Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

Hrj Marcia...imponujaco to wyglada. Nie widzialam za duzo bo nie mialam czasu przeczytac wszystko ale widze ze schody sa i lozko i ze na dniach przeprowadzka?

Wow, ciesze sie:)

Pamietam, ze cie kiedys podpytywalam o ta betonowa sciane u was. Mowilas mi czym byla robiona ale nie mam tej inf (zapisalam w laptopie ale on przed swietami popelnil samobojstwo, stracilam praktycznie wszystko-linki, projekty, zdjecia). Jesli pamietasz nazwe podaj prosze, jesli nie to nie szukaj sama pogrzebie w Twoim watku:)

Kamila hej hej;) właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki;) tynk to ecorson, Owcaania pytała o niego i podawałam ok 3 striny do tyłu, jak nie znajdziesz,to napiszę wieczorem,bo teraz z kom piszę:)

ps. Dziewczyny jestem już padnięta:)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamila hej hej;) właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki;) tynk to ecorson, Owcaania pytała o niego i podawałam ok 3 striny do tyłu, jak nie znajdziesz,to napiszę wieczorem,bo teraz z kom piszę:)

ps. Dziewczyny jestem już padnięta:)

Dziekuje..

Eeee...padnieta padnieta ale jeszcze do przodu dajesz. Trzymaj sie dzielnie. Kiedy wielki dzien?

Witam Was w nowym tygodniu :bye:

pierwsza noc "na nowym" została przesunieta w czasie.

Stwierdziliśmy, że nie będziemy teraz się bawić w "jedną nogą jestem tu, a drugą tam". W starym mieszkaniu jest jeszcze sporo do zrobienia (posegregowania, popakowania, posprzątania), z kolei w nowym to nadal stan "remontowy". Co sprzątam, to się znowu nabrudzi, bo ciągle coś się nosi z garażu, z zewnątrz.

W ciągu weekendu udało nam się masę rzeczy zrobić, pozałatwiać. (cały garaż w nowym mieszkaniue jest zawalony rzeczami).

Teraz, na wyjazd pakowanie jest koszmarne, bo część rzeczy jest juz w nowym, a część w starym, więc i tak kursowanie jest nie do uniknięcia.

Przypomnieliśmy sobie też w sobotę prawie dokładnie o północy:rolleyes: ,że na czas montażu zabudowy meblowej w salonie musimy już mieć uchwyt do telewizora, więc jeszcze w niedzielę pojechaliśmy go kupić (oby był dobry).

Podsumowując ten nudnawy wywód - CO BY SIĘ NIE DZIAŁO, i tak się cieszę:) a weekend majowy mam nadzieję spędzić już w nowym miejscu:rolleyes:

jestem szczęśliwa dlatego,że wszystko idzie już w kierunku zamieszkania:)

a dziś montaż drzwi i barierki :)

Znowu nas na manowce wprowadzilas... zapomnialo sie ze 1kwietnia juz byl? :lol2:

A to uchwytu do tv nie kupuje sie razem z nim?

nas sie pytano jak bralismy tv, czy chcemy z uchwytem na scianie czy tez z "noga" stojaca. :rolleyes:

Melisko... tylko my jeszcze nie kupiliśmy tv, a uchwyt musieliśmy na szybko:)

Melisko... tylko my jeszcze nie kupiliśmy tv, a uchwyt musieliśmy na szybko:)

no wlasnie,.ciekawe teraz jak to bedzie..te uchwyty sa chyba uniwersalne, wiec przy zakupie tv wystarczy zlozyc zamowienie na "wiszacy" (bez skojarzen prosze :p ) :D :lol2:

chyba :cool::lol2: nie znam sie, ale tak se mysle :D