Mmelisa 14.04.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Powtorze sie jeszcze raz: slicznie, extra Ile zdjec bys nie wkleila to ciagle czuje niedosyt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.04.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Och, ach....i jeszcze och i ach... Pięknie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 14.04.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Absolutnie ślicznie:yes:!!!! i też czuję wielki niedosyt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.04.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ja również jak Dziewczyny - wielki niedosyt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Wszystkie glodne Trzeba bedzie chyba zrobic wspolne sniadanie u gospodyni watku tylko poczekajmy na kuchnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.04.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Martus barierke masz mocowana do stopnia ?Pokaz prosze jak to wyglada? Mam jeszcze pytanie o brodzik w lazience.Jaka to firma i jakiej jest wysokosci?Moze gdzies o tym pisalas ale jesli pamietasz to prosze skrobnij jeszcze raz ) Wiesz fajne sa takie "tanie" niespodzianki na budowie zwlaszcza przy koncowce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ślicznie proszę Pani , barierka :rolleyes: a tak Proszę Pani, bo ta poniżej była również moją inspiracją znasz tę ślicznotkę z moich inspiracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.04.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 a tak Proszę Pani, bo ta poniżej była również moją inspiracją [ATTACH=CONFIG]312996[/ATTACH] znasz tę ślicznotkę z moich inspiracji ? gdzieś mijam takie codziennie hmmm gdzie to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 gdzieś mijam takie codziennie hmmm gdzie to było juz wiem juz wiem gdzie!!! po wyswietleniu fotki jest jej podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Martusia, dziękuję za fotki Mogę oglądać bez końca Przepięknie jest u Ciebie:yes: Marta rewelacja:D:D:D tak wszystko zgrane ze sobą, barierka, szyna, grzejnik:D Powtorze sie jeszcze raz: slicznie, extra Ile zdjec bys nie wkleila to ciagle czuje niedosyt;) Och, ach....i jeszcze och i ach... Pięknie u Ciebie! Absolutnie ślicznie:yes:!!!! i też czuję wielki niedosyt!! ja również jak Dziewczyny - wielki niedosyt:) Dziewczynki, dziękuję, jak mi miło może mi się uda dziś jeszcze Was "nakarmić" nowymi zdjęciami, jeśli Wam ta monotonia nie przeszkadza, to będą Wszystkie glodne Trzeba bedzie chyba zrobic wspolne sniadanie u gospodyni watku tylko poczekajmy na kuchnie;) Melisko, nawet na obiad, a w związku z tym,że Ty podobno świetnie gotujesz, to będziesz mogła pomóc gospodyni coś upichnić w kuchni nowej Martus barierke masz mocowana do stopnia ?Pokaz prosze jak to wyglada? Mam jeszcze pytanie o brodzik w lazience.Jaka to firma i jakiej jest wysokosci?Moze gdzies o tym pisalas ale jesli pamietasz to prosze skrobnij jeszcze raz ) Wiesz fajne sa takie "tanie" niespodzianki na budowie zwlaszcza przy koncowce . Kakusek, zrobię zdjęcie detalu jak będę, barierka jest mocowana do stopni. Co do brodzika, to jest to Sanplat Space Mineral, on ma chyba 1,5 cm z tego co pamiętam:) juz wiem juz wiem gdzie!!! po wyswietleniu fotki jest jej podpis Ty detektywie!! Przed Tobą nic się nie ukryje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Martuś, piękne wnętrza, jak z zagranicznych katalogów, ta ściana z tymi drzwiami baaaardzo w moim stylu wow dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 z tym swietnym gotowniem to bym troszku uwazala.. lubie gotowac, ale daleko mi do idealu:rolleyes: detektyw noo nie umknal mojej uwadze podpis.. czasami sa to rozne cyferki, czasami opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 z tym swietnym gotowniem to bym troszku uwazala.. lubie gotowac, ale daleko mi do idealu:rolleyes: detektyw noo nie umknal mojej uwadze podpis.. czasami sa to rozne cyferki, czasami opisy Mel, już nie bądź taka skromna:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 do skromnych osob nie naleze, nie z moim charakterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.04.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dziewczynki, dziękuję, jak mi miło może mi się uda dziś jeszcze Was "nakarmić" nowymi zdjęciami, jeśli Wam ta monotonia nie przeszkadza, to będą czekamy z niecierpliwością kocham tę "monotonię":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 14.04.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Marta piękne wnętrza, wszystko fajnie dopracowane napisz mi proszę co to za lampa na schodach bo fajna bardzo a ja szukam i nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Marta piękne wnętrza, wszystko fajnie dopracowane napisz mi proszę co to za lampa na schodach bo fajna bardzo a ja szukam i nic nie mogę znaleźć. Lampa to Marksjold Milk, na szybko podaję linka, ale ja kupowałam w sklepie stacjonarnym http://mlamp.pl/glowna/6679-szklana-designerska-lampa-wiszaca-oprawa-industrialna-milk-markslojd-105777-ip20-loft-przezroczysty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 14.04.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 dzięki, super są tylko szkoda, że nie ma trójek. U Ciebie jak rozumiem 3 x 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 dzięki, super są tylko szkoda, że nie ma trójek. U Ciebie jak rozumiem 3 x 1 szt. Tak, my mamy dwie przeźroczyste i jedną niebieską tylko w sklepie nam kabel wymianiali, bo standardowo jest tylko 1,5metra, a my potrzebowaliśmy 3 m:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.04.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jesli uda mi sie dobrac rozmiar to jednak w gornej lazience zamontuje brodzik .Na dole pozostane przy prysznicu z plytek ale na gorze chyba bezpieczniej dac cos na podloge no i chyba jednak latwiej utrzumac w czystosci takie tworzywo niz fugi na podlodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts