martaMarcia 10.04.2015 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Martuś, nie wiem jaką masz kołdrę ale ja do takiego łóżka polecam 220x200 jest super, nawet pies jest przykryty Właśnie taką teraz mamy i łóżko też 160 i jest w sam raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja azymut Ilea obieram w niedziele bo chce sobie kupic takie doniczki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80285787/ Mam nadzieje ze mi nie wykupia tych ostatnich 4 szt Martunia rozmawaialm dzis z bratowa i przesylka jeszcze nie dotarla a co do łozka to popieram Mel-140 cm to dla jednej osoby Nic się nie martw, na pewno dotrze, a jak nie, to wyślę jeszcze raz, zostało mi 3/4 opakowania paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dopiero dotarliśmy do domu:) żeby włożyć stelaże trzeba było jeszcze trochę rozkręcić łóżko, bo się nie mieściły padnięci jesteśmy, robię herbatkę i chyba pora spać weekend zapowiada się pracowicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Martuś wyczyść skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Martuś wyczyść skrzynkę tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.04.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Martuś wyczyść skrzynkę Justynko, skrzynka wyczyszczona, wczoraj tak czyściłam,że nie zakreślałam okienka kasuj , chyba byłam już zmęczona czekam na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.04.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Marta, dzięki Tobie zdaje się wybrałam panele na podłogi. Tylko odcień inny (dąb sardynia szczotkowany albo pekan). Cena przyzwoita, czekam na próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.04.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Marta, dzięki Tobie zdaje się wybrałam panele na podłogi. Tylko odcień inny (dąb sardynia szczotkowany albo pekan). Cena przyzwoita, czekam na próbki Cieszę się jestem bardzo zadowolona z tych paneli,bardzo naturalnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.04.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 dołączam do miłośniczek dużych łóżek obecnie mamy takie 120cm... no koszmar!!! nie idzie się przekręcić na bok by nie kopnąć albo z łokcia drugiej osoby docelowe będzie 160 choć marzyłam o 180min ale nie można mieć wszystkiego i mam nadzieję że już się nie będziemy obijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.04.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 My też mamy 160 I też mi dziewczyny radziły zmniejszenie łózka, ale dwójka ludzi i dwa koty na mniejszym się nie zmieszczą Marta, postawisz stoliki nocne i będzie świetnie. Nie ma co na siłę, dla wyglądu, robić rzeczy, które będą całkowicie nieużyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.04.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 u nas oboje lubimy się wyspać więc priorytetem było duże łóżko + osobne kołdry pomierzyliśmy się do różnych rozmiarów i w efekcie mamy cztery metry kwadratowe łóżka, i uwielbiamy do niego wracać po wszelkich podróżach i mniejszych łóżkach ale fakt, że jak patrzę na proponowane przez developerów plany mieszkań, nawet tych większych, to z naszym łóżkiem w większości takich sypialni byłby kłopot się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.04.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 U nas dwumetrowe odpada 180 też nie wejdzie - w sensie - zmieściłoby się, ale bez stoliczków, a musimy mieć I też mamy osobne kołderki, żeby nikt nikomu nie podbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.04.2015 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 My mamy jedną, ale zazwyczaj ja się tak nią owinę, że mój M. w połowie odkryty, więc może faktycznie warto drugą dokupić ps. dziś tak piękna pogoda, a my cały dzień pakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.04.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 docelowe będzie 160 choć marzyłam o 180min ale nie można mieć wszystkiego i mam nadzieję że już się nie będziemy obijać Nie będziecie Łóżka jeszcze nie mamy ale materac 160x200 i nie ma bata zeby sie obijac. Jestem wielka (jak 2-3 normalne osoby) a jednak mamy luzy w łóżku )) W weekendy we czwórkę spokojnie się mieścimy gdy nasi nastolatkowie przychodzą się z nami turlać, śmiać i pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 łózko z materacem 160x200, do tego prawie 2-metrowy mąż, kołdra 200x200 i nie ma problemu, zadnego. Nie lubie oddzielnych kołder, lubie sie przytulać - zwłaszcza przed zasnieciem - z dwiema kołdrami cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.04.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 łózko z materacem 160x200, do tego prawie 2-metrowy mąż, kołdra 200x200 i nie ma problemu, zadnego. Nie lubie oddzielnych kołder, lubie sie przytulać - zwłaszcza przed zasnieciem - z dwiema kołdrami cięzko no fakt, trochę musimy kombinować co noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 12.04.2015 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 łózko z materacem 160x200, do tego prawie 2-metrowy mąż, kołdra 200x200 i nie ma problemu, zadnego. Nie lubie oddzielnych kołder, lubie sie przytulać - zwłaszcza przed zasnieciem - z dwiema kołdrami cięzko jestem tego samego zdania i mam tak samo duże łóżko, lubię mieć wspólną kołdrę. Jednak dwie to rozdzielność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.04.2015 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Nie będziecie Łóżka jeszcze nie mamy ale materac 160x200 i nie ma bata zeby sie obijac. Jestem wielka (jak 2-3 normalne osoby) a jednak mamy luzy w łóżku )) W weekendy we czwórkę spokojnie się mieścimy gdy nasi nastolatkowie przychodzą się z nami turlać, śmiać i pogadać to jesteśmy tego samego rozmiaru jak mówisz że się mieścicie we 4 to jest szansa że i my się zmieścimy - choć te moje małolaty tak się rozpychają że na tych 120cm teraz tylko one i tatuś - mnie skopują na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.04.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 łózko z materacem 160x200, do tego prawie 2-metrowy mąż, kołdra 200x200 i nie ma problemu, zadnego. Nie lubie oddzielnych kołder, lubie sie przytulać - zwłaszcza przed zasnieciem - z dwiema kołdrami cięzko u mnie podobnie ...ja mam łózko 160 x 200, kołdrę taką samą u nas jaka by nie była kołdra to i tak 3/4 mam zawinięte u siebie/pod siebie - taki styl spania Kołdra jedna bo lubimy się przytulać i śpimy na "łyżeczkę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.04.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Hrj Marcia...imponujaco to wyglada. Nie widzialam za duzo bo nie mialam czasu przeczytac wszystko ale widze ze schody sa i lozko i ze na dniach przeprowadzka? Wow, ciesze sie:) Pamietam, ze cie kiedys podpytywalam o ta betonowa sciane u was. Mowilas mi czym byla robiona ale nie mam tej inf (zapisalam w laptopie ale on przed swietami popelnil samobojstwo, stracilam praktycznie wszystko-linki, projekty, zdjecia). Jesli pamietasz nazwe podaj prosze, jesli nie to nie szukaj sama pogrzebie w Twoim watku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts