martaMarcia 12.04.2015 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Hrj Marcia...imponujaco to wyglada. Nie widzialam za duzo bo nie mialam czasu przeczytac wszystko ale widze ze schody sa i lozko i ze na dniach przeprowadzka? Wow, ciesze sie:) Pamietam, ze cie kiedys podpytywalam o ta betonowa sciane u was. Mowilas mi czym byla robiona ale nie mam tej inf (zapisalam w laptopie ale on przed swietami popelnil samobojstwo, stracilam praktycznie wszystko-linki, projekty, zdjecia). Jesli pamietasz nazwe podaj prosze, jesli nie to nie szukaj sama pogrzebie w Twoim watku:) Kamila hej hej;) właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki;) tynk to ecorson, Owcaania pytała o niego i podawałam ok 3 striny do tyłu, jak nie znajdziesz,to napiszę wieczorem,bo teraz z kom piszę ps. Dziewczyny jestem już padnięta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.04.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Trzymaj się Pamiętaj, jaka jest nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 12.04.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Martuś ale jakie to przyjemne zmęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Trzymaj się Pamiętaj, jaka jest nagroda. nowy domek nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 12.04.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 nowy domek nowy potomek Meliska, każdemu życzysz potomka rozumiem że planujesz po przeprowadzce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Meliska, każdemu życzysz potomka rozumiem że planujesz po przeprowadzce ? kto wie kto wie mam juz dwie corki, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.04.2015 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 kto wie kto wie mam juz dwie corki, ale.... Meliska to dwóch chłopaków życzę do kompletu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 12.04.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Meliska to dwóch chłopaków życzę do kompletu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 atfuuu!!! u mnie za dyze ryzyko takiego wyskoku.. genetyczne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.04.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Kamila hej hej;) właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki;) tynk to ecorson, Owcaania pytała o niego i podawałam ok 3 striny do tyłu, jak nie znajdziesz,to napiszę wieczorem,bo teraz z kom piszę ps. Dziewczyny jestem już padnięta:) Dziekuje.. Eeee...padnieta padnieta ale jeszcze do przodu dajesz. Trzymaj sie dzielnie. Kiedy wielki dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.04.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Hej Dziewczynki:) no będziemy dziś już spali w nowym, ale dlatego,że jutro od rana zaczyna się montaż drzwi, więc i tak musiałabym jechać otworzyć póki co jeszcze w starym ostatnie rzeczy potrzebne na teraz segregujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.04.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Martusia Nie wierzę własnym oczom - TY JUŻ na nowym? Ale się cieszę I schody widziałam przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.04.2015 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Mam nadzieję że pierwsza noc na nowym minęła fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ciekawe jaki mialas sen Super wiesci, w koncu noc "na nowych wlosciach " :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.04.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam Was w nowym tygodniu pierwsza noc "na nowym" została przesunieta w czasie. Stwierdziliśmy, że nie będziemy teraz się bawić w "jedną nogą jestem tu, a drugą tam". W starym mieszkaniu jest jeszcze sporo do zrobienia (posegregowania, popakowania, posprzątania), z kolei w nowym to nadal stan "remontowy". Co sprzątam, to się znowu nabrudzi, bo ciągle coś się nosi z garażu, z zewnątrz. W ciągu weekendu udało nam się masę rzeczy zrobić, pozałatwiać. (cały garaż w nowym mieszkaniue jest zawalony rzeczami). Teraz, na wyjazd pakowanie jest koszmarne, bo część rzeczy jest juz w nowym, a część w starym, więc i tak kursowanie jest nie do uniknięcia. Przypomnieliśmy sobie też w sobotę prawie dokładnie o północy:rolleyes: ,że na czas montażu zabudowy meblowej w salonie musimy już mieć uchwyt do telewizora, więc jeszcze w niedzielę pojechaliśmy go kupić (oby był dobry). Podsumowując ten nudnawy wywód - CO BY SIĘ NIE DZIAŁO, i tak się cieszę a weekend majowy mam nadzieję spędzić już w nowym miejscu:rolleyes: jestem szczęśliwa dlatego,że wszystko idzie już w kierunku zamieszkania:) a dziś montaż drzwi i barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Znowu nas na manowce wprowadzilas... zapomnialo sie ze 1kwietnia juz byl? A to uchwytu do tv nie kupuje sie razem z nim? nas sie pytano jak bralismy tv, czy chcemy z uchwytem na scianie czy tez z "noga" stojaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.04.2015 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Znowu nas na manowce wprowadzilas... zapomnialo sie ze 1kwietnia juz byl? A to uchwytu do tv nie kupuje sie razem z nim? nas sie pytano jak bralismy tv, czy chcemy z uchwytem na scianie czy tez z "noga" stojaca. Melisko... tylko my jeszcze nie kupiliśmy tv, a uchwyt musieliśmy na szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Melisko... tylko my jeszcze nie kupiliśmy tv, a uchwyt musieliśmy na szybko:) no wlasnie,.ciekawe teraz jak to bedzie..te uchwyty sa chyba uniwersalne, wiec przy zakupie tv wystarczy zlozyc zamowienie na "wiszacy" (bez skojarzen prosze ) chyba nie znam sie, ale tak se mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.04.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 kupiliśmy najbardziej stabilny i taki, żeby pasował na wybraną wielkość telewizora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 13.04.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Martusia uraczysz nas zdjęciami czy za bardzo zajeta jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts