Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja azymut Ilea obieram w niedziele bo chce sobie kupic takie doniczki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80285787/

Mam nadzieje ze mi nie wykupia tych ostatnich 4 szt :p

Martunia rozmawaialm dzis z bratowa i przesylka jeszcze nie dotarla :no: a co do łozka to popieram Mel-140 cm to dla jednej osoby ;)

Nic się nie martw, na pewno dotrze, a jak nie, to wyślę jeszcze raz, zostało mi 3/4 opakowania paneli :yes:

dołączam do miłośniczek dużych łóżek :D

obecnie mamy takie 120cm... no koszmar!!! nie idzie się przekręcić na bok by nie kopnąć albo z łokcia drugiej osoby

docelowe będzie 160 choć marzyłam o 180min ale nie można mieć wszystkiego i mam nadzieję że już się nie będziemy obijać :D

u nas oboje lubimy się wyspać więc priorytetem było duże łóżko + osobne kołdry ;)

pomierzyliśmy się do różnych rozmiarów i w efekcie mamy cztery metry kwadratowe łóżka, i uwielbiamy do niego wracać po wszelkich podróżach i mniejszych łóżkach :rolleyes:

ale fakt, że jak patrzę na proponowane przez developerów plany mieszkań, nawet tych większych, to z naszym łóżkiem w większości takich sypialni byłby kłopot się zmieścić :D

docelowe będzie 160 choć marzyłam o 180min ale nie można mieć wszystkiego i mam nadzieję że już się nie będziemy obijać :D

Nie będziecie :)

Łóżka jeszcze nie mamy ale materac 160x200 i nie ma bata zeby sie obijac. Jestem wielka (jak 2-3 normalne osoby) a jednak mamy luzy w łóżku :))) W weekendy we czwórkę spokojnie się mieścimy gdy nasi nastolatkowie przychodzą się z nami turlać, śmiać i pogadać

łózko z materacem 160x200, do tego prawie 2-metrowy mąż, kołdra 200x200 i nie ma problemu, zadnego. Nie lubie oddzielnych kołder, lubie sie przytulać - zwłaszcza przed zasnieciem - z dwiema kołdrami cięzko :)

jestem tego samego zdania i mam tak samo duże łóżko, lubię mieć wspólną kołdrę. Jednak dwie to rozdzielność

Nie będziecie :)

Łóżka jeszcze nie mamy ale materac 160x200 i nie ma bata zeby sie obijac. Jestem wielka (jak 2-3 normalne osoby) a jednak mamy luzy w łóżku :))) W weekendy we czwórkę spokojnie się mieścimy gdy nasi nastolatkowie przychodzą się z nami turlać, śmiać i pogadać

to jesteśmy tego samego rozmiaru ;)

jak mówisz że się mieścicie we 4 to jest szansa że i my się zmieścimy - choć te moje małolaty tak się rozpychają że na tych 120cm teraz tylko one i tatuś - mnie skopują na podłogę

łózko z materacem 160x200, do tego prawie 2-metrowy mąż, kołdra 200x200 i nie ma problemu, zadnego. Nie lubie oddzielnych kołder, lubie sie przytulać - zwłaszcza przed zasnieciem - z dwiema kołdrami cięzko :)

u mnie podobnie ...ja mam łózko 160 x 200, kołdrę taką samą :rolleyes: u nas jaka by nie była kołdra to i tak 3/4 mam zawinięte u siebie/pod siebie - taki styl spania :rolleyes:

Kołdra jedna bo lubimy się przytulać i śpimy na "łyżeczkę " :rolleyes:

Hrj Marcia...imponujaco to wyglada. Nie widzialam za duzo bo nie mialam czasu przeczytac wszystko ale widze ze schody sa i lozko i ze na dniach przeprowadzka?

Wow, ciesze sie:)

Pamietam, ze cie kiedys podpytywalam o ta betonowa sciane u was. Mowilas mi czym byla robiona ale nie mam tej inf (zapisalam w laptopie ale on przed swietami popelnil samobojstwo, stracilam praktycznie wszystko-linki, projekty, zdjecia). Jesli pamietasz nazwe podaj prosze, jesli nie to nie szukaj sama pogrzebie w Twoim watku:)