Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dopiero jak pokazałaś zbliżenia, to się jorgnęłam na czym polegały omyłkowe wyliczenia barierkowe wykonawcy :) Absolutnie nigdy odwiedzającym Cię nie wspominaj, że miało być inaczej ;) Jest świetnie :) Sypialnia śliczna i przytulankowa, bo dużo poduszek, a ja je uwielbiam. Dziś zakupiłam kolejną :lol2:

Gdy patrzę na Twoją łazienkę z prysznicem, to żałuję, że nie mam trzeciej do zrobienia. Na milion procent byłaby w niej wzorzysta podłoga :)

Łazienka górna:

wieszak na ręczniki przy wannie jest tymczasowy (i na dodatek za duży) , docelowo chciałabym jakąś drabinkę :rolleyes:

brakuje zabudowy, lustra, lampy... no jeszcze trochę brakuje:)

http://imageshack.com/a/img673/9689/zQdUHe.jpg

http://imageshack.com/a/img540/4350/fkPHoE.jpg

Martuś, nie da się zrobić fotek każdej ścianie w mieszkanku?? :D No nie da się wytrzymać jak pokazujesz tylko kawałki :lol2: To wszystko jest takie ładne, nie daj się prosić :)

Aniu, właśnie coś nie mogę dobrze złapać, bo tylko tak po ścianie mi się udaje, łazienki jakieś małe albo ... może powinnam jednak zrobić aparatem a nie komórką :rolleyes:

Aniu, właśnie coś nie mogę dobrze złapać, bo tylko tak po ścianie mi się udaje, łazienki jakieś małe albo ... może powinnam jednak zrobić aparatem a nie komórką :rolleyes:

Ja się po prostu zachłystuję tym, co widzę i chcę jeszcze więcej :D Ale, ale.. nic nie mówisz o swoich odczuciach. Możesz pozachwycać się razem z nami? :D Bo nie może być inaczej, musisz być zachwycona :) Co czujesz, jak otwierasz drzwi, przekraczasz próg i widzisz efekt Waszych starań? :)

Ja się po prostu zachłystuję tym, co widzę i chcę jeszcze więcej :D Ale, ale.. nic nie mówisz o swoich odczuciach. Możesz pozachwycać się razem z nami? :D Bo nie może być inaczej, musisz być zachwycona :) Co czujesz, jak otwierasz drzwi, przekraczasz próg i widzisz efekt Waszych starań? :)

No jestem przeszczęśliwa:)

myślę,że jest to uczucie znane Wam wszystkim - budującym, urządzającym:)

prawie wszystko mi się podoba, a nawet jeżeli pewne rzeczy wyszły trochę inaczej niż myślałam to i tak je polubiłam i się przyzwyczaiłam:) nawet sprzątanie w nowym mieszkaniu lubię i mnie nie przeraża:)

"moja" łazienka miała być ta na górze, a mojego M. na dole. To oczywiście taki umowny podział, ale przed rozpoczęciem remontów taka była umowa, ponieważ ja lubię długie kąpiele, a mój M. prysznic. Koniec końców zdecydowanie bardziej lubię łazienkę dolną i to ona podoba mi sie bardziej, z kolei mojemu mężowi górna:)

Trzy rzeczy, które na tę chwilę najbardziej lubię w mieszkaniu to drewniana podłoga, kafle heksagony w łazience i schody:rolleyes:

a jutro rozpoczyna się montaż kuchni i zabudowy w salonie. Mam pewne obawy czy zabudowa nie przytłoczy salonu i czy kuchnia będzie taka, jak ją sobie wyobrażamy... ale o tym przekonam się pewnie za jakieś 10 dni, bo zakładam,że tyle potrwa montaż:)

co by się nie działo, w weekend majowy będę już piła kawkę na balkonie:):wiggle:

Koniecznie musisz kiedys wybudowac dom zebysmy mogly koleny raz zachwycac sie Twoimi dzielami.Marta wszystko wyszlo ekstra i pewnie bedac teraz na Twoim miejscu latalabym i glaskala wszystko :)Im dluzej patrze na dolna lazienke tym czesciej mysle czy nie dac u siebie wzorzystej podlogi. Juz tyle razy bylam prawie pewna jak zrobie lazienke a pozniej zmienialam zdanie wiec kolejna koncepcja wcale nie zdziwi mezusia :p

Wiesz ja mam jakies przeczucie ze kuchnia to nas juz calkiem powali na kolana ;)