje frontow czekam, bo po 5tyg plus czas do montazu mam nadzieje, ze do wakacji w koncu temat zazegnam bo mam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.04.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jeszcze nie, ale planujemy w weekend przespać tam pierwszą noc:) potem w środę na tydzień wyjeżdżamy, a jak wrócimy to będzie już kuchnia (oby!!) tyle,że bez blatu, ale od maja już będziemy mieszkać na pewno, bo stare mieszkanie wynajmujemy super wieści:) i kuchnia tak szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Martuś, najlepszy manewr zrobiłaś z tym wynajęciem mieszkania, bo wtedy to już mus na musie staje bo w innym przypadku to zawsze można odwlekać wszystko w nieskończoność... co do schodów to marna ze mnie doradczyni gdyż mąż spiralne sobie zażyczył do piwnicy ale najbardziej podoba mi się opcja ze schowkami w tej ciemnobrązowej zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Martuś, najlepszy manewr zrobiłaś z tym wynajęciem mieszkania, bo wtedy to już mus na musie staje bo w innym przypadku to zawsze można odwlekać wszystko w nieskończoność... co do schodów to marna ze mnie doradczyni gdyż mąż spiralne sobie zażyczył do piwnicy ale najbardziej podoba mi się opcja ze schowkami w tej ciemnobrązowej zabudowie Masz rację, jak wynajmiemy, to nie będzie odwrotu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Wracam z tematem zabudowy w sypialni:) chyba będę musiała zdecydować się na fornirowane biurko, z tego względu,że szafy będą z matowego mdfu (laminat był niewiele tańszy, stąd decyzja o mdfie) a z kolei biurko z mdfu odpada, bo się szybko zniszczy. Chyba nie dobiorę idealnie mdfu białego i laminatu na biurko, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 a musi byc idealnie dobrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 a musi byc idealnie dobrany? Będą praktycznie obok siebie, więc wolałabym, żeby był myślicie, że źle będzie z fornirnowanym biurkiem ? edit: jeszcze mi chodzi po głowie czy nie zamknąć tych szafek? mam mnóstwo papierów, bo często pracuję w domu a znająć życie u mnie segregatory nie będą nigdy jednego koloru i zrobi się misz masz i bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 to zamiast segregatorow pojemniki na dokumenty..sa takie fajne w ikea http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/kassett-pude-ko-z-pokrywka-czarny__0141902_PE301866_S4.JPG ja sobie je chwale co do biurka to chyba nie doradze..bo fornir fajnie wyglada, ale rzuca sie w oczy bardziej niz biale, ktore jakby wtapialo sie w calosc (nie wiem czy jasno pisze) po zamieszkaniu pewnie na to juz nie bedziesz zwracac uwagi jakie ono jest.. moze wez fornir a jak nie bedzie pasowac to je pomalujesz badz okleisz biala folia czy czyms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Właśnie pojemniki nie wchodzą w grę, bo mam wszystko raczej posegregowane i często sięgam, przekładam, zabieram do biura, więc nie chciałoby mi się dokładać sobie pracy. Masz rację, teraz się wszystkim przejmuję, a potem na niedoróbki nie będę zwracała uwagi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Marta, fornir ładnie wygląda, a na pewno będzie 100 razy lepiej to się prezentowało niż różne odmiany bieli obok siebie. Nad zamykaną szafką też można się zastanowić, kolejne drzwi to kolejny wydatek a w sypialni tylko wy będziecie urzędować. I teraz zależy to od tego na ile TOBIE i Twojemu mężowi będą przeszkadzać kolorowe segregatory i jeżeli zrobisz tą szafkę zamkniętą, to czy będzie Ci się chciało ją zamykać Przy podejmowaniu decyzji zwróć uwagę na swoje nawyki i wygodę a nie tylko na estetykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 o wlasnie.. Justys dobrze pisze.. polac jej juz mozna, bo jest popoludnie, wiec weeekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Marta, fornir ładnie wygląda, a na pewno będzie 100 razy lepiej to się prezentowało niż różne odmiany bieli obok siebie. Nad zamykaną szafką też można się zastanowić, kolejne drzwi to kolejny wydatek a w sypialni tylko wy będziecie urzędować. I teraz zależy to od tego na ile TOBIE i Twojemu mężowi będą przeszkadzać kolorowe segregatory i jeżeli zrobisz tą szafkę zamkniętą, to czy będzie Ci się chciało ją zamykać Przy podejmowaniu decyzji zwróć uwagę na swoje nawyki i wygodę a nie tylko na estetykę Idę po flachę jak zwykle masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts